- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 36
Oda olsun hareketsiz oturmaktan iyidirHmm bende ablamlarda oldugumdan sadece evin içinde hareket ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda olsun hareketsiz oturmaktan iyidirHmm bende ablamlarda oldugumdan sadece evin içinde hareket ediyorum
Ayy bunu duyduguma cok sevindim sali gunu baslasin o zamandukan
Aynen canım gitsin kilolarOda olsun hareketsiz oturmaktan iyidir
Gitsinler artik biktim onlardan ayrilmak istiyorumAynen canım gitsin kilolar
Aynen yaa ayrılma vakti geldiGitsinler artik biktim onlardan ayrilmak istiyorum
ayy rendeledinmi nasil bu hale geldi?
normal kisir gibi duruyor
Kibrista kepek bulamadim kizlar ataga kepeksiz baslicam yumurta yogurt sut balik et vs vs olur dimi?
Kalca ve basem agirlikli spor yapiyorum hergunEki Görüntüle 1618817 Eki Görüntüle 1618817
Aynen yaa ayrılma vakti geldi
gunde 4 litre su iciyorum (alkali) kendi hazirladigim odem caylarimi iciyorum yesilcay iciyorum tuzu coktan azalttim yok derecek deerecede. Kabizlik en buyuk korkum zaten insallah yasamamRobottan gecirdim canım
Canım kepek atakta aldıgımız tek karbonhidrat. Normalden biraz daha fazla halsizlik ve kabızlık yaşayabilirsin. Tuzu cok azaltma ve suyunu çok daha fazla iç kepeğin gelene kadar.
Süpersinn
gunde 4 litre su iciyorum (alkali) kendi hazirladigim odem caylarimi iciyorum yesilcay iciyorum tuzu coktan azalttim yok derecek deerecede. Kabizlik en buyuk korkum zaten insallah yasamam
Evet bende sürekli ölçüyorum kendimi 5 cm falan incelme varKızlar ölçülerinizi alıyormusunuz? Ben incelmişim resmen ya tartıda fark olmasa da
Bugun 84.3 çıktım canım 87yle başladım 83 ude gördüm aslında arada ama seyire geçince artış oldu bendeKızlar bugün kilolarınız ne çıktı:))
İnsallah bendede tam tersi olurİnşallah canım bunyeden bunyeye farkediyor gercekten. Atakta herkes kabız olur ben tam tersi olmuştum
Tadı nasıldı canım afiyet olsun :)Bende çikolata yaptım:)
Valla tatlı ya canım güzeldiTadı nasıldı canım afiyet olsun :)
Bende çikolata yaptım:)
Yarım çay bardağı sütayy gecen bende yaptım ama benimki dondurma gibi olmuştu buzdolabından cıkarır cıkarmaz eridi yiyemedim. Sen nasıl yaptın canım tarif versene
Atakta kaç kilo verdin canimBen de dukan yapıyorum
3 gün atak Yaptım bugün seyire geçiyorum
165 boyundayım dukana 65 ile başladım 57 çıktı testte ama ben en az 55 istiyorum
Dukan öncesi de diyette Olduğum için atakta çok kilo veremedim ama yine de güzel bir başlangıç oldu
63.900 oldumAtakta kaç kilo verdin canim
Normal canım vücudu çok yipratiyoruz diğer diyetlerle63.900 oldum
Zaten testte de öyle yazıyordu ben daha çok olur diye düşünmüştüm ama diyette Olduğum için 1 aydır normal sanırım