- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
deneyeceğim biara inşallahhDene o zaman dukan express canım zaten zor bir diyet değil. Yulaf kepeklerin ziyan olmasın
Keşke sebze yerine meyve hakkımız olsaydı çok özledim valla şimdi peynirli yumurta domates salatalık yedim aksamda tavuk çorbası yerimAman yok almayayım şu kiloları verince yerim annem şaşırıyor zaten kızım sen ve meyve yememek diyorzaten bu diyet kendi pahalı
Bnde geçen gün kurabiye yaptm ama ekmek tadında oldu anneme diyorum yağsız kurabiye mi olur ya diyeeMantıdan vazgectim poğaça yapim dedim. Keşke kucuk muffin kalıplarına koysaydım direkt tepsine koydum o da yayıldı mucver gibi oldu
Tadı nasıl bakalım
Ya ben haftada 1 kez bi meyve hakkına bile razıydım canımKeşke sebze yerine meyve hakkımız olsaydı çok özledim valla şimdi peynirli yumurta domates salatalık yedim aksamda tavuk çorbası yerim
Canım ama ps günlerindede sebzeyi çok abartmadan yemek gerekiyo tabaginin üçte ikisi protein olacak diyo dukan amca kitabı tam okudunmuAkşam yemeğim
Semizotu salatası
Az birşey pita ekmeğim vardı peynir domates biber koyup yedim:))
Okudum canım genelde yoğurt süt devamlı yiyip içiyorum semizotu salatası yoğurtlu canımCanım ama ps günlerindede sebzeyi çok abartmadan yemek gerekiyo tabaginin üçte ikisi protein olacak diyo dukan amca kitabı tam okudunmu
Merhaba canım kuzu yağlı bi et ondan yasak bu bir protein diyeti ya canım sebze yerken protein alımını bırakmamalısın diyor kitaptaSelam kızlar
Merak ettim kuzu niye yasak
Bir de goji berrynin özelliği neyki müsade ediyor amca
Birde bir de tabağın 2/3 neden protein Olmalı
Çok merak ediyorum acaba pırasa domates gibi sebzelerde mi insülini harekete geçiriyor?
Beslenme konusunda Öğrenmeye doyamayan biri olarak soruyorum bu sorular
Sevgiler
Sağol canım benimMerhaba canım kuzu yağlı bi et ondan yasak bu bir protein diyeti ya canım sebze yerken protein alımını bırakmamalısın diyor kitapta
Rica ederim canımSağol canım benim
Sebzeler vücutta yüksek oranda su tutar canım ondan alımı az olmalıSelam kızlar
Merak ettim kuzu niye yasak
Bir de goji berrynin özelliği neyki müsade ediyor amca
Birde bir de tabağın 2/3 neden protein Olmalı
Çok merak ediyorum acaba pırasa domates gibi sebzelerde mi insülini harekete geçiriyor?
Beslenme konusunda Öğrenmeye doyamayan biri olarak soruyorum bu sorular
Sevgiler
Ben evde oldugum zaman her sabah aç karnına tartılıyorum insan ona göre sporunu artırıyor bence canımKızlar hangi aralıklarla tartılıyosunuz ben hergün tartılıyorum kilom çok oynak haftada 2 mi tartılsam acaba
Bende dün ıslak kek yaptım:))