Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kızlar bugün tuvalete çıkamadım ya sütasın lıght kayısı li yogurdunu aldım yeşil çay içtim başka önerisi olan varmı evde acı Çehre tohumu var yesemmi

Selvos88 kaç gün atak yapcan canım bu arada yeşil çay iciyomusun
5 gun atak cikti testte.. Ben zaten dukandan oncede iciyodum ama sadece yesil cay degil yesilcay+funda+kakule+mate bunlari demleyip iki fincan iciyorum. Gecede dukancilarin ictgi mistik caydan iciyorum sifir kacamaksiz 3. Gunumu atlattim. Leptin hesabiyla dukan yapcam ben. Boyle daha cok veriliyormus 4 ayda 27 kilo vermis bi kadin boyle.

Yedik artik:))) forumlarda günde 2 taneye kadar tolere olarak geçiyo ama duraklama yapabiliyomus bi daha yemem artik:KK43:
Onlara guvenme meyve sekeri olan hersey yasak. Meyve aromasi alip tatlandiriciyla kendi meyveli yogurdunu kendin yap diyor dukan. Ligh iceceklere izin var sadece.0 sofra sekeri yaziyor meyveli ypgurtlarda ama meyve sekeri var o da dukani bozuyor. Yani sismis balona igne batirma efekti yapiyor

5 gun atak cikti testte.. Ben zaten dukandan oncede iciyodum ama sadece yesil cay degil yesilcay+funda+kakule+mate bunlari demleyip iki fincan iciyorum. Gecede dukancilarin ictgi mistik caydan iciyorum sifir kacamaksiz 3. Gunumu atlattim. Leptin hesabiyla dukan yapcam ben. Boyle daha cok veriliyormus 4 ayda 27 kilo vermis bi kadin boyle.
Leptin hesabı ne canım banada ogret:)

Onlara guvenme meyve sekeri olan hersey yasak. Meyve aromasi alip tatlandiriciyla kendi meyveli yogurdunu kendin yap diyor dukan. Ligh iceceklere izin var sadece.0 sofra sekeri yaziyor meyveli ypgurtlarda ama meyve sekeri var o da dukani bozuyor. Yani sismis balona igne batirma efekti yapiyor
Doğru yaa bi daha yemiycem

Leptin hesabı ne canım banada ogret:)

Doğru yaa bi daha yemiycem
Bak canim ogunler arasi 4.5-5 saat olcak. Acikirsan ayran icebilirsin soda veya kahvede (sutsuz) leptini bozmuyor bunlar. Vucut 2 saat yemek yemeyince zayiflama hormonu olan leptin salgilaniyor ve vucuttaki yag depolarini yakmaya basliyor. Mesela sabah 7 de yediysen ogle 12 de aksam 19 da yicen gunu kapatcan sadece sivi tuketicen uyuyana kadar leptin caliscak bol eksi gelicek. Bide leptin yogun olarak gece 2-5 arasi calisiyor o saatlerde derin uykuda olmamiz lazim leptinden faydalanmak icin. Leptin hesabi bu canim

X