- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
-
- Konu Sahibi ---zerrin---
rhah yine başladı kınayanların basına gelsin,yok öyle olsun yok böyle olsun demeler.
Bi gidin ya !
abisine güc yetiremeyen burada bedduacılıga soyunuyor
İki bedduada abine salla belki tutar
pehh
kimse seni kınamıyor ,aklını başına al ailene sahip çıkİnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
Verilen her fikire karşı bir cevabı var dikkat ettiniz mi ?ya 15 yaşında, anneye en çok ihtiyacı oldugu anda annesını kaybetmıs ...anne olmayınca baba da babalık olur derler... ergenlıgı bu sekılde gecmıs, bellı kı zaten yara almış hemde çok.....
şimdi onu asagılayarak veya kendı capınızda kucumseyerek akıl vermek yerıne dırek fıkır versenız dıyorum...çünkü zaten yeterınce yıpranmış.....yok arkadas ben ınanamıyorum kadının kadına yaklaşımına bı kere daha şok oldum...
herkese iyi yazışmalar ....
Bu ne kadar çirkin bir yorum? Ne demek kendini eniştene yaptır?Hala diyor ki teyzelerim benle konusmuyor cok yalnizim agliyorum.Hadiiii beeeeee o sulaleni bogazlayasim geldi.O ne bicim bir aile.Abisi durmadan tekme tokat dovuyor .Sen evli barkli kadinsin abin kim oluyor.Esini saysa sendunyai saysa zaten boyle birsey y.apmaz.Abin bir kere psikolojik manyak teshisi bu tedavisi sende degil geciyorum.Enistene gelince sana tecavuz etti mi yazmamissin sadece yspisti vs yazmissin.Degil o adamin evine yillar donra gitmek daha o dakikada bicagi saplamistim munasip yerine.Caresizmis de sahipsizmis de gec bunlari 15 yasindaki bir kizi tum yurtlar sahiplenir.O kadar aciyi cek kendini enistene yaptir sonra sahipsizfim.Yok oyle bi
+1Bu ne kadar çirkin bir yorum? Ne demek kendini eniştene yaptır?
Konu sahibi çocuklarını koruyamadığı, abilerine mesafe koyamadığı için suçlu evet.
Ama bu nasıl bir dil? Çözüm önerileriniz ne kadar da saçma...
Konu sahibi büyük hatalar yapmış ama tacize uğramış olmak bu hatalardan biri değil.
Öyle de büyük konuşuyorsunuz ki umarım bunlarla sınanırsınız. Bıçak saplamakmış...
Bende eve al dayak yemeye devam et demiyorum ama kızın üstüne çok gidilmiş bak sende bir bayansın bir erkeğe hele ki dengesiz birine nasıl gücü yetsin ben kızın üstüne daha fazla gidilmesin diye uyarıda bulundum. Bu kızda piskoloji kalmamış arkadaşım hissetmedin mi?bekara karı boşatmıyoruz bu bir
Konu sahibesi de abisiyle evli degil bu iki
Abini eve alma çıkar hayatından diyoruz
Ha diyorsanız ki öyle degil abisini hayatından çıkarmasın dayak yemeye devam etsin.
Eh o zaman afiyet olsun,elleri dert görmesin dememiz lazım
Bende eve al dayak yemeye devam et demiyorum ama kızın üstüne çok gidilmiş bak sende bir bayansın bir erkeğe hele ki dengesiz birine nasıl gücü yetsin ben kızın üstüne daha fazla gidilmesin diye uyarıda bulundum. Bu kızda piskoloji kalmamış arkadaşım hissetmedin mi?
Arkadasım ben abisini öldürsün demedim,ya da abisini bogsun pataklasın da demedim.Bende eve al dayak yemeye devam et demiyorum ama kızın üstüne çok gidilmiş bak sende bir bayansın bir erkeğe hele ki dengesiz birine nasıl gücü yetsin ben kızın üstüne daha fazla gidilmesin diye uyarıda bulundum. Bu kızda piskoloji kalmamış arkadaşım hissetmedin mi?
Hala diyor ki teyzelerim benle konusmuyor cok yalnizim agliyorum.Hadiiii beeeeee o sulaleni bogazlayasim geldi.O ne bicim bir aile.Abisi durmadan tekme tokat dovuyor .Sen evli barkli kadinsin abin kim oluyor.Esini saysa sendunyai saysa zaten boyle birsey y.apmaz.Abin bir kere psikolojik manyak teshisi bu tedavisi sende degil geciyorum.Enistene gelince sana tecavuz etti mi yazmamissin sadece yspisti vs yazmissin.Degil o adamin evine yillar donra gitmek daha o dakikada bicagi saplamistim munasip yerine.Caresizmis de sahipsizmis de gec bunlari 15 yasindaki bir kizi tum yurtlar sahiplenir.O kadar aciyi cek kendini enistene yaptir sonra sahipsizfim.Yok oyle bi
Konuyu okurken benim aklımdan da bu geçti.Belkıde abınde kızına cinsel istismarda bulunuyor. Dikkat et.