- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
-
- Konu Sahibi ---zerrin---
Arkadaşlar aynı şeyi söylüyoruz aslında ama neden anlaşamadık katılıyorum bende buna ama bazıları konu sahibine git eniştenin altına yat falan tarzı kötü şeyler söylemiş benim sözüm onlara bu çok ağır bir cümle. Sana lafım yok
konu sahibi hala yaşadıklarının, çocuklarına yaşattıklarının vehametinin farkında değil gibi davranıyor.Telden girdiğim için şuan o yorumu bulamadım ama ortalarda biri yapmış ve çok üzüldüm kız zaten çıkış yolu arıyor dertleşmek istiyor
Teyzesi bir abisine karşı zerrin böyle davranmış diye konuşmuyor düşünün
Bir de bilseki eniştesi kızı taciz etmiş,kocama iftira atıyorsun diye ortalıgı inletir kıza f.... muamelesi ederler.
Zerrin bunları düşünecegi akledecegi yerde neden konuşmuyorlar diye içine yangın düşürmüş
Ben elestirildiğim icin degil hakaret edercesine elestrip kınayanların da yaşamasını diledim.sizin gibi düzgün eleştiri yapanları tenzih ederimTerbiyesizlik yapanlar da olmus, aci söz söyleyen de. Ben de yazimi yazdim ama beddua isine girince ben yazdigimi komple geri almak istedim. Ben de aci konustum cünkü.
Malesef buradaki arkadaslar sizin ruh halinizde olmadigi icin cok tarafsiz elestiri yapabiliyorlar bu normal.
Dayanamayacaksaniz kapattirin konuyu. Ben de konu acip pisman oldugum cok oldu, hatta derdimi anlatmiyorum bu yüzden burada.
Ama haksiz oldugunuz yerleri de söylememiz lazim. güclü olmalisiniz, baska lüksünüz yok. O cocuklar icin ben de sert konusmak zorundayim. Kendinize gelmeniz icin, sizin agladiginiza sahit olmasinlar.
Canim ben zaten dogru düzgün eleştiri yapanlari tenzih edrim.ama senin gibi anne olmaz olsunZerrincim bu olmadı ama... Lütfen kimseye bu şekilde beddua etme... Kimse ama hiç kimse hele mini minnacık çocuklar yaşamasın bu senin ve kızının yaşadıklarını, çok zor eminim... Sen kendince haklısın, belki yorumlar biraz sert ama bunu şu şekilde algıla, insanlar kendine gelmen ve olayların idrak etmen kısımlarını anlaman için biraz gerçekleri yüzüne sert bi şekilde vuruyorlar... buraya yorum açarken, iyi kötü her yoruma açık olarak, hazırlıklı bulunarak konu açıyoruz. Lütfen sözünü geri al canım, lütfen.
Tamam bunlarda bende sizinle hem fikirim sözüm yok. Ama şu var ki bizim yaş araligimiz ile onunki bir değil bu yüzden aradaki çocukça konuşmalarını bende farkettim ama yaş ve olgunluk niteliklerini düşünerek yaklaştımkonu sahibi hala yaşadıklarının, çocuklarına yaşattıklarının vehametinin farkında değil gibi davranıyor.
çocuğunun uğradığı eziyete ya da kendi yaşadıklarına değil de abisi, teyzesi küstü, kimsesiz kaldım diye ağlıyor.
haliyle insanlar sinirleniyor.
konu sahibi de gerçekleri gösterenlere ve doğruyu söyleyenlere beddua ediyor. dersini almış değil hala. kendi eziyet çeyizini kızlarına biriktiriyor miras olarak.
Ben elestirildiğim icin degil hakaret edercesine elestrip kınayanların da yaşamasını diledim.sizin gibi düzgün eleştiri yapanları tenzih ederim
Canim ben zaten dogru düzgün eleştiri yapanlari tenzih edrim.ama senin gibi anne olmaz olsun
Salak anne
Ahhh canimm aglayalimmi sana gibi kirici ve kinayici yazanlara sözümün arkasindayim.
Ama hatam varsa söyleyin amenna
Valla guzelim kendine duan gecmemis ki baskasina bedduan gecsin! Senin kendine hayrin yok!Ben elestirildiğim icin degil hakaret edercesine elestrip kınayanların da yaşamasını diledim.sizin gibi düzgün eleştiri yapanları tenzih ederim
Hay ağzına sağlık bee BACIM sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum bende konu sahibini yüzde yüz haklı bulmuyorum ama kadın dayanışması diye birşey var bu kadar azarlamak niye. Düzgünce bu doğru bu yanlış denir kalp kırmadanBen bu kk kadınlarını anlamıyorum.
Lafa gelince hepsi aslan parçası, hepsi asar keser, hiçbiri kendini ezdirmez, vurdu mu oturtur
E peki burada kaynanasına gıkını çıkaramayan, kocasından dayak yiyip oturan, sevgilisi tarafından hor görüldüğü halde yine de ayrılamayan kadınlar kim?
Kız küçükken annesini kaybetmiş. Siz annenizi kaybettiniz mi?
Annesizliği tattınız mı da konuşuyorsunuz.
Evet çocuğuna sahip çıkamamış, bende kızdım bu konuya.
Ama hanginiz onu tedavi almaya yöneltti?
Eniştenin altına yat demek yerine çözüm önerisi sundu?
Ne kadar riyakar dolu olmuş burası....
"Ben olsam çocuğuma laf etse, yaka paça evden atardım" diyip durmuşsunuz
Kusura bakmayın ama bu kızın yerinde olsanız çok atardınız evden
Kız iki laf etmiş dayak yemiş.
Kocasına söylemesi için cesaretlendirmek yerine, ben olsam sen olsan şu olsak bu olsak ....