iciyorum valla bu saate kadar 1.5 litre gitti bile :) saol canim insallah giyicem :)Bende bugün yapiyim o zaman
Oyy ben hamileligimde bile şu içmedim erken doğum yaptım nasıl iciyosun o kadar su bravo
Oo süper gitmiş canım seyirde birazı geri geliyo ama sonra tekrar gidiyo
Kesin giyersin canım hiç merak etme yeterki böyle devam et
gunaydinn canim -100 bugunGünaydın kızlar uyanmam internete girmem anca oluyor nasıl gidiyor :))
Bende -100 felan gibi duruyor 74,9 felaniciyorum valla bu saate kadar 1.5 litre gitti bile :) saol canim insallah giyicem :)
gunaydinn canim -100 bugun
Afiyet olsun canımEvdekiler sarma istedi bende kendime yarin icin lorlu kiymali yaptim oglene lorlu koftelerimEki Görüntüle 1623548
Saol canimm :)Afiyet olsun canım
Evdekiler sarma istedi bende kendime yarin icin lorlu kiymali yaptim oglene lorlu koftelerimEki Görüntüle 1623548
Saol canimmEllerine sağlık kuzucum
Ooo çok güzel afiyet olsun canimEvdekiler sarma istedi bende kendime yarin icin lorlu kiymali yaptim oglene lorlu koftelerimEki Görüntüle 1623548
Saol canimmOoo çok güzel afiyet olsun canim
Olsun canım evde mekik falan cekİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm:)
Sabah türk kahvesi
Kahvaltıda Pita ekmeği, peynir
Arada yeşil çay
Akşam tavuk yoğurt ve pita ekmeği:) ama bugün yürüyüş yapamayacam
afiyet olsunn. Evde 1 mil leslie expres yapİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm:)
Sabah türk kahvesi
Kahvaltıda Pita ekmeği, peynir
Arada yeşil çay
Akşam tavuk yoğurt ve pita ekmeği:) ama bugün yürüyüş yapamayacam
çekeceğim inş:) evde değilim işte evde olsam çıkardımOlsun canım evde mekik falan cek
Bugunku menum
Sabah: lorlu omlet
Ogle: lorlu kofte+ dukan ayran
Ara: kahve
Sra: sutlu kahve
Aksam: balik
Ara: mistik cayi
4 litre su+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz( ayni hareketleri yapiyorum artik alistigm icin daha kisa surede bitio artik)+1 mil leslie expres
Süpersin canımBugunku menum
Sabah: lorlu omlet
Ogle: lorlu kofte+ dukan ayran
Ara: kahve
Sra: sutlu kahve
Aksam: balik
Ara: mistik cayi
4 litre su+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz( ayni hareketleri yapiyorum artik alistigm icin daha kisa surede bitio artik)+1 mil leslie expres