Oyy şimdi kaç bedensin36 beden olcam ben
Haklısın canım başlayım en kısa zamanda:)Spor bagimlilik yapior yprulmazsin emin ol. Spor yapabilcegimi hic sanmiodum kac kez spor salonuna yazildim 1 hafta gittim 6 aylik falan odemistm hep cope gitti. Simdi bi gun yapmasam kendimi kotu hissediyorum buldugum firsatta ip atliyorum mekik cekiyorum ne yapsam kardir diye dusunuyorum
Ayy canım çok güzel inşallah görürüz:)4 ay oce diyete basladigimda motive amacli L beden tayt jean almistim kizlar bugun denedim oldu :) artik xxl degilim :) M ve S leride goruruz insallah :)
Ay bence gayet iyisin 68 ile canımBak ben burda 66 kiloyum Ayy hedefimi dusursemmi napsam 68 çokmu oldu ki
En zayıf halimize kadar düşelim diyor insanYılbaşına kadar seyire devam etcem canım artık kaç kilo olursam bakalım insan hayatının büyük döneminde kilolu olunca ne kadar versede kendini sisko görüyo ya
Aynen öyle sende bugün durum nasıl canimAyy canım çok güzel inşallah görürüz:)
Ay bence gayet iyisin 68 ile canım
En zayıf halimize kadar düşelim diyor insan
aynen herkes cok zayifladin dio kendimi hala sisko goruyorum psikolojimiz bozuldu cunku. Sizde varmi bilmiyorum bende kilo alma fobisi oldu eski halime donecem.diye aklim cikiyor o yuzden verebildigom.kadar vermek istiyorum bi iki kilo geri alsamda toparlama sansim olsun diyeYılbaşına kadar seyire devam etcem canım artık kaç kilo olursam bakalım insan hayatının büyük döneminde kilolu olunca ne kadar versede kendini sisko görüyo ya
40 canim sonundaOyy şimdi kaç bedensin
basla tabi ben bugun jilian sixpack basliylrum yapabilcekmiyim bilmiyorum jole kivamina gelen gobusu kurtarma operasyonuHaklısın canım başlayım en kısa zamanda:)
aynenAyy canım çok güzel inşallah görürüz:)
Ay bence gayet iyisin 68 ile canım
En zayıf halimize kadar düşelim diyor insan
Evde olmadıgım için tartılamadım canımAynen öyle sende bugün durum nasıl canim
Ay canım bende öle düşünüyorum testte 63 ol diye yazdı ama ben 55-60 arası olmak için durmadan devam edecem :) bidaha 80-70li rakam görmek istemiyorum hayatımda :)eve geçince güzel bi spor araştırım int. Bnde başlayım yavaştanaynen herkes cok zayifladin dio kendimi hala sisko goruyorum psikolojimiz bozuldu cunku. Sizde varmi bilmiyorum bende kilo alma fobisi oldu eski halime donecem.diye aklim cikiyor o yuzden verebildigom.kadar vermek istiyorum bi iki kilo geri alsamda toparlama sansim olsun diye
40 canim sonunda
basla tabi ben bugun jilian sixpack basliylrum yapabilcekmiyim bilmiyorum jole kivamina gelen gobusu kurtarma operasyonu
aynen
Sen iyisin canım ben 42 44 giyiyorum şu anaynen herkes cok zayifladin dio kendimi hala sisko goruyorum psikolojimiz bozuldu cunku. Sizde varmi bilmiyorum bende kilo alma fobisi oldu eski halime donecem.diye aklim cikiyor o yuzden verebildigom.kadar vermek istiyorum bi iki kilo geri alsamda toparlama sansim olsun diye
40 canim sonunda
basla tabi ben bugun jilian sixpack basliylrum yapabilcekmiyim bilmiyorum jole kivamina gelen gobusu kurtarma operasyonu
aynen
Hımm tamam canımEvde olmadıgım için tartılamadım canım
Bende çok korkuyorum alcam diye hamilelikte bile dukan yaparım heralde artik:)Ay canım bende öle düşünüyorum testte 63 ol diye yazdı ama ben 55-60 arası olmak için durmadan devam edecem :) bidaha 80-70li rakam görmek istemiyorum hayatımda :)eve geçince güzel bi spor araştırım int. Bnde başlayım yavaştan
Aynn dikkat ederiz ilerdeki zamnlarda :)Sen iyisin canım ben 42 44 giyiyorum şu an
Hımm tamam canım
Bende çok korkuyorum alcam diye hamilelikte bile dukan yaparım heralde artik:)
evlimisin canim :) hamileyken simdiki kadar bilincli olsaydim kilo almazdim herhalde hamilelikten sonra daha cok aldim 62 ile hamile kaldim 80 ile doguma girdim sonra 68 dustum 5 yil icindede 95 oldumSen iyisin canım ben 42 44 giyiyorum şu an
Hımm tamam canım
Bende çok korkuyorum alcam diye hamilelikte bile dukan yaparım heralde artik:)
Evelynn Pisipisilerin anasi nerdesinnn
Ayy kuzum çok zor durum ama bozma yaaa benceeBurdayım canım. Kalksamda kahvaltı hazırlasam diye kendimi telkin ediyorum
Kızlar ablam geldi 1-2 hafta annemlerde kalacak o gelince babam coşuyor senede 1 defa goruyoruz cunku amerikada yasıyor. Şimdi bu sure içinde inanılmaz yemekler hazırlanacak napcam ya.
