Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

İnşallah ya. Kız sana cok özeniyorum 1 bucuk aydır cok iyi gidiyorsun.
O dondurma dısında hiç kaçamak yaptınmı
Ayy çünkü tombiş olmaktan çok sıkıldım 22 yaşındayım ve denemediğim diyet çok nadir kaldı annem zoru ile hep 3-5 kilo verdim sonra geri aldım ama bu sefer aklıma koydum canım artık annem zoru ile değil kendi isteğim ile yapıyorum ve 20 kiloya yakın verip s beden kıyafet giymek istiyorum yaa ben bebeklikten kiloluyum artık yeni bi ben istiyorum ve bırakmayacam Allah'ın izni ile de verdikçe veresim geliyor kuzum inşallah bundan sonra sende hiç kaçamak yapma kuzum:KK66: düşünsenize ablamın 5. Sınıf önlüğünü ben 1. Sınıfta giyebilmişim ne kadar kötü bi durum yaaa o zaman anlamıyorsun ama yaş ilerledikçe daha sıkıntı oluyor vallaha giydiğin kıyafet yakışmaz istediğini alamazsın yakıştıgı için değil oldugu için kıyafet alırsın gerçekten çok kötü ay ağlayacam şimdi neyse

Ayy çünkü tombiş olmaktan çok sıkıldım 22 yaşındayım ve denemediğim diyet çok nadir kaldı annem zoru ile hep 3-5 kilo verdim sonra geri aldım ama bu sefer aklıma koydum canım artık annem zoru ile değil kendi isteğim ile yapıyorum ve 20 kiloya yakın verip s beden kıyafet giymek istiyorum yaa ben bebeklikten kiloluyum artık yeni bi ben istiyorum ve bırakmayacam Allah'ın izni ile de verdikçe veresim geliyor kuzum inşallah bundan sonra sende hiç kaçamak yapma kuzum:KK66:

Bende eski zayıf hallerime dönmek istiyorum kocakarı gibi gorunuyorum bıktımmmm
Yapmıcam kaçamakkkk 2016 bizim yılımız olsunn

Bende eski zayıf hallerime dönmek istiyorum kocakarı gibi gorunuyorum bıktımmmm
Yapmıcam kaçamakkkk 2016 bizim yılımız olsunn
Aynen kuzum artık kaçamak yok düşünsene eşin yanında taş gibi dursun sen yaşlı gibi görün vallaha erkek arkadaşımdan kiloluyum ve bu beni çok rahatsız etti inşallah ocağa kadar ondan zayıf olacam :)

Sporumuda yaptimmmm :KK49:
Ohh bende birazdan hali koltuk silcem:)

5hafta 2gün canım :)
Kac kilo ödül toplam canım senin

Yaaaaa kıskanıyom siziiiii siz zayıflayın ben verdiğimi de alayım oh :KK70:
gaza gel canim işte

Tamam kuzum bugun basladım sonunda cok sukur. Akşama eşimle bi kutlama yapcaz ama diyete uygun yicem artık bırakmak yok.
Aman ha sakın

Screenshot_2015-09-03-13-04-36.png
İki resim arasinda 10 kg fark var :KK70:85-75

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-03-13-04-36.png
    Screenshot_2015-09-03-13-04-36.png
    396,5 KB · Görüntüleme: 173
Aynen kuzum artık kaçamak yok düşünsene eşin yanında taş gibi dursun sen yaşlı gibi görün vallaha erkek arkadaşımdan kiloluyum ve bu beni çok rahatsız etti inşallah ocağa kadar ondan zayıf olacam :)
Aynen aynen esim sporcu baklavalari var kocaman kol kaslari bense yaninda pofidik:KK43: bende fit olcam manken gibi

X