Kız eve geldim temizlikti babamın çamaşırı ütüsü zaman bulamadım 1 ayda 7,5 kilo gitti canım:))
Bugünkü kahvaltımı yazayım bari:)
Lor peynirli biber
Morlahana yoğurtlamadı
Domates:)))
Verirsin canım sende inşallahHiiiiii ayy cok iyi vermişsin ya ben 5 versem razıyımmm
Ben sp gunumdeyim canım nasıl biber kızartması çekti
Ya bu fırında biber yapıyoruzya öyle közleme gibi oluyor. Öyle değil de kızartma tadı için 1 tatlı kaşığı zeytin yağında fırınlasam kızartma gibi olur mu dersin?
Bende yeni kahvaltı yaptım canımBu arada ben daha kahvaltı yapmadım. Sadece kahve içtim. Saat ne ara 1 bucuk olmuş anlamadım hiç.
Verirsin canım sende inşallah
Canım böle kızartmalık gibi doğra sonra fırına ver yağ dök 1tatlı kaşığı üstüne yoğurt yap üstünede domatesi rendele sos yap gayet güzel oluyor :)) patlıcan kabakta yapabilirsin yanına:))
Bu arada geçen hafta doktora gittin kansızlık çıktı ama diyetten değil bence kaç zamandır annem doktora git diye tutturdu bnde anca zaman buldum doktorda kan ilacı verdi sende doktora git bide vitamin verdi
:)) az kaldı yarınaHah işte tam bunu istiyorum yaaaYarın yapayım bugun sp deyim of off
Dedim doktor direk suratıma bakar bakmaz kansızsın dedi baya ileri derece imiş zaten ama ben bir ara gittiğimde yine kansız çıkmıştı sonra okul sınav derken aksattım yaz günü bile üşürüm yani hep böyle idi doktor kendide dedi protein ağırlıklı beslen dedi karbonhidrat tüketme çok fazla dediBen zaten tiroid hastası oldugum için sık sık gidiyorum tahlile canım perşembe randevum var
Doktora söyledin mi protein agırlıklı diyet yapıyorum diye? Diyetle alakalı oldugunu ben de dusunmuyorum
Havuçlu tavuklu bezelyeli pirinç pilavı ne güzel olurduİnsafsız arda pirinç pilavı yiyor ya hem de havuclu en sevdiğim
Dedim doktor direk suratıma bakar bakmaz kansızsın dedi baya ileri derece imiş zaten ama ben bir ara gittiğimde yine kansız çıkmıştı sonra okul sınav derken aksattım yaz günü bile üşürüm yani hep böyle idi doktor kendide dedi protein ağırlıklı beslen dedi karbonhidrat tüketme çok fazla dedi
Havuçlu tavuklu bezelyeli pirinç pilavı ne güzel olurdu
Bende bugün 4 köfte yedim ama içine ekmek koymayınca sevmiyorum şimdi yumurta alcam peynirli yumurta yerim bide domates falan yerim artikBugünkü kahvaltımı yazayım bari:)
Lor peynirli biber
Morlahana yoğurtlamadı
Domates:)))
Aa evet tavuk çorbası güzel fikir bende yapayimKendime işkembe tadında guzeeeeel bi tavuk paçası çorba yapayım. Höpür höpür içeyim.
Aynen öle canım 1ay sonra yine giderim :)) ay durmak yok son gaz devam:)) kilolar gidince güçlendirme evresinde yeriz şekerim :))Ayy bu cok iyi olmuş yaa gönül rahatlıgıyla yaparsın artık:)
Üfff nettin yaaa
Pilava hasretiz valla
Afiyet olsun canım:))Kendime işkembe tadında guzeeeeel bi tavuk paçası çorba yapayım. Höpür höpür içeyim.
Yoğurt tüket bence anca öle gidiyor :) hergün köfte tavuk yemek yoksa zor oluyor yaaa:)Bende bugün 4 köfte yedim ama içine ekmek koymayınca sevmiyorum şimdi yumurta alcam peynirli yumurta yerim bide domates falan yerim artik
Bende bugün 4 köfte yedim ama içine ekmek koymayınca sevmiyorum şimdi yumurta alcam peynirli yumurta yerim bide domates falan yerim artik
Aynen öle canım 1ay sonra yine giderim :)) ay durmak yok son gaz devam:)) kilolar gidince güçlendirme evresinde yeriz şekerim :))
Afiyet olsun canım:))
Ay bayrama kadar 6 kilo versek ne güzel olur kızlar yaaa