Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Kız eve geldim temizlikti babamın çamaşırı ütüsü zaman bulamadım 1 ayda 7,5 kilo gitti canım:)) :KK66:

Hiiiiii ayy cok iyi vermişsin ya ben 5 versem razıyımmm:KK43:

Bugünkü kahvaltımı yazayım bari:)
Lor peynirli biber
Morlahana yoğurtlamadı
Domates:)))

Ben sp gunumdeyim canım nasıl biber kızartması çekti :KK70:
Ya bu fırında biber yapıyoruzya öyle közleme gibi oluyor. Öyle değil de kızartma tadı için 1 tatlı kaşığı zeytin yağında fırınlasam kızartma gibi olur mu dersin?

Bu arada ben daha kahvaltı yapmadım. Sadece kahve içtim. Saat ne ara 1 bucuk olmuş anlamadım hiç.

Hiiiiii ayy cok iyi vermişsin ya ben 5 versem razıyımmm:KK43:

Ben sp gunumdeyim canım nasıl biber kızartması çekti :KK70:
Ya bu fırında biber yapıyoruzya öyle közleme gibi oluyor. Öyle değil de kızartma tadı için 1 tatlı kaşığı zeytin yağında fırınlasam kızartma gibi olur mu dersin?
Verirsin canım sende inşallah:KK66:
Canım böle kızartmalık gibi doğra sonra fırına ver yağ dök 1tatlı kaşığı üstüne yoğurt yap üstünede domatesi rendele sos yap gayet güzel oluyor :)) patlıcan kabakta yapabilirsin yanına:))

Bu arada geçen hafta doktora gittin kansızlık çıktı ama diyetten değil bence kaç zamandır annem doktora git diye tutturdu bnde anca zaman buldum doktorda kan ilacı verdi sende doktora git bide vitamin verdi

Verirsin canım sende inşallah:KK66:
Canım böle kızartmalık gibi doğra sonra fırına ver yağ dök 1tatlı kaşığı üstüne yoğurt yap üstünede domatesi rendele sos yap gayet güzel oluyor :)) patlıcan kabakta yapabilirsin yanına:))

Hah işte tam bunu istiyorum yaaa :KK70: Yarın yapayım bugun sp deyim of off :KK70:

Bu arada geçen hafta doktora gittin kansızlık çıktı ama diyetten değil bence kaç zamandır annem doktora git diye tutturdu bnde anca zaman buldum doktorda kan ilacı verdi sende doktora git bide vitamin verdi

Ben zaten tiroid hastası oldugum için sık sık gidiyorum tahlile canım perşembe randevum var
Doktora söyledin mi protein agırlıklı diyet yapıyorum diye? Diyetle alakalı oldugunu ben de dusunmuyorum

Ben zaten tiroid hastası oldugum için sık sık gidiyorum tahlile canım perşembe randevum var
Doktora söyledin mi protein agırlıklı diyet yapıyorum diye? Diyetle alakalı oldugunu ben de dusunmuyorum
Dedim doktor direk suratıma bakar bakmaz kansızsın dedi baya ileri derece imiş zaten ama ben bir ara gittiğimde yine kansız çıkmıştı sonra okul sınav derken aksattım yaz günü bile üşürüm yani hep böyle idi doktor kendide dedi protein ağırlıklı beslen dedi karbonhidrat tüketme çok fazla dedi

Dedim doktor direk suratıma bakar bakmaz kansızsın dedi baya ileri derece imiş zaten ama ben bir ara gittiğimde yine kansız çıkmıştı sonra okul sınav derken aksattım yaz günü bile üşürüm yani hep böyle idi doktor kendide dedi protein ağırlıklı beslen dedi karbonhidrat tüketme çok fazla dedi

Ayy bu cok iyi olmuş yaa gönül rahatlıgıyla yaparsın artık:)

Havuçlu tavuklu bezelyeli pirinç pilavı ne güzel olurdu:KK70:

Üfff nettin yaaa :KK70:
Pilava hasretiz valla

Bende bugün 4 köfte yedim ama içine ekmek koymayınca sevmiyorum şimdi yumurta alcam peynirli yumurta yerim bide domates falan yerim artik

Ben yulaf kepeği koyuyorum ekmek yerine köfteye

Aynen öle canım 1ay sonra yine giderim :)) ay durmak yok son gaz devam:)) kilolar gidince güçlendirme evresinde yeriz şekerim :))

Evet zaten ödül öğününde patates yicem nişasta öğününde pilav makarna falan :KK70:

Afiyet olsun canım:))

Saol canım

Ay bayrama kadar 6 kilo versek ne güzel olur kızlar yaaa:KK6::KK5:

Bayram ayın kaçında ne kadar zaman var
Uf evet yaaa şişko şişko görünmek istemiyorum

X