Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Bana 63 olacan diyor ama ben 55-57 olmak istiyorum :) onun için düşene kadar devam edecem:)) ay o kiloya düştüğümü hayal ettiğimde çok hevesleniyorum

Ayy bende yaaa neler giyerim onun hayalini kuruyorummm

Haftada bir ya ödül yemeği heralde herkes kilo verdim diye rahatlayip vuruyor kendini yemege

Biz öyle yapmayalım kızlar ya adamakıllı uyalım. Zaten ödül öğünü var ekmek hakkı var. Bozmamıza hiç gerek yok. Hele bi geleydik o gunlere
Eğer bozmazsak aralıkta cok fit olacağımızı düşünüyorum ben

Yok kız normal ıslak kek gibi değil ama yenilir çayın yanında felan

Tamam denim öyleysee:)

Almayız herhalde canım sonuçta ondada izinli olanları sınırlı yiyeceğiz meyve felan aynn inşallah en erken zaman geçeriz güçlendirmeye :))

139 gun seyir vermiş bana vicdansız dukan Bitermi ya ah ah

Evet canım öyleymiş. Ama guclendirmede de kilo vermeye devam edenler varmış. Onlar direkt 2.evreye gecebilirmiş.

Aynen canım neler giyerim neler:))) seyiri bitirince güçlendirmeyide daharahat yaparız inş.:)) biter inşallah :))

Bugun kahvaltılarımız benzer olmuş. 3ümüzde sp deyiz sanırım :)

Kendime dukan çikolata ve dr oetkerin vanilyalı light pudingini yaptım. İkisi de dolapta soğuyor şuanda. Merakla beklıyorummmmmm

Sebzeler vücutta yüksek oranda su tutar canım ondan alımı az olmalı
Goji berryde bağırsakları calistirir ve kalorisi yok denecek kadar azdır şeker oranında çok düşük ondan sınırlı Izinli
Canım sağol
Doğru sebze ödem yapıyor
Goji berryi bir araştırayım en az meyve şekeri olan meyvenin papaya olduğunu düşünüyordum

Bir anti protein lobisi var ya detokscular filan bitkisel beslenmenin en uygun beslenme şekli olduğunu savunan
Bunları anlamıyorum
Ben de proteine yüklenmeden olmuyor ...
Çok farklı beslenme şekillerini denedim
Çok merak ediyorum hangi hastalıktan ve ne zaman öleceğim
Yakındır herhalde ahaha

Herkese sevgiler başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…