Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Dukan amcaya göre 23 aralıkta ideal kiloma ulasicam yani yeni yılda ilk ödül yemeğimi yiyebilirim:)

Banada 18 ocakta 53 olacaksın diyor ama 53 bana az. Ben 45-48 arasına inmek istiyorum.

Bu arada kızlar genel olarak herkes dukanın öngördüğü tarihten daha önce istediği kiloya ulaşmış.
Yani aralığın başında guclendirmeye geçmiş olacaksınız belkide...
Benim hayalim yeniyıla 50 kg girmek

Bira içeeennnn? :)

11911731_860910090623846_19355756_n (2).jpg

Banada 18 ocakta 53 olacaksın diyor ama 53 bana az. Ben 45-48 arasına inmek istiyorum.

Bu arada kızlar genel olarak herkes dukanın öngördüğü tarihten daha önce istediği kiloya ulaşmış.
Banada 70 diyo ama bende 68 falan olmak istiyorum bakalım gorcez

Ben guclendirmenin hayaliyle yasıyorum yaaa
Nişasta öğünü, ödül öğünü, ekmek hakkı, meyve, kuruyemişşşş

Aslında guclendirme kolaya benziyor neden yapmayıp yeniden kilo alma riskine giriyorlar acaba

Bana 63 olacan diyor ama ben 55-57 olmak istiyorum :) onun için düşene kadar devam edecem:)) ay o kiloya düştüğümü hayal ettiğimde çok hevesleniyorum
:KK70:

Aslında guclendirme kolaya benziyor neden yapmayıp yeniden kilo alma riskine giriyorlar acaba
Haftada bir ya ödül yemeği heralde herkes kilo verdim diye rahatlayip vuruyor kendini yemege

Almayız herhalde canım sonuçta ondada izinli olanları sınırlı yiyeceğiz meyve felan :KK66: aynn inşallah en erken zaman geçeriz güçlendirmeye :))

Haftada bir ya ödül yemeği heralde herkes kilo verdim diye rahatlayip vuruyor kendini yemege
Güçlendirmeyi yarıya böleceğiz ilk yarısında 1 ödül yemeği 1 de nişastalı yemek yeme hakkımız varmış 2. Yarısında 2 ödül yemeği 2 de nişastalı yiyecek hakkımız var kızlar yaşasın 4 gözle bekliyorum :KK70:

X