Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

ayy rendeledinmi nasil bu hale geldi?

normal kisir gibi duruyor :KK70:

Robottan gecirdim canım :KK48:

Kibrista kepek bulamadim kizlar ataga kepeksiz baslicam yumurta yogurt sut balik et vs vs olur dimi?

Canım kepek atakta aldıgımız tek karbonhidrat. Normalden biraz daha fazla halsizlik ve kabızlık yaşayabilirsin. Tuzu cok azaltma ve suyunu çok daha fazla iç kepeğin gelene kadar.

Süpersinn :KK9::KK9::KK9:

Aynen yaa ayrılma vakti geldi :KK70:
:KK70:

Robottan gecirdim canım :KK48:

Canım kepek atakta aldıgımız tek karbonhidrat. Normalden biraz daha fazla halsizlik ve kabızlık yaşayabilirsin. Tuzu cok azaltma ve suyunu çok daha fazla iç kepeğin gelene kadar.

Süpersinn :KK9::KK9::KK9:
gunde 4 litre su iciyorum (alkali) kendi hazirladigim odem caylarimi iciyorum yesilcay iciyorum tuzu coktan azalttim yok derecek deerecede. Kabizlik en buyuk korkum zaten insallah yasamam

Bende çikolata yaptım:)

Eklentiler

• 20150829_164927.jpg
    20150829_164927.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 87
ayy gecen bende yaptım ama benimki dondurma gibi olmuştu buzdolabından cıkarır cıkarmaz eridi yiyemedim. Sen nasıl yaptın canım tarif versene
Yarım çay bardağı süt
1 çorba kaşığı jelatin (toz)
1 çorba kaşığı silme tatlandırıcı
25 gr kakao
Vanilya aroması
Jelatini az suda eritip hepsini mikserle iyice karıştırdim kalıba döküp buzdolabında 1 güne yakın beklettim canım ama dolabimin 0 derece yeri var bende ne buzluk gibi nede üstteki gibi tam orta gayet kalıp gibi oldu tabi çikolatanın o yogun tadı yok ama olsun:)

Başlangıç kilom 87 (17.08.2015)
dün 84.3
Bugün 83.5
Şeytanın bacağını kırdım galiba dün sp Günümdü ondanmidir bilmem yarın kaç olcak bakalim

Ben de dukan yapıyorum
3 gün atak Yaptım bugün seyire geçiyorum

165 boyundayım dukana 65 ile başladım 57 çıktı testte ama ben en az 55 istiyorum
Dukan öncesi de diyette Olduğum için atakta çok kilo veremedim ama yine de güzel bir başlangıç oldu

Ben de dukan yapıyorum
3 gün atak Yaptım bugün seyire geçiyorum

165 boyundayım dukana 65 ile başladım 57 çıktı testte ama ben en az 55 istiyorum
Dukan öncesi de diyette Olduğum için atakta çok kilo veremedim ama yine de güzel bir başlangıç oldu
Atakta kaç kilo verdin canim

X