Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

E hergün yapalım bildirim o zaman nasıl olsa hergün tartılıyoruz

merhaba
ben dukan ile 6 ayda 27 kilo verip, hamile kalıp homini gırtlak yediğim için, aynı kiloları tekrar almış eski bir dukancıyım :) şimdi tekrar dukan a dönmeyi düşünüyorum, araştırırken başlığınıza girip son sayfaları okudum. hepinize kolay gelsin.

ilk defa yulaf kepeğini yemeyi başardım:)
2 kasik kepek
2 kasik yogurt
1 yumurta
Kabartma tozu
Tuz
Genis bi kaba koydum mikrodalgada 6 dakika sonra tersini 1 dakika harika oldu

yulaf kepeğini ben severek tüketiyorum, ama bazı gruplarda yulaf kepeği içerisine sınırlı izinli olarak gluten koyduklarını gördüm. deneyen arkadaşlarım , ekmek poğaça ve keklerde çok güzel bir kıvam yakaladıklarını ve kepek tadını çok fazla almadıklarını söylüyorlar. gluten süttozu gibi malzemeleri gurmenet yada hammaddeler gibi sitelerden tedarik edebilirsiniz.

Artık karışım alicam bende buralarda yok bulamıyorum o yüzden ankaraya gidince topliycam hepsini bebeğin ne kadarlık şimdi evreleri eksikmi yaptın neden tekrar aldın kiloları

Artık karışım alicam bende buralarda yok bulamıyorum o yüzden ankaraya gidince topliycam hepsini bebeğin ne kadarlık şimdi evreleri eksikmi yaptın neden tekrar aldın kiloları

ankarada metro gross marketlerde göktürk süttozu var 1 kg halinde satılıyor onu tavsiye ederim , pınar süttozuna göre daha uygun oluyor fiyatı.
seyire devam ediyordum, 27 kg verdim, 1 kg daha vereyim diyordum hamile olduğumu öğrendim. güçlendirmeye geçemedim. kiloları almam tamamen kendi hatam , hamileler ve emzirenler de dukan yapabilir güçlendirme şeklinde bunu biliyordum ama yapmadım. birde hiç mide bulantısı yaşamadım ben aksine iştahım çok açıktı hamilelik boyunca. şuan bebeğim 9 aylık sütüm etkilenmesin diye yine diyet yapmadım, yeni yeni diyeti düşünmeye başladım

Ben ps günlerinde arti çıkıyorum ya Günlerimiz aynı nasıl olsa ücümüzünde saf protein günleri ertesi yapsakmi bildirim bugün mesela arti 400 çıktım ben yarin bakalım nolacak
Ben bugün sp evresindeyim kızlar 2 güne bir tartılalım yani:)hem herkes 2 evreyide geçirmiş olur

Son düzenleme:
Yok ya artık etkilemez başla bence bol bol su içersin şimdi kaç kilosun boyun kac

Valla dondurma yapabilir tabi aman tek kaçamak olarak kalsinda telafi ederiz bende bugün sp Gunumdeyim yarın yapalimmi bildirim
Aynn canım öyle olacak başka kaçamak yok:)) eve geçersem bildiririm canım:) şuara ablamda kalıyorum da yarın eve geçersem bildiririm:) bugün 76 kilo idim

Yok ya artık etkilemez başla bence bol bol su içersin şimdi kaç kilosun boyun kac
etkilese de çok önemli değil artık, çünkü bebeğim çok emmiyor zaten, çalıştığım için emmeyi azalttı :)
165 boyum, kilom 85. 55 ile hamile kaldım, 85 ile doğuma gittim, doğumdan çıktığımda 79kiloydum, sonra 6 kilo daha almışım yazarken farkediyorum.
dukan yapmak benim için diyet yapmak gibi değil , canım ne çekse netten araştırdığımda dukana uyarlanmış tarifler var zaten hiç zorluk yaşamadım. şu an tek sıkıntım, kendime özel yemek yapmaya vaktimin olmaması (aslında sanırım bu da bahane) , çalışıyorum, bebeğe özel yemek , eşime ayrı yemek, kendime ayrı -üstelik 3 öğün- yemek yapmaya çok üşeniyorum. bu sebepten başlayamıyorum. şimdilik abur cubur , ekmek , pilav bunları kestim. bakalım bir gün başlayacağım inşallah dukana. buraları okuyup kendimi motive etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…