Ayy gerçekten mi çook sevindim
Hadi yaa neredeymiş:)) vay be böyle insanlara hayranım :))Evet bir de çok pratik öyle puding gibi uzun uzun kaynatmıyorsun. Ben birde bu dukan ekmeği poğaçaları tatlıları yapıp satan biyerler buldum ama pahalı yaa
Bugun kahvaltılarımız benzer olmuş. 3ümüzde sp deyiz sanırım :)
Kendime dukan çikolata ve dr oetkerin vanilyalı light pudingini yaptım. İkisi de dolapta soğuyor şuanda. Merakla beklıyorummmmmm
Aa nerdeymis acaba internet üzerinden miEvet bir de çok pratik öyle puding gibi uzun uzun kaynatmıyorsun. Ben birde bu dukan ekmeği poğaçaları tatlıları yapıp satan biyerler buldum ama pahalı yaa
Hadi yaa neredeymiş:)) vay be böyle insanlara hayranım :))
Canım o lıght puding leri yiyebiliyomuyuz
Aa nerdeymis acaba internet üzerinden mi
Ay çok pahalıyaa biz kendin yap kendin ye devam edelimKızlar fiyat listesi bu
Ay çok pahalıyaa biz kendin yap kendin ye devam edelim
Aynen :)Bencede yaa hem lezzetlimi değilmi bilmiyoruz begenmicez belki okadar para boşa gitcek
Aynen ya:))Bencede yaa hem lezzetlimi değilmi bilmiyoruz begenmicez belki okadar para boşa gitcek
Akşam yemeğim
Köfte
Yoğurt
Dukan ekmeği
Annem gilde tavuk sote yapmışlar kendilerine bi kaşık canım çekti aldım ama yağsını atmadan:)
Sağol canım bn pita ekmeğini seviyorum daha çok ama arada değiştiriyorm sıkılmayayım diye:)
http://www.dukanamca.com/dukan-diyeti-ekmegi/ youtubeden baktım direk canm yanlış kopyalamadıysam adresi:)
Aynen uğraştırıcı ama zaten adam akıllo bi tat olsun diye annemde teşvik ediyor beni hadi yap ye kızım diye:))Evet canım ps günündeyim :)) yaa ben semizotunu yiyorum hep çok güzel yaa:)
Ayy ben yıkarımda yerimdeSemizotu cok guzelde onu yıkayacak bi babayiğit lazım bide
Canim bide mezurayla ölçün kendinizi benim 3 kilo gitti ama belden 5 kalcadan 4 cm incelmisimAyy ben yıkarımda yerimdeay bugün alış verişe gittim l beden bol geldi çok sevindim xl giyiyordum :)) geri birşey almadan çıktım m bedenini alırım diye