Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Mantıdan vazgectim poğaça yapim dedim. Keşke kucuk muffin kalıplarına koysaydım direkt tepsine koydum o da yayıldı mucver gibi oldu
Tadı nasıl bakalım

Aman yok almayayım şu kiloları verince yerim annem şaşırıyor zaten kızım sen ve meyve yememek diyor zaten bu diyet kendi pahalı
Keşke sebze yerine meyve hakkımız olsaydı çok özledim valla şimdi peynirli yumurta domates salatalık yedim aksamda tavuk çorbası yerim

Mantıdan vazgectim poğaça yapim dedim. Keşke kucuk muffin kalıplarına koysaydım direkt tepsine koydum o da yayıldı mucver gibi oldu
Tadı nasıl bakalım
Bnde geçen gün kurabiye yaptm ama ekmek tadında oldu anneme diyorum yağsız kurabiye mi olur ya diyee tadı nasıl olmuş haberini bekliyorum canım

Keşke sebze yerine meyve hakkımız olsaydı çok özledim valla şimdi peynirli yumurta domates salatalık yedim aksamda tavuk çorbası yerim
Ya ben haftada 1 kez bi meyve hakkına bile razıydım canım ama sebzede yine insanı doyuruyor ben 1 kilo meyve yerdim eğer serbest olsa

Akşam yemeğim
Semizotu salatası
Az birşey pita ekmeğim vardı peynir domates biber koyup yedim:))

Selam kızlar
Merak ettim kuzu niye yasak
Bir de goji berrynin özelliği neyki müsade ediyor amca

Birde bir de tabağın 2/3 neden protein Olmalı
Çok merak ediyorum acaba pırasa domates gibi sebzelerde mi insülini harekete geçiriyor?

Beslenme konusunda Öğrenmeye doyamayan biri olarak soruyorum bu sorular
Sevgiler

Merhaba canım kuzu yağlı bi et ondan yasak bu bir protein diyeti ya canım sebze yerken protein alımını bırakmamalısın diyor kitapta

Sebzeler vücutta yüksek oranda su tutar canım ondan alımı az olmalı
Goji berryde bağırsakları calistirir ve kalorisi yok denecek kadar azdır şeker oranında çok düşük ondan sınırlı Izinli

Kızlar hangi aralıklarla tartılıyosunuz ben hergün tartılıyorum kilom çok oynak haftada 2 mi tartılsam acaba

Gunaydın kızlarrr
Ay ben dun gece gec saatte 2 kase tavuk corbası içtim yanında dukan ekmekle şimdi karnım fena şiş.

A anathema8 ben her sabah tartılıyorum aslında haftada 1 tartılmak en guzeli ama insan merak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…