Bana 63 olacan diyor ama ben 55-57 olmak istiyorum :) onun için düşene kadar devam edecem:)) ay o kiloya düştüğümü hayal ettiğimde çok hevesleniyorum
Haftada bir ya ödül yemeği heralde herkes kilo verdim diye rahatlayip vuruyor kendini yemege
Yok kız normal ıslak kek gibi değil ama yenilir çayın yanında felan
Almayız herhalde canım sonuçta ondada izinli olanları sınırlı yiyeceğiz meyve felanaynn inşallah en erken zaman geçeriz güçlendirmeye :))
Güçlendirmeyi yarıya böleceğiz ilk yarısında 1 ödül yemeği 1 de nişastalı yemek yeme hakkımız varmış 2. Yarısında 2 ödül yemeği 2 de nişastalı yiyecek hakkımız var kızlar yaşasın 4 gözle bekliyorum
Meyve günde 1 miydi
Evet 1 tane canımMeyve günde 1 miydi
Aynen canım neler giyerim neler:))) seyiri bitirince güçlendirmeyide daharahat yaparız inş.:)) biter inşallah :))Ayy bende yaaa neler giyerim onun hayalini kuruyorummm
Biz öyle yapmayalım kızlar ya adamakıllı uyalım. Zaten ödül öğünü var ekmek hakkı var. Bozmamıza hiç gerek yok. Hele bi geleydik o gunlere
Eğer bozmazsak aralıkta cok fit olacağımızı düşünüyorum ben
Tamam denim öyleysee:)
139 gun seyir vermiş bana vicdansız dukanBitermi ya ah ah
Evet canım öyleymiş. Ama guclendirmede de kilo vermeye devam edenler varmış. Onlar direkt 2.evreye gecebilirmiş.
En güzelleri yasakGüçlendirmenin ilk yarısında gunde 1 porsiyon, ikinci yarısında 2 porsiyonmuş canım ama yasak meyveler var.
Muz,üzüm,kiraz,incir ve kuru meyveler yasak
En güzelleri yasak
iyimiş vallahi bozmadan devam3
Bugun tartılmadım gerçi
iyimiş vallahi bozmadan devam
Ayy canım nasıl yaptın nişastalı mı yaptın :) afiyet olsun canım:)
Ayy canım nasıl yaptın nişastalı mı yaptın :) afiyet olsun canım:)
Canım sağolSebzeler vücutta yüksek oranda su tutar canım ondan alımı az olmalı
Goji berryde bağırsakları calistirir ve kalorisi yok denecek kadar azdır şeker oranında çok düşük ondan sınırlı Izinli
Ayy gerçekten mi çook sevindimYok kuşum hazır bu dr oetker vanilya aromalı light puding. Yiyebiliyormuşuz bunuuuu