Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Selvos usenmedi kalkti kahvaltiya dukana uygun kol boregi yapti kocisle yicez yarin :KK70:
IMG_20150906_221537.jpg

Ayy kuzum hemen tarif istiyorum ne zamandır canım börek istiyor afiyet olsun şimdiden:KK66:
1.5 bardak sut 3 yumurta 4 yemek kasigi nisasta bi cimdik tuz (orjinal tarifta sut tozu var ama ben bulamadm kibrista) iyice cirptim bunlari ince ince 8 tane krep yaptim. Arasina peynir koyup sardim borcama dizdim. Uzerinede bir yumurta 3 kasik yogurdu cirpip surdum cok guzel oldu tadi aylardir icimde olan borek hasretim bitti. Su boregi gibi oldu tadi. Bidahakine su boregi gibi kat kat denicem

Facedeki dukanmaster ablalar duraklama olunca hibiskus iciyolar haberiniz olsun tr ye gidince alcam
dur bende aliyim aktardan

1.5 bardak sut 3 yumurta 4 yemek kasigi nisasta bi cimdik tuz (orjinal tarifta sut tozu var ama ben bulamadm kibrista) iyice cirptim bunlari ince ince 8 tane krep yaptim. Arasina peynir koyup sardim borcama dizdim. Uzerinede bir yumurta 3 kasik yogurdu cirpip surdum cok guzel oldu tadi aylardir icimde olan borek hasretim bitti. Su boregi gibi oldu tadi. Bidahakine su boregi gibi kat kat denicem
Off harika görünüyor canım afiyet olsun ben ekmeklerimi evde unuttum ya oglene kadar açım maalesef tartilmayida unuttum sabah bugunde sp yapcam ama su duraklamadan çıkayım bi

dur bende aliyim aktardan

Off harika görünüyor canım afiyet olsun ben ekmeklerimi evde unuttum ya oglene kadar açım maalesef tartilmayida unuttum sabah bugunde sp yapcam ama su duraklamadan çıkayım bi
Gunluk hakkimi ben yedim gerisini esim yedi bana hic kalmadi yarina oysa iki gun yerim diye yapmistim. İnsallah cikarsin canimm

Günaydın kızlar
Dün butun gun piknikteydik genel olarak iyiydi tavuk köfte dukan ekmeği yedim. Ama malesef cola içtim. Zero almayı unutmuşum ya.
Ayy bi kolayada dayansaydin ya canım tuh:KK43:

Gunluk hakkimi ben yedim gerisini esim yedi bana hic kalmadi yarina oysa iki gun yerim diye yapmistim. İnsallah cikarsin canimm
Canim ben krebi yapamıyorum ya hep tavaya yapılıyor sen tam nasıl yapıyorsun

Afiyet olsun canım :KK66:
Mavibocuk Mavibocuk bu arada kuzum bu tarif 4 gunluk ona gore yap esimde yicek diye cok yaptim yarinda yerim kalirsa
Tamm canım sağolasın:KK66:

X