-
- Konu Sahibi ---zerrin---
arkadaşım sen saf mısın?altinlarin teyzemde olma sebebi abimin zorba oldugunu bildigi icin ben evime gelene kadad o sakladi zaten beni hamileyken dövme sebebi para vermedigim icin
seni Allaha havale ediyorum
yeminle aynı şeyi ben yazcaktım.. konu sahibinde ciddi hasarlar var ve hala anneliğime kimse laf edemez dio.. bence konu sahibi annelik melekelerine haiz değil.. okurken sinirlerim zıpladı yerinden..Sanirim yediginiz dayaklar yuzunden beyin hucreleriniz zarar gormus.sinirden basima agri girdi.abiniz kimki kizinizin canini yakiyo.allahim ne rahat bi insaniz ya.kiziniz abinizin elinde zulum cekiyor.sadece neden yapiyprsun abi diyprsunuz.o abiyi alirim evin kapisinin onune koyarim .belki siz gormeden ileriye bile gotti taciz etti kizinizi ki sanirim potansiyelde var.teyzeniz darilacak diye yapilacak seymi.ben olsam evime sokmazdim.evimin ailemin hzurunu kim olursa olsun kimse bozamaz.bekarken olanlarada uzuldum.zor zamanlar atlatmisziniz.ama kiziniza yapilan seylere gozyummaniz malesef sizin yasadiklarinizi golgede birakmis
Siz ne kadar ezik bir insansınız ya
ne kadar basiretsiz ben cocugumu dövdürür müyüm ya ? siz nasıl bu kadar sessiz sedasız olayları izleyebilirsiniz?Annen ölmüş ALLAH rahmet eylesin bitti o kadar bu hayata dişinizle tırnagınızla buradayım dıyeceksınız ya
Gercekten bıde marıfet gıbı anlatmıssınız arkadas
sız basınıza ne gelırse gelsın dogurdugunuz cocugun haklarını korumak zorundasınız
kınamak ne arkadaşım.. sen yazdıklarını dönüp bi daha okusana.. seni kınamıyoruz sana alenen çok ama çok kızıyoruz.. biz de anneyiz ve ne anneliğin doğru ne kardeşinle ilişkilerin.. silip atabilirsin, çocuklarını tvden ve tabletten uzak tutabilirsin ve bilimum şeyler..İnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
sen bi bok yapamıyosuna anladık. kocana söyle o yapsın.
hah yine başladı kınayanların basına gelsin,yok öyle olsun yok böyle olsun demeler.İnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
bu nasıl bir yaklaşım yaa.....pes...
burada yanlışsın.İnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
ne diyelim ki başka?
Olur mu hiç biz konu sahibesini abisinden daha fazla hırpaladık zaarburada yanlışsın.
tüm beddualarını abine, eniştelerine ve teyzelerine sakla.
ya kadının nasıl bır ortamda ne sekılde bır genc kızlık gecırıp nasıl o evden kurtuldugu bıle net sekılde anlatılmış, zaten ruh halı normal degıl, bu kadar yargılamak neden? bu kadar canını acıtarak konusunca ne gececk elınıze onu anlayamadım ben...
haksız beddua sahibine döner malum, yine konu sahibi üzülecek.Olur mu hiç biz konu sahibesini abisinden daha fazla hırpaladık zaar
Ondan okları bize dogru döndü
bekara karı boşatmıyoruz bu birYaa konu sahibinin niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz anlamıyorum pes doğrusu. Kadın dertleşmek istiyor biraz empati yapın bir kadınsın ve karşında psikopat bir adam var güç yeter mi ona yaa kız zaten elinden geldigince savunmuş kendini daha ne yapsın bayılıyorum şu klavye delikanlılarına. BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY DER ATALAR.