Dun sebze Günümdü canım ondan yedimGunaydinn canimm saf gunlerde puding duraklama yapiyormus saf gunleri toleresiz gecirmek daha iyi
kac gun yumruk yapacan
ooo super
tabi o sana kalmis yeterki bozma canım eğer yarinda eksi görmezden 3 gün saf protein yapcamGunaydin dukanin kraliceleri :) ps nin ardindan -100 bugun
Kizlar ben 15-20 eylul ankaraya gidiyorum ordayken saf gunleri yapamicam sanirim. Diyorumki ordayken 5 gun ps yapsam gelincede 5 gun sp yaparim 5+5 yapmis olurum sonra 1+1 devam ederim ne diyosunuz?
Yok bozmam zatengorumceme soyledim diyetimin disina cikmam diye tamam dedi sen merak etmetabi o sana kalmis yeterki bozma canım eğer yarinda eksi görmezden 3 gün saf protein yapcam
Aaa ne guzel :) ben bulamadigim.ne varsa ordan alip stoklicam hatta gitmeden hammaddelerden siparis bile verdim istedigim seyleri. 5-6 aylik kepegimi sut tozumu alicam karisim falanBu arada bende 15inde ankaraya gidiyorum:)
Sen nerde yaşıyorsun ki canım ben bartindayimAaa ne guzel :) ben bulamadigim.ne varsa ordan alip stoklicam hatta gitmeden hammaddelerden siparis bile verdim istedigim seyleri. 5-6 aylik kepegimi sut tozumu alicam karisim falan
Kibristayim ben kepek bile yok burda hic bisi bulamadimSen nerde yaşıyorsun ki canım ben bartindayim
Hımm anladım bende kepeği yapıyorum ama tuketemiyorum madem karışım alcaz ben saf kepegin içine galeta katsam olmazmiKibristayim ben kepek bile yok burda hic bisi bulamadim
Karisimda galeta yok adi oyle. Zaten eski pakette galeta yaziyormus simdi sadece yulaf kepehi karisiimi yazio. İcinde yumurta aki gluten sut tozu falan var yulafa ek olarakHımm anladım bende kepeği yapıyorum ama tuketemiyorum madem karışım alcaz ben saf kepegin içine galeta katsam olmazmi
Hımm artık ankaradan alcam bende o zamanKarisimda galeta yok adi oyle. Zaten eski pakette galeta yaziyormus simdi sadece yulaf kepehi karisiimi yazio. İcinde yumurta aki gluten sut tozu falan var yulafa ek olarak
Aç karnına yazınca böle oluyor istahı ishal olarak okudumBen ne kabizlik ne ishal yasamadim canimm gunaydinn :)
kiz bende diylrum ne kabizligi ne ishali eski mesajalra baktimAç karnına yazınca böle oluyor istahı ishal olarak okudum
sabah bile tokmusum gibi hissediuorum yaa anlamadim valla dukan mucizesimi desek napsakSelvos88 iştah konusuda canım bende bi kaç haftadır şişkinlik oluyor çok yiyince rahatsız oluyor bende
Aynn dukan mucizesi:))kiz bende diylrum ne kabizligi ne ishali eski mesajalra baktim
sabah bile tokmusum gibi hissediuorum yaa anlamadim valla dukan mucizesimi desek napsak