Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Günaydın kızlar ya bn yine kilo almışım 200 gram hadi hayırlısı diyorum yaa inş. Geri gider bu +400 gram :KK43:
Gider canım gider merak etme ben dün beni komşum gördü ne kadar kilo vermissin dedi bende dedim 80 kiloyum inanamadim valla hatta şu an 80.9um 75 anca gosteriyosun dedi incelme çok oluyo kesinlikle kendimi ölçüm gözlerime inanamadim bak atiyim sana ölçüleri ondan moral bozmak yok sakın

Gider canım gider merak etme ben dün beni komşum gördü ne kadar kilo vermissin dedi bende dedim 80 kiloyum inanamadim valla hatta şu an 80.9um 75 anca gosteriyosun dedi incelme çok oluyo kesinlikle kendimi ölçüm gözlerime inanamadim bak atiyim sana ölçüleri ondan moral bozmak yok sakın
Ayy negüzel canım öle azcık moralim bozuluyor ama geri diyorum kız sen 10 kilo verdin daha da verecen diye motive ediyorum kendimi canım

Ayy negüzel canım öle azcık moralim bozuluyor ama geri diyorum kız sen 10 kilo verdin daha da verecen diye motive ediyorum kendimi canım
Canim tabiki vercen hiç merak etme kaç kilon kaldı hedefine bak emin ol bir süre sonra patır patır gidecek kilolar dusunsene senelerdir yağ depoluyoruz vücut birden ne olduğunu şaşırıyor kendini korumaya alıyo

Canim o bayram için gitti gelicek

Hmm başladın mı kız diyete selvos88 de izinde şuan ankaraya gidecekti sanki:)

Aa öyle mi iyi bakalım umarım döndüğünde eksilerle döner:)
Bugun start verdim canım reglimin bitmesini bekledim ama 1 senede 1defa atak yapılıyormuş o yuzden seyirle baslıyorum bugun sp bakalım

Günaydın kızlar ya bn yine kilo almışım 200 gram hadi hayırlısı diyorum yaa inş. Geri gider bu +400 gram :KK43:

Gider kuzumm senin iradene dayanamaz o yağlarr

17.08 2015. 17.09.2015
Göğüs: 98. 95
Bel: 84. 79
Gobek:103. 98
Basen: 116. 111
Bacak:67. 64

Offf süpersin ya süperrr
Hele basendeki incelmen mahvetti beniii

Bugun start verdim canım reglimin bitmesini bekledim ama 1 senede 1defa atak yapılıyormuş o yuzden seyirle baslıyorum bugun sp bakalım

Offf süpersin ya süperrr
Inşallah eskilerle döner dediğin gibi canım başlâ olsun seyirle başla yine vücudun şoka ugrar verirsin canım benm:) ayy inşallah canım yaaa dayanamasın yağlarım artık ayrılalım :KK70:

Offf süpersin ya süperrr
Evet ilk başlarda basenden hiç gitmiyodu uzuluyodum valla ayda böyle 5 cm gitse 4 aya 90 olurum:))

Bugün yemeğe davetliydik deniz kenarında oturmanin faydaları rejimi bozmadan balık yedim Ohh miss tabi ardından irmik helvasi geldi ona dokunmadim eşime dedim rejimim bitsin hergün ağlarım artık beni buraya götür diye irmik helvası vazgecilmezim çünkü yani ben ona bile kendimi tuttuysam bu iş bitmiştir birtek azicik muz yedim inşallah bişi olmaz şu meyvelerde sınırsız olsa varya ben ömrüm boyunca seyirde devam ederdim

X