Canım onuda düşündüm de bi fırsat bulamadım bu ara koşuşturmadayız şu ara annemle:)Canim bide mezurayla ölçün kendinizi benim 3 kilo gitti ama belden 5 kalcadan 4 cm incelmisim
Mis gibi afiyet olsun canımBenimde ps günüm taze fasulye yapıcam annanem bahçeden domates biber göndermiş tam gününde sağolsun :)
Meyveli yoğurtların yağ oranlarına bakılarak yeniliyor galiba canım sanki öyle okumuştm:)Kızlar bu sütasın lıght meyveli yogurtlarındanda yiyebiliyormusuz tolere olarak
Valla millet yemiş tatlı krizlerinde iyi olur:)Meyveli yoğurtların yağ oranlarına bakılarak yeniliyor galiba canım sanki öyle okumuştm:)
Ayy ben yıkarımda yerimdeay bugün alış verişe gittim l beden bol geldi çok sevindim xl giyiyordum :)) geri birşey almadan çıktım m bedenini alırım diye
Canim bide mezurayla ölçün kendinizi benim 3 kilo gitti ama belden 5 kalcadan 4 cm incelmisim
Benimde ps günüm taze fasulye yapıcam annanem bahçeden domates biber göndermiş tam gününde sağolsun :)
Kızlar bu sütasın lıght meyveli yogurtlarındanda yiyebiliyormusuz tolere olarak
Canım bence yürüyüş çok önemli bence fırsat buluyorsan yürü bence:))Süpersiniz kızlar yaa ben seyire geçtiğimden beri daha hiç kilo veremedim hep aynıyım
Bugun bende taze fasulye kavurmayı dusunuyorum ama mantarımında stt gecmek uzere belki mantar yerim.
Gunde yanlış hatırlamıyorsam 2 kutu yiyebiliyoruz canım.
Günaydin canım afiyet olsnBu arada gunaydınnnn
Kahvaltım
- 1 tavada yumurta
- Dukan ekmek
- 4 dilim domates
- 1 köy biberi
- Çok az soğan
- 1 dilim jambon
- Çok az light labne
- Şekersiz çay
Oww alt alta yazınca baya yemişim ya
:)) light kolada iyi geliyormuş tatlı krizine canım:))Valla millet yemiş tatlı krizlerinde iyi olur:)
Canım bence yürüyüş çok önemli bence fırsat buluyorsan yürü bence:))
Günaydin canım afiyet olsn
Kahvaltım
Peynir
domates
Salatalık
Biber(bunlardan çok az yedim ama)
Ekmek yapamadım bugün geçen yaptığım kekten yedim
Süt içtim:)))
Iyimis 2 kutu valla arada yerim bende saraptan sonra duraklamadayim hatta artı bile oldum şimdi yavaş yavaş tekrar gitmeye başladı seyirde sebze biraz yavaşlatıyorSüpersiniz kızlar yaa ben seyire geçtiğimden beri daha hiç kilo veremedim hep aynıyım
Bugun bende taze fasulye kavurmayı dusunuyorum ama mantarımında stt gecmek uzere belki mantar yerim.
Gunde yanlış hatırlamıyorsam 2 kutu yiyebiliyoruz canım.
Light kolayı elinden dusuruyomusun diye sorsana:) ortak olcam yakında sirkete:))):)) light kolada iyi geliyormuş tatlı krizine canım:))
Güzel canım verirsin en kısa zamanda inşallah :) sağol kuzumYürüyorum kuzucum köpeğimi yuruyuse cıkarıyorum her gun
Bir de squat agırlık falanda calısıyorum
Afiyet olsun canım
Light kolayı elinden dusuruyomusun diye sorsana:) ortak olcam yakında sirkete:)))
Oyy yemeseydin keşke canım yaYaa ben bugün dondurma yedim 2 top
Bu arada akşam yemeğim
Köfte yoğurt ve patlıcan salatası
Yemek istemedim ama dışarı çıkınca bizimkiler hadi ye dediler yedimOyy yemeseydin keşke canım ya