Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Ah canım benim sakın bozma:)

Yakti bizi bu evlilikler benimde oglum 6 yasinda kac yasindasin sen :)
Sizin evdeki yemekleri dusunemiyorum bende bi hatayli olarak hatay yemeklerine karsi koymak zordur direnin ballarim :)

Banada tarif ver yaa biber salçasımı koyuluyor ustune yoksa özel bir sos mu? Bayılırdım ya memlekete gidip gelmelerini 4 gözle beklerdim
Verim hemen kuzum biber salcasi+sogan+ sarimsak+ kekik+ cokelek+ susam+zeytinyagi bunlari karistirip acilan hamurun uzerine suruyorsun tandirda yapiliypr haatayda yengem tandirdan cikarirdi ortasina tereyagi koyar verirdi oyyy

Bugunku menum
Sabah: 2 kasik lor+5 dilim jambon+2 biber tursusu+ 2 zeytin
Ogle: 1 biftek+3 kasik bamya+ dukansarma
Aksam: bamya+tavuk+ ypgurt

4 litre su+2 kupa bitki cayi
1 mil leslieexpres+jilian six week six pack level1+50 ip+6 set arka kol+30 squat

Afiyet olsun canım:)

Benim bugünkü benim
Sabah türk kahvesi
Kahvaltı domates biberi tavada su ile menemen tarzı birşey yaptım ama yumurtasız peynir salatalık:)) pita ekmeği
Akşam
Türlü yedim yaninda pita ekmeği:)
Kızlar bide marshmallow yaptım onuda yürüşten sonra yerim :)) şimdi yürüyüşe çıkacam:))

Afiyet olsun canım:)
saol canim

afiyet olsun canim nasil yapyin marshmallowu

Ah canım benim sakın bozma:)
Yoo asla bozmam valla bu sefer biberli ekmek buzluga attım guclendirmede yicem:)

Yakti bizi bu evlilikler benimde oglum 6 yasinda kac yasindasin sen :)
Sizin evdeki yemekleri dusunemiyorum bende bi hatayli olarak hatay yemeklerine karsi koymak zordur direnin ballarim :)
27 yaşındayım canım Ayy künefe biberli tepsi kebabı kağıt kebabı off offf:)

Ay antakya yemekleri dediniz beni benden aldınız. yurtta oda arkadaslarımdan 3ü hataylıydı. Allahım neler nelerrrr... Biberli çekti şuan canım
Canim hedef kilona ulaş guclendirmede söz gondercem sana

Ohh maşallah canım

Nasıl yaptın nasıl nasil

Kızlar saç yulaf kepeğimi yiyosunuz yoksa karisimmi genelde tarihlerde hep karışım kullanmislar çünkü onun içinde galeta yokmu

Kızlar mümkünse sıcak yiyin daha güzeldi sanki sıcakken azıcık almıştım soğukken tadını beğenmedim:)

Günaydın kızlar ben kendim puding yapıyorum ya çok güzel oluyo
Gunaydinn canimm saf gunlerde puding duraklama yapiyormus saf gunleri toleresiz gecirmek daha iyi
Bugün yine duraklamadayim maalesef ps gununden sonra bugün sp Gunumdeyim yarinda böyle olursa yumruk yapicam
kac gun yumruk yapacan

Ama incelme çok iyi kızlar Göbek ten 6 cm basenden 3 cm gitti
ooo super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…