- 30 Aralık 2009
- 22.686
- 88.296
- 40
-
- Konu Sahibi ---zerrin---
İnsan olduğumuz için kinadik zaten..ve çoğumuz anne olduğumuz için bir annenin gözüyle bakabildik olaya..İnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
Anormaliz tabi dogruyu söyledikZerrin valla sacmaliyorsun !!! Ne demek ya kinayanlarin basina gelsin olduuu yaptiklarini yasadiklarini mesru kilalim bizde di mi son derece normal abinin kizina yaptiklari bizler anormaliz
Biz aslında seninle aynı şeyi söylüyoruz ama neden anlaşamadıkArkadasım ben abisini öldürsün demedim,ya da abisini bogsun pataklasın da demedim.
Görüşmesin hayatından çıkarsın dedim.
Bunun neresi garip bir beklenti ?
Teyzesi bir abisine karşı zerrin böyle davranmış diye konuşmuyor düşününonlardan uzakdurarak daha kötü olayların önüne geçmiş olursun zerrin 7 yıl yaşadıklarım yetmez dersen git ayaklarına kapan sevgili teyzenden ve abinden af dile onlarda ömür boyu zindan etsinler bu hayatı sanada çocuklarınada....eşin de bir daha böyle bir durumm söz konusu olduğunda anlayışlı davranıp senin yanında kalacağını sanmiyorum . o zaman uğruna hıçkıra hıçkıra ağladığın teyzenin ve merhametli eniştenin yanında alırsın soluğu şuanki ailenin kıymetini bilirsin umarım doğru kararlar alırsın
Arkadaşlar aynı şeyi söylüyoruz aslında ama neden anlaşamadık katılıyorum bende buna ama bazıları konu sahibine git eniştenin altına yat falan tarzı kötü şeyler söylemiş benim sözüm onlara bu çok ağır bir cümle. Sana lafım yokabini tut yakasından kapının önüne koy demiyoruz ki. eşine söylesin mesela.
Arkadaşlar aynı şeyi söylüyoruz aslında ama neden anlaşamadık katılıyorum bende buna ama bazıları konu sahibine git eniştenin altına yat falan tarzı kötü şeyler söylemiş benim sözüm onlara bu çok ağır bir cümle. Sana lafım yok
İnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
İsterse almasın geriZerrincim bu olmadı ama... Lütfen kimseye bu şekilde beddua etme... Kimse ama hiç kimse hele mini minnacık çocuklar yaşamasın bu senin ve kızının yaşadıklarını, çok zor eminim... Sen kendince haklısın, belki yorumlar biraz sert ama bunu şu şekilde algıla, insanlar kendine gelmen ve olayların idrak etmen kısımlarını anlaman için biraz gerçekleri yüzüne sert bi şekilde vuruyorlar... buraya yorum açarken, iyi kötü her yoruma açık olarak, hazırlıklı bulunarak konu açıyoruz. Lütfen sözünü geri al canım, lütfen.
İnsan gibi yorum yapan herkesden Allah razı olsun.kınayanlarinda en kisa zamanda yaşaması dileğiyle.konu kapanabilir
"kendini eniştensize yaptır" da ne demek, abartmayın çirkinleşmeyin lütfen. abinin çocuğuna şiddet uygulamasını eleştirip, konu sahibini tacize uğradığı için eril bir dille suçluyorsunuz. tecavüz olsun olmasın, böyle bir konuda ne gibi bir önemi var acaba? asıl siz ne diyorsunuz?
Telden girdiğim için şuan o yorumu bulamadım ama ortalarda biri yapmış ve çok üzüldüm kız zaten çıkış yolu arıyor dertleşmek istiyoro tür yorumlar görmedim. ne alaka ya. konu sahibi de şaşırmış millet de şaşırmış...
hiç bi zaman o çocukların akibetini bilemiycez, bi de bu var.