- Konu Sahibi ---zerrin---
Bence yalnız kaldım diye üzülmeyin, şükredin ki eşiniz iyi biriymiş. Farzedin ki tek çocuksunuz ve anneniz babanız vefat etti, sizin kendi aileniz var artık eşinize ve çocuklarınıza sarılın, çok zor şeyler yaşadığınızın farkındayım unut hayatına devam et demek kolay ama insan unutamaz biliyorum ama en azından abilerinizden kendinizi ve ailenizi uzak tutun. Küçücük çocuğa zarar vermekten haz duyan, evli barklı çocuk sahibi bir kadını tekme tokat dövme hakkını kendinde bulan bir abiyle görüşşeniz ne olur görüşmeseniz ne olur. Böyle bi insandan daha kötü şeyler bile beklerim ben, kız çocuğunuz var daha dikkatli olun ve mümkün olduğunca uzak tutun.
Teyzelerinizle görüşememek belli ki sizi çok üzüyo, arayın teyzenizi baştan aşağı bütün yaşadıklarınızı anlatın eğer hala sizi haksız buluyolarsa allaha havale edin. Tekrar söylüyorum eşinizin kıymetini bilin eğer eşinizle aranız bozulursa bu abi müsvettelerinde zerre kadar fayda göremeyeceğinizi düşünüyorum.
Teyzelerinizle görüşememek belli ki sizi çok üzüyo, arayın teyzenizi baştan aşağı bütün yaşadıklarınızı anlatın eğer hala sizi haksız buluyolarsa allaha havale edin. Tekrar söylüyorum eşinizin kıymetini bilin eğer eşinizle aranız bozulursa bu abi müsvettelerinde zerre kadar fayda göremeyeceğinizi düşünüyorum.