- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
aynen yaa bayrama hedefime ulaşamayacam malesef ona üzülüyorumOlabilir canım kilo anca bikaç güne sabitleniyo zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaa bayrama hedefime ulaşamayacam malesef ona üzülüyorumOlabilir canım kilo anca bikaç güne sabitleniyo zaten
Olsun canım dur daha var belli olmazaynen yaa bayrama hedefime ulaşamayacam malesef ona üzülüyorum
Öle canım 1 kilo versekte kar bizim için:)Olsun canım dur daha var belli olmaz
Canim o bayram için gitti gelicekSelam kızlar 3-4 gundur banlıydım bugun açıldı banım. Selvos bırakmış sanırım sayfayı nerelerdesin kız Selvos88 :)
Hmm başladın mı kız diyete selvos88 de izinde şuan ankaraya gidecekti sanki:)Selam kızlar 3-4 gundur banlıydım bugun açıldı banım. Selvos bırakmış sanırım sayfayı nerelerdesin kız Selvos88 :)
Gider canım gider merak etme ben dün beni komşum gördü ne kadar kilo vermissin dedi bende dedim 80 kiloyum inanamadim valla hatta şu an 80.9um 75 anca gosteriyosun dedi incelme çok oluyo kesinlikle kendimi ölçüm gözlerime inanamadim bak atiyim sana ölçüleri ondan moral bozmak yok sakınGünaydın kızlar ya bn yine kilo almışım 200 gram hadi hayırlısı diyorum yaa inş. Geri gider bu +400 gram
Ayy negüzel canım öle azcık moralim bozuluyor ama geri diyorum kız sen 10 kilo verdin daha da verecen diye motive ediyorum kendimi canımGider canım gider merak etme ben dün beni komşum gördü ne kadar kilo vermissin dedi bende dedim 80 kiloyum inanamadim valla hatta şu an 80.9um 75 anca gosteriyosun dedi incelme çok oluyo kesinlikle kendimi ölçüm gözlerime inanamadim bak atiyim sana ölçüleri ondan moral bozmak yok sakın
Ayy canım süper inşallah 90-60-90 oluruz17.08 2015. 17.09.2015
Göğüs: 98. 95
Bel: 84. 79
Gobek:103. 98
Basen: 116. 111
Bacak:67. 64
Canim tabiki vercen hiç merak etme kaç kilon kaldı hedefine bak emin ol bir süre sonra patır patır gidecek kilolar dusunsene senelerdir yağ depoluyoruz vücut birden ne olduğunu şaşırıyor kendini korumaya alıyoAyy negüzel canım öle azcık moralim bozuluyor ama geri diyorum kız sen 10 kilo verdin daha da verecen diye motive ediyorum kendimi canım
Aynn canım yarıya yakını gitti bi 15 kilo daha gitsin hoşgeldin süper bayan :)Canim tabiki vercen hiç merak etme kaç kilon kaldı hedefine bak emin ol bir süre sonra patır patır gidecek kilolar dusunsene senelerdir yağ depoluyoruz vücut birden ne olduğunu şaşırıyor kendini korumaya alıyo
Canim o bayram için gitti gelicek
Hmm başladın mı kız diyete selvos88 de izinde şuan ankaraya gidecekti sanki:)
Günaydın kızlar ya bn yine kilo almışım 200 gram hadi hayırlısı diyorum yaa inş. Geri gider bu +400 gram
17.08 2015. 17.09.2015
Göğüs: 98. 95
Bel: 84. 79
Gobek:103. 98
Basen: 116. 111
Bacak:67. 64
Inşallah eskilerle döner dediğin gibi canım başlâ olsun seyirle başla yine vücudun şoka ugrar verirsin canım benm:) ayy inşallah canım yaaa dayanamasın yağlarım artık ayrılalımAa öyle mi iyi bakalım umarım döndüğünde eksilerle döner:)
Bugun start verdim canım reglimin bitmesini bekledim ama 1 senede 1defa atak yapılıyormuş o yuzden seyirle baslıyorum bugun sp bakalım
Gider kuzumm senin iradene dayanamaz o yağlarr
Offf süpersin ya süperrr
Hele basendeki incelmen mahvetti beniii
Evet ilk başlarda basenden hiç gitmiyodu uzuluyodum valla ayda böyle 5 cm gitse 4 aya 90 olurum:))Aa öyle mi iyi bakalım umarım döndüğünde eksilerle döner:)
Bugun start verdim canım reglimin bitmesini bekledim ama 1 senede 1defa atak yapılıyormuş o yuzden seyirle baslıyorum bugun sp bakalım
Gider kuzumm senin iradene dayanamaz o yağlarr
Offf süpersin ya süperrr
Hele basendeki incelmen mahvetti beniii
Tabiki canım hemen başla boyun kaçBende başlayabilirim senin le canım eğer istersen 89 kiloyum suan