Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Tavuk corbamı yaptım guzellerr
Bugun full bunu içmeyi düşünüyorum baska bişey yapmaya useniyorum valla:)
Belki yulaf kepeği hakkımla ekmek yaparım

Eklentiler

• 11911896_860530893995099_1768322386_n.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 67
Ayy bnde patates çok özledim:))24eylül diye biliyorum canım:)) ayy 5-6 senedir 60lı rakam görmedim hadi inş zayıflarız kızlar:)))

Ayy bnde patates çok özledim:))24eylül diye biliyorum canım:)) ayy 5-6 senedir 60lı rakam görmedim hadi inş zayıflarız kızlar:)))

Aaa o zaman tam 1 ay var kız
Sen 7bucuk vermişsin bende 6 versem 63 olurum bide daha zayıf gosteriliyor diyorlar 60 göstersem oh değmeyin keyfime

Afiyet olsn canım bnce ekmek ye yoksa insan açmış gibi oluyor :)))

Ekmek değilde şimdi tv de demet akalın mantı yapıyordu canım cekti 1 bucuk yemek kaşığı yulaf kepeği hakkım kaldı ondan 1 tabak mantı cıkarmı sence

Tv izlememek lazım diyetteyken valla
Gerçi her seyi yiyebiliyoruz mantıda yapar yeriz hahhhhhh

Ay hadi inş. Canım:)) çıkar herhalde canım ama mantı nasıl yapacağız ki :))

Ay hadi inş. Canım:)) çıkar herhalde canım ama mantı nasıl yapacağız ki :))

Bak 2 tanesini gösterim bu yuzuk mantı

http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/06/manti-boregi.html

Buda normal ucgen mantı tarifi

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=717346464979126&id=713804968666609

Tatları nasıldır bilemiyorum ama lahmacun cok guzeldi buda ona benzer malzemelerle oldugu için guzeldir herhalde:) Zaten yogurtla her sey guzel oluyor

Tvde özellikle yemek programlarını izlememliyiz bence yoksa hiç sevmediğim şey bile canım çekiyor

Ay evet benim canım bamya bile çekti ataktayken

Ay anneme yaptırtım mantıyı ay benimde kuzu çevirme çekti hayatta kuzu eti yemem

Ay ben meyveye nasıl dayandıgımı şaşırıyorum geçen pazara gittim yarım kilo istiyorum adamlar bana ters ters bakıyor yenmiyor meyve diyorum ay buarada ben üzüm kaçamağı yaptım dün değil ondan önceki gün ama azıcık 3 adet:)

Boşver olsun o kadar yaa
Goji berry yiyebiliyormuşuz sadece meyve olarak. O da cok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…