- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
18kilo canım 58 olmak istiyorum 76 kiloyum:)Senin kac kg fazlan var Senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18kilo canım 58 olmak istiyorum 76 kiloyum:)Senin kac kg fazlan var Senin
Bende 75 kiloyum 58 olmak istiylrum hedefimiz ayni :) boyun kac18kilo canım 58 olmak istiyorum 76 kiloyum:)
165 canım senn:)) ay hadi inş aynı zamanda veririz kilolarıcanım birazdan gelirim kahvaltı zamanı :)Bende 75 kiloyum 58 olmak istiylrum hedefimiz ayni :) boyun kac
Benimde 1.74 boyum. Afiyet olsun canim :)165 canım senn:)) ay hadi inş aynı zamanda veririz kilolarıcanım birazdan gelirim kahvaltı zamanı :)
Maşallah canım sen şimdi bile iyi gözüküyorsundur:) sağol canımBenimde 1.74 boyum. Afiyet olsun canim :)
Ayy olabilirmi ki bende baya şişim
merhaba
ben dukan ile 6 ayda 27 kilo verip, hamile kalıp homini gırtlak yediğim için, aynı kiloları tekrar almış eski bir dukancıyım :) şimdi tekrar dukan a dönmeyi düşünüyorum, araştırırken başlığınıza girip son sayfaları okudum. hepinize kolay gelsin.
yulaf kepeğini ben severek tüketiyorum, ama bazı gruplarda yulaf kepeği içerisine sınırlı izinli olarak gluten koyduklarını gördüm. deneyen arkadaşlarım , ekmek poğaça ve keklerde çok güzel bir kıvam yakaladıklarını ve kepek tadını çok fazla almadıklarını söylüyorlar. gluten süttozu gibi malzemeleri gurmenet yada hammaddeler gibi sitelerden tedarik edebilirsiniz.
Merhaba kizlar :) sali gunu dukana basliyorum bende
Ben bugün sp evresindeyim kızlar 2 güne bir tartılalım yani:)hem herkes 2 evreyide geçirmiş olur
Ayy bende kendimi şiş hissediyorum yaaa bide zayıflamıyorum gerçi dondurma etkiside olabilir:)
Güzel gözüküyor canım afiyet olsun :))Buda yaptıgım kısır. Evde kıvırcık maydonoz hiçbir sey olmamasına ragmen dayanamadım domates salatalıkla yaptım
Hafiften karnabaharın sekerlimsi tadı geliyor ama yine de gayet guzel.
Eki Görüntüle 1618707
Güzel gözüküyor canım afiyet olsun :))
Bence pilav güzel olmaz ama kısır baya iyi olurKızlar bugun bulgurumu yaptım sonunda.
1 karnabahardan bukadar cıktı. Az gorunuyor ama baya var.Birazını kısır yaptım, kalanını buzluğa atıp bide pilav olarak denicem.
Eki Görüntüle 1618701
Oyy gayet güzel görünüyo afiyet olsun canim bu arada içine biraz turşu koyarsanız bence o tatlı tadını hafifletirBuda yaptıgım kısır. Evde kıvırcık maydonoz hiçbir sey olmamasına ragmen dayanamadım domates salatalıkla yaptım
Hafiften karnabaharın sekerlimsi tadı geliyor ama yine de gayet guzel.
Eki Görüntüle 1618707
Bence pilav güzel olmaz ama kısır baya iyi olur
Oyy gayet güzel görünüyo afiyet olsun canim bu arada içine biraz turşu koyarsanız bence o tatlı tadını hafifletir
Aynen yaaa istediğimizi yapıp yiyoz:))Saol kuzum. Ne guzel diyet ya
Ben almadım yaaa ama inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden hepsi bosbol oluyor:) ne kadar bi değişme olmuş canım:)Kızlar ölçülerinizi alıyormusunuz? Ben incelmişim resmen ya tartıda fark olmasa da
Ben almadım yaaa ama inceldiğimi hissediyorum kıyafetlerden hepsi bosbol oluyor:) ne kadar bi değişme olmuş canım:)
Kızlar bugün kilolarınız ne çıktı:))