Bir yanım zaten bozmustun ablan gidince bastan başla cunku 2 hafta dayanamazsın diyor. Diğer yanım tut kendini diyor ama kararsızım
Ayy kuzum çok zor durum ama bozma yaaa bencee
Bozma kuzum 2 hafta demek bi suru arti demek ayni zamanda 2 hafta demek bi suru eksi demek 15 inde ankaraya gidiyorum gorumcemle simdiden konustum ordada bozmicam light urunlerimi kepegimi ben gelmeden alicak bozma yemekler anlik mutluluk getiriyor tadini bilmedigin bisey degil sonuctaBurdayım canım. Kalksamda kahvaltı hazırlasam diye kendimi telkin ediyorum
Kızlar ablam geldi 1-2 hafta annemlerde kalacak o gelince babam coşuyor senede 1 defa goruyoruz cunku amerikada yasıyor. Şimdi bu sure içinde inanılmaz yemekler hazırlanacak napcam ya.
Bir yanım zaten bozmustun ablan gidince bastan başla cunku 2 hafta dayanamazsın diyor. Diğer yanım tut kendini diyor ama kararsızım
Bozma canim. Bayrama biraz daha ince girersin yapmaBende bozmak istemiyorum tam yeni başlamışken. Ama 2 gun kendimi tutup 3.gün bozarsam o 2 gun boşuna eziyet cekmiş olcam cok kararsızım bayramda geldi of ya
Bozma kuzum 2 hafta demek bi suru arti demek ayni zamanda 2 hafta demek bi suru eksi demek 15 inde ankaraya gidiyorum gorumcemle simdiden konustum ordada bozmicam light urunlerimi kepegimi ben gelmeden alicak bozma yemekler anlik mutluluk getiriyor tadini bilmedigin bisey degil sonucta
Bozma canim. Bayrama biraz daha ince girersin yapma
Ohh ablan dogustan sansli :) aynen dedigin gibi yap karbonhidrat alma kepekten baskaAkşama gitcem şimdi. Bakalım tutcam kendimi. En azından yaglıda olsa proteinsel seyler yemeye calıscam. Mesela kuzu yasak normalde yemiyoruz ama varsa yağlıda olsa protein yicem. Ekmeğimi yapıp goturcem. Belki bir de tatlı yapar gotururum onlar tatlı yerken bende kendiminkini yerim.
Üff bana şans dileyin ya. Bir de bu ablam 32-34 beden kısa boylu ama muthiş bir fiziği var. Ama boğazıda fena. Mesela gece 2 de hadi kokorec yemeye gidelim der gideriz. Acıktım hadi pizza söyleyelim der söyleriz. Napcam ya
Ah kuzum ahBende bozmak istemiyorum tam yeni başlamışken. Ama 2 gun kendimi tutup 3.gün bozarsam o 2 gun boşuna eziyet cekmiş olcam cok kararsızım bayramda geldi of ya
Canım sende de ki ayy ben cok yemişim akşam hiç yiyecek halim yok de gidelimde sen ye de inş. Dayanabilirsin kuzum ah ne sanşlı ablanAkşama gitcem şimdi. Bakalım tutcam kendimi. En azından yaglıda olsa proteinsel seyler yemeye calıscam. Mesela kuzu yasak normalde yemiyoruz ama varsa yağlıda olsa protein yicem. Ekmeğimi yapıp goturcem. Belki bir de tatlı yapar gotururum onlar tatlı yerken bende kendiminkini yerim.
Üff bana şans dileyin ya. Bir de bu ablam 32-34 beden kısa boylu ama muthiş bir fiziği var. Ama boğazıda fena. Mesela gece 2 de hadi kokorec yemeye gidelim der gideriz. Acıktım hadi pizza söyleyelim der söyleriz. Napcam ya
3 yaşında kizim var canım evliyim bende evlendikten sonra kilo aldım 85 le hamile kaldım 103 le tamamladım :) sonra dukanla verdim işte şimdi 2. Dukan benimevlimisin canim :) hamileyken simdiki kadar bilincli olsaydim kilo almazdim herhalde hamilelikten sonra daha cok aldim 62 ile hamile kaldim 80 ile doguma girdim sonra 68 dustum 5 yil icindede 95 oldum
Canim benimde kayınvalide geldi evdeki yemekleri hiç saymiyim kendi antakyali ben sadece kendi yemeğimi yiyorum:)Burdayım canım. Kalksamda kahvaltı hazırlasam diye kendimi telkin ediyorum