Ben hiç yemedim yemeyecem kuzum yaaa aynn öle yarısından az yiyoz gidecek kilolar :))Öyle böyle gidecek canım sabirsizlik yapmayalım sonuçta eskiden yediğimizin yarısını bile yemiyoruz şu puding işinden vazgeçmek lazım benimde 7 li rakamı görmeden yemiycem 82 yim şu an
Hmm anladım canım benim
adi nar cicegi canim benzedigi icin ama bildigimiz narcicegi degil mavisi beyazi bir suru cesiti var.
Afiyet olsun canım ben dünkünün aynısını yedim akşamda dünkünün aynısını düşünüyorum bu arada bol bol hibiskus çayı içiyorum birazdanda yeşil çay içecem:) 40 dk yürüyüş yaptm hiç bir daha çıkacak halim kalmadıBugün sabah sosisli yumurta yedim aksamda tavuk hasladim onu yerim yogurtla
Bende sabah yeşil çay içtim şimdide iciyim ya belki ise yararAfiyet olsun canım ben dünkünün aynısını yedim akşamda dünkünün aynısını düşünüyorum bu arada bol bol hibiskus çayı içiyorum birazdanda yeşil çay içecem:) 40 dk yürüyüş yaptm hiç bir daha çıkacak halim kalmadı
İç canım yarar ödem varsa atarız:)Bende sabah yeşil çay içtim şimdide iciyim ya belki ise yarar
Canim cm olarak ölçtünmü bende Göbek ten 8 cm basenden 6 cm gitti zaten dukanda verdiğin kilodan daha ince gorunuyosunArtık tartımın bozuldugunu düşünüyorum yenisini alacam ya dapdar olan pantolon bile rahatlamış tartı aynı gösteriyor yaaa
Ölçmüştüm canım yaa ama zayıfladıktan sonra ölçmüştümCanim cm olarak ölçtünmü bende Göbek ten 8 cm basenden 6 cm gitti zaten dukanda verdiğin kilodan daha ince gorunuyosun
Ayy iyi bari inşallah verirsin dahada :)Bendede dünkü +200 gitmiş bugün 81.6 oldum tekrar Ayy bi ileri bi geri yarını merak ediyorum:)
Neyse bundan sonrasını baz alırsın o zamanÖlçmüştüm canım yaa ama zayıfladıktan sonra ölçmüştüm
Aynn canım yaaaNeyse bundan sonrasını baz alırsın o zaman
Aa yeni tartida ne görünüyor pekiKızlar ben tartı değiştirdim :)) artık yarın yeni görünen kilo ile devam edeceğim
76,8 gösteriyor ama tok canım sabah tartılınca yazarım :)Aa yeni tartida ne görünüyor peki
Tşkler canımMerhaba hanımlar size güzel eksi günler diliyorum iyi geceler öpücüğü vereyim dedim
Yaz Yaz merak ediyorum76,8 gösteriyor ama tok canım sabah tartılınca yazarım :)