:)tamm canım bekliyorum inşallah o zamanlar da gelir canım; )Canım tek tek ölçmedim ama basenim ve bacaklarıma bakmıştım onlarda fark var. Dur kısırımı bitirince tamamen alim bi ölçülerimi
Ben daha kıyafetlerim bollaşacak kadar diyet yapmadım ama zamanla oda olacak inşallah
:)tamm canım bekliyorum inşallah o zamanlar da gelir canım; )
Mezuro bulursam aldırırm anneme cnm eve gidince hemn alır yazarım cnm :)Sen evine gecince mi alacaksın ölçülerini? Sizde alın ölçülerinizi yaa:)
Canım sende ii vermişsin bak:))
Mezuro bulursam aldırırm anneme cnm eve gidince hemn alır yazarım cnm :)
Tamam canım hemen ölçer ölçmez yazacamEvet öyle olmuş yaa:) arada baska bi detoks diyette yaptım falan ama sonunda düştüm 69a:)
Tamam kuzum bende seni beklıyorum
Buarada sabah 30 squat 20 sumo squat yaptım
Bugun biraz daha ağırlık falan calısmayı dusunuyorum. Kaslarımız artsın hazır bukadar proteinle beslenirken
gobegim hic kalmadi kalca basen ve simitler var onlarda dukanla gidicekMaşallah canım sen şimdi bile iyi gözüküyorsundur:) sağol canım
Kahvaltım
Peynir ve pita ekmeği :)
hosbuldum canimOlur mu olur valla bende şişim
Çok guzel kilo vermişsin canım ya 6 ayda. Darısı basımıza inşallah
Hoşgeldin canım sonunda karar verebilmişsin sevindim:)
Karısıklık olmazsa olabilir canım
Hepimiz şiş oldumuza gore dolunaydan dolunaydan
ayy rendeledinmi nasil bu hale geldi?Kızlar bugun bulgurumu yaptım sonunda.
1 karnabahardan bukadar cıktı. Az gorunuyor ama baya var.Birazını kısır yaptım, kalanını buzluğa atıp bide pilav olarak denicem.
Eki Görüntüle 1618701
normal kisir gibi duruyorBuda yaptıgım kısır. Evde kıvırcık maydonoz hiçbir sey olmamasına ragmen dayanamadım domates salatalıkla yaptım
Hafiften karnabaharın sekerlimsi tadı geliyor ama yine de gayet guzel.
Eki Görüntüle 1618707
Ayy inşallah bizimkilerde gider:))gobegim hic kalmadi kalca basen ve simitler var onlarda dukanla gidicek
hosbuldum canim
ayy rendeledinmi nasil bu hale geldi?
normal kisir gibi duruyor
İnsallah canim :)Ayy inşallah bizimkilerde gider:))
Olur canım normal dana eti yağsız kısmından oda oluyor canımKibrista kepek bulamadim kizlar ataga kepeksiz baslicam yumurta yogurt sut balik et vs vs olur dimi?
Arkadasim.turkiyeden yollicak seyire gecene kadar gelir kepegimOlur canım normal dana eti yağsız kısmından oda oluyor canım
Ben hem.yuruyus hem egzersiz yapiyorum normalde. Simdi annemlerde oldugum icin sadece egzersiz bide ip atliyorum hergunBen şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum sporu güçlendirmeye geçince yapacam inşallah :)
Bende atakta hiç tüketmedim canım sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende seyirde aldım yedimArkadasim.turkiyeden yollicak seyire gecene kadar gelir kepegim
Hmm bende ablamlarda oldugumdan sadece evin içinde hareket ediyorumBen hem.yuruyus hem egzersiz yapiyorum normalde. Simdi annemlerde oldugum icin sadece egzersiz bide ip atliyorum hergun
Ayy bunu duyduguma cok sevindim sali gunu baslasin o zamandukanBende atakta hiç tüketmedim canım sıkıntı olacağını düşünmüyorum bende seyirde aldım yedim