Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun :) bende bugün mor lahanayı yoğurtlayıp yedim bide domates biber peynir hiç bıkmayacağım süper 3lü:))Kahvaltı
Öğle
- Hindi fümeli omlet
- Şekersiz çay
- Dukan pizza
- Light cola
Pizzamı da ekliyorum kızlarrr
Eki Görüntüle 1617995
Ooo harika görünüyor canım afiyet olsunKahvaltı
Öğle
- Hindi fümeli omlet
- Şekersiz çay
- Dukan pizza
- Light cola
Eki Görüntüle 1617995
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun :) bende bugün mor lahanayı yoğurtlayıp yedim bide domates biber peynir hiç bıkmayacağım süper 3lü:))
Ooo harika görünüyor canım afiyet olsun
Bende patlıcan salatası yaptım valla tartı artık güldürsün yüzümü ya bugün baya et yedim ama karnım çok sis sanki hiç diyet yapmiyomusum gibiÇok güzel görünüyor canım afiyet olsun :) bende bugün mor lahanayı yoğurtlayıp yedim bide domates biber peynir hiç bıkmayacağım süper 3lü:))
Kızlar hergün kilo bildirimimi yapsak acaba yada haftada 2 falan
Nefisss görünüyor afiyet olsunKahvaltı
Öğle
- Hindi fümeli omlet
- Şekersiz çay
- Dukan pizza
- Light cola
Eki Görüntüle 1617995
Yoğurt ye canımYarım kase puding yedim şimdi.
Aslında acıktım ama üşeniyorum bir seyler hazırlamaya. Hiç bulaşıkla ugrasasım yok
Nefisss görünüyor afiyet olsun
Yoğurt ye canım
ilk defa yulaf kepeğini yemeyi başardım:)
2 kasik kepek
2 kasik yogurt
1 yumurta
Kabartma tozu
Tuz
Genis bi kaba koydum mikrodalgada 6 dakika sonra tersini 1 dakika harika oldu
Afiyet olsun canım:) bende bugün kıymalı türlü gibi bişi yaptım:)Bende patlıcan salatası yaptım valla tartı artık güldürsün yüzümü ya bugün baya et yedim ama karnım çok sis sanki hiç diyet yapmiyomusum gibi
Olur canım bana uyarKızlar hergün kilo bildirimimi yapsak acaba yada haftada 2 falan
Suttozu bulamadım ya daha ondanmi tatları kötü oluyo dersinAfiyet olsun sevindim
Sen suttozu karışım falan kullanmıyor musun sadece kepek mi kullanıyorsun
Ohh iyi yapmışsın afiyet olsun canimAfiyet olsun canım:) bende bugün kıymalı türlü gibi bişi yaptım:)
Ben ps günlerinde arti çıkıyorum ya Günlerimiz aynı nasıl olsa ücümüzünde saf protein günleri ertesi yapsakmi bildirim bugün mesela arti 400 çıktım ben yarin bakalım nolacakOlur canım bana uyar
Suttozu bulamadım ya daha ondanmi tatları kötü oluyo dersin
Ben ps günlerinde arti çıkıyorum ya Günlerimiz aynı nasıl olsa ücümüzünde saf protein günleri ertesi yapsakmi bildirim bugün mesela arti 400 çıktım ben yarin bakalım nolacak