Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

insallah hepimiz ulasiriz giden 20 kilodan sonra cok spor yapmam lazim sarkikliklar var

saol canim
Ay haklısın canım 20 kilodan sonra sarkar heryerimiz bende güçlendirmeye geçtiğimde spora gidim diye düşünüyorum hemen birden hzlıca başlamak istemedim çünkü sonra yorulurum diye korktum :))

Ay haklısın canım 20 kilodan sonra sarkar heryerimiz bende güçlendirmeye geçtiğimde spora gidim diye düşünüyorum hemen birden hzlıca başlamak istemedim çünkü sonra yorulurum diye korktum :))
Spor bagimlilik yapior yprulmazsin emin ol. Spor yapabilcegimi hic sanmiodum kac kez spor salonuna yazildim 1 hafta gittim 6 aylik falan odemistm hep cope gitti. Simdi bi gun yapmasam kendimi kotu hissediyorum buldugum firsatta ip atliyorum mekik cekiyorum ne yapsam kardir diye dusunuyorum

Gunaydinnn dukanin kraliceleri :) test 2.2 demisti selvos 2.3 verdi :KK70: atak bitti gelsin bamya bugunnn :KK70: kacamaksiz bol proteinli 0 yagli haftasonlari bizim olsunnn :)

Valla dukanda hiç sarkma olmuyo canım ver göreceksin zaten

Diyete basladiigimda 95 kiloydum bugun 73.7 kiloyum :) boyum 1.74 hedefim 58 :)
Bende 173 üm dukan bana 69 ol dedi ben 68 olcam 58 çok olmazmi canım ya

Gunaydinnn dukanin kraliceleri :) test 2.2 demisti selvos 2.3 verdi :KK70: atak bitti gelsin bamya bugunnn :KK70: kacamaksiz bol proteinli 0 yagli haftasonlari bizim olsunnn :)
Oh oh aman dikkat sebze su tutuyo ya vücutta

Kızlar ben 83 te takılı kaldım ya bi 82yi göremedim biraz olsun tuvaletede çıktım ama 87ye düşemedim ya bugunde sebze günüm yarın hiç Göremem heralde:KK43:

Valla dukanda hiç sarkma olmuyo canım ver göreceksin zaten

Bende 173 üm dukan bana 69 ol dedi ben 68 olcam 58 çok olmazmi canım ya

Oh oh aman dikkat sebze su tutuyo ya vücutta
aksam ve sabah sebze yemedim sadece oglen yicem su tutmasini engellemek icin. 54 kiloydum eskden 5 li rakamlari gorcem illa

Kızlar ben 83 te takılı kaldım ya bi 82yi göremedim biraz olsun tuvaletede çıktım ama 87ye düşemedim ya bugunde sebze günüm yarın hiç Göremem heralde:KK43:
pes etme duraklama 1 ayi bulursa yumruk yap

aksam ve sabah sebze yemedim sadece oglen yicem su tutmasini engellemek icin. 54 kiloydum eskden 5 li rakamlari gorcem illa

pes etme duraklama 1 ayi bulursa yumruk yap
Daha 3 gün oldu canım bende 7 li rakamları bi görsem rahatlıycam Eylül'ün sonuna kadar görsem keşke

4 ay oce diyete basladigimda motive amacli L beden tayt jean almistim kizlar bugun denedim oldu :) artik xxl degilim :) M ve S leride goruruz insallah :)

Bak ben burda 66 kiloyum Ayy hedefimi dusursemmi napsam 68 çokmu oldu ki

Eklentiler

• FB_IMG_1441434311081.jpg
    FB_IMG_1441434311081.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 153
X