Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Ayy olabilirmi ki bende baya şişim

Olur mu olur valla bende şişim

merhaba
ben dukan ile 6 ayda 27 kilo verip, hamile kalıp homini gırtlak yediğim için, aynı kiloları tekrar almış eski bir dukancıyım :) şimdi tekrar dukan a dönmeyi düşünüyorum, araştırırken başlığınıza girip son sayfaları okudum. hepinize kolay gelsin.

yulaf kepeğini ben severek tüketiyorum, ama bazı gruplarda yulaf kepeği içerisine sınırlı izinli olarak gluten koyduklarını gördüm. deneyen arkadaşlarım , ekmek poğaça ve keklerde çok güzel bir kıvam yakaladıklarını ve kepek tadını çok fazla almadıklarını söylüyorlar. gluten süttozu gibi malzemeleri gurmenet yada hammaddeler gibi sitelerden tedarik edebilirsiniz.

Çok guzel kilo vermişsin canım ya 6 ayda. Darısı basımıza inşallah

Merhaba kizlar :) sali gunu dukana basliyorum bende:-)

Hoşgeldin canım sonunda karar verebilmişsin sevindim:)

Ben bugün sp evresindeyim kızlar 2 güne bir tartılalım yani:)hem herkes 2 evreyide geçirmiş olur:KK66:

Karısıklık olmazsa olabilir canım

Ayy bende kendimi şiş hissediyorum yaaa bide zayıflamıyorum gerçi dondurma etkiside olabilir:)

Hepimiz şiş oldumuza gore dolunaydan dolunaydan :KK70:

Kızlar bugun bulgurumu yaptım sonunda.
1 karnabahardan bukadar cıktı. Az gorunuyor ama baya var.Birazını kısır yaptım, kalanını buzluğa atıp bide pilav olarak denicem.

11948210_863024730412382_2016597004_n.jpg

Buda yaptıgım kısır. Evde kıvırcık maydonoz hiçbir sey olmamasına ragmen dayanamadım domates salatalıkla yaptım :KK70:
Hafiften karnabaharın sekerlimsi tadı geliyor ama yine de gayet guzel.

11938096_863024737079048_1483797264_n.jpg

Buda yaptıgım kısır. Evde kıvırcık maydonoz hiçbir sey olmamasına ragmen dayanamadım domates salatalıkla yaptım :KK70:
Hafiften karnabaharın sekerlimsi tadı geliyor ama yine de gayet guzel.

Eki Görüntüle 1618707
Oyy gayet güzel görünüyo afiyet olsun canim bu arada içine biraz turşu koyarsanız bence o tatlı tadını hafifletir

Bence pilav güzel olmaz ama kısır baya iyi olur

Pilavı bol yogurtla yersek belki kurtarabilir artık bidahaki sebze gunume deneyip haber veririm:)

Oyy gayet güzel görünüyo afiyet olsun canim bu arada içine biraz turşu koyarsanız bence o tatlı tadını hafifletir

Ah olsa turşumm
Diyorumya maydonoz kıvırcık bile yoktu evde ama cok canım cekti dayanamadım yaptım:KK48:

Ben almadım yaaa ama inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden hepsi bosbol oluyor:) ne kadar bi değişme olmuş canım:)

Canım tek tek ölçmedim ama basenim ve bacaklarıma bakmıştım onlarda fark var. Dur kısırımı bitirince tamamen alim bi ölçülerimi:KK48:
Ben daha kıyafetlerim bollaşacak kadar diyet yapmadım ama zamanla oda olacak inşallah

Bu arada ben bu dukana 72.3le başlamıştım ama buna baslamadan 10 gun önce 4 gun daha atak yapmıştım bırakmıştım.
Yani aslında 75ten indim

X