Lesliee cok guzel canim sabah 6 da yaptim bugun 1 mil expres favorim dene derimKızlar bugün kahvaltıda krep yapmaya çalıştım tabi yapamadım paramparça oldu ondan canın sıkıldo kahvaltda çok az peynir ve krep parçalarını yedim sonra ilerleyen saatlerde çok acıktıgım için köfte yoğurt yedim sonrada akşamda tavuk yoğurt yedim leslie yaptım bugün çok hoşuma gitti bidaha hergün yapacam
Evet canım 1 mil expresi yaptım geçen sen önermiştin yaa :)) artık favorim oldu gitsin kilolar; )Lesliee cok guzel canim sabah 6 da yaptim bugun 1 mil expres favorim dene derim
Tum vucudunun calistigini hissediosun hemde vakit nasil gecti anlamiosunEvet canım 1 mil expresi yaptım geçen sen önermiştin yaa :)) artık favorim oldu gitsin kilolar; )
Ben hala guluyorumAy çok güldüm yaaa
Aynen şekerim yaa her yerin hareket ediyor suyum çıktı zaten:))Tum vucudunun calistigini hissediosun hemde vakit nasil gecti anlamiosun
Bide jilian denesen aglatiyor beni jilian ablamAynen şekerim yaa her yerin hareket ediyor suyum çıktı zaten:))
Ayy vallaha bende kırasım geliyor zayıflayamadım 2 gündürBen hala guluyorumbende bazen arti cikinca sinirleniyoru bak seni atarim pencereden diyorum baskule oglumda yapma anne falan diyor off ne zor sisko olmak zayiflayalim kurtulalim
Yarın sabah deneyim canımBide jilian denesen aglatiyor beni jilian ablam
Biktim 7 lerdrn yaaa ama 9ile 8 den iyidirAyy vallaha bende kırasım geliyor zayıflayamadım 2 gündürinşallah en kısa zamanda 70li rakamlara Elveda deriz
kiz ben jilian yaptimda zumba yapamadim yaaaBen aslında dans yapmakta istiyorum özellikle zumba bayılıyorum yaaa zumbaya
Ayy doğru 8li9lulardan iyidir :))Biktim 7 lerdrn yaaa ama 9ile 8 den iyidir
kiz ben jilian yaptimda zumba yapamadim yaaa
Ayy hibiskus mu aktarlarda mı sayılıyor ki:)Facedeki dukanmaster ablalar duraklama olunca hibiskus iciyolar haberiniz olsun tr ye gidince alcam
Jilian michaels 30 days shreed level1 yaz google inanilmaz inceltiyor.Ayy doğru 8li9lulardan iyidir :))
Ayy zumbayı bnde yapamıom ama yapmaya çalışacam kız:)) jilianı merak ettim şimdi
Evet aktarlarda varmis canimAyy hibiskus mu aktarlarda mı sayılıyor ki:)
OlabilircanimYaa ben haftada 1 kilo felan veriyorum artık oda salı çarşamba günleri oluyor bide ben kan ilacı içiyorum onun için veremiyorum diye düşünüyorum