Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fena değildi canım:) http://www.dukandiyetim.com/dukan-usulu-diyet-islak-kek-tarifi/ ben yarım ölçek olarak yaptım:)) önce az yap sonra beğenirsen yine yaparsın canımOff süper gorunuyor tadı nasıldı ben hala cesaret edemedim kek yapmaya. Yulaf kepeği tadını sevmiyorum.
Tadı guzelse tarif versenee
Bende 15 aralıkmış:))Dukan amcaya göre 23 aralıkta ideal kiloma ulasicam yani yeni yılda ilk ödül yemeğimi yiyebilirim:)
Dukan amcaya göre 23 aralıkta ideal kiloma ulasicam yani yeni yılda ilk ödül yemeğimi yiyebilirim:)
Ohh yeni yıla hepimiz fit gircez desenizeBende 15 aralıkmış:))
Fena değildi canım:) http://www.dukandiyetim.com/dukan-usulu-diyet-islak-kek-tarifi/ ben yarım ölçek olarak yaptım:)) önce az yap sonra beğenirsen yine yaparsın canım
Banada 70 diyo ama bende 68 falan olmak istiyorum bakalım gorcezBanada 18 ocakta 53 olacaksın diyor ama 53 bana az. Ben 45-48 arasına inmek istiyorum.
Bu arada kızlar genel olarak herkes dukanın öngördüğü tarihten daha önce istediği kiloya ulaşmış.
Yani aralığın başında guclendirmeye geçmiş olacaksınız belkide...
Benim hayalim yeniyıla 50 kg girmek
Ayy valla ne güzel olurdu geçen içtiğim şarap yüzünden duraklamadayim zaten off
Banada 70 diyo ama bende 68 falan olmak istiyorum bakalım gorcez
Bana 63 olacan diyor ama ben 55-57 olmak istiyorum :) onun için düşene kadar devam edecem:)) ay o kiloya düştüğümü hayal ettiğimde çok hevesleniyorumBanada 18 ocakta 53 olacaksın diyor ama 53 bana az. Ben 45-48 arasına inmek istiyorum.
Bu arada kızlar genel olarak herkes dukanın öngördüğü tarihten daha önce istediği kiloya ulaşmış.
Yani aralığın başında guclendirmeye geçmiş olacaksınız belkide...
Benim hayalim yeniyıla 50 kg girmek
Haftada bir ya ödül yemeği heralde herkes kilo verdim diye rahatlayip vuruyor kendini yemegeBen guclendirmenin hayaliyle yasıyorum yaaa
Nişasta öğünü, ödül öğünü, ekmek hakkı, meyve, kuruyemişşşş
Aslında guclendirme kolaya benziyor neden yapmayıp yeniden kilo alma riskine giriyorlar acaba
174 canim70 mi diyooo kızzz senin boyun kaçç 175 falan mısınn
Yok kız normal ıslak kek gibi değil ama yenilir çayın yanında felanAyy şimdi fena değildi deyince bilemedim yaa kötümüydü yoksa kızz
Inşallah; )Ohh yeni yıla hepimiz fit gircez desenize
Almayız herhalde canım sonuçta ondada izinli olanları sınırlı yiyeceğiz meyve felan aynn inşallah en erken zaman geçeriz güçlendirmeye :))Ben guclendirmenin hayaliyle yasıyorum yaaa
Nişasta öğünü, ödül öğünü, ekmek hakkı, meyve, kuruyemişşşş
Aslında guclendirme kolaya benziyor neden yapmayıp yeniden kilo alma riskine giriyorlar acaba
Güçlendirmeyi yarıya böleceğiz ilk yarısında 1 ödül yemeği 1 de nişastalı yemek yeme hakkımız varmış 2. Yarısında 2 ödül yemeği 2 de nişastalı yiyecek hakkımız var kızlar yaşasın 4 gözle bekliyorumHaftada bir ya ödül yemeği heralde herkes kilo verdim diye rahatlayip vuruyor kendini yemege
Meyve günde 1 miydiGüçlendirmeyi yarıya böleceğiz ilk yarısında 1 ödül yemeği 1 de nişastalı yemek yeme hakkımız varmış 2. Yarısında 2 ödül yemeği 2 de nişastalı yiyecek hakkımız var kızlar yaşasın 4 gözle bekliyorum