bu da benim hikayem

Anladığım kadarı ile siz şu eski hülya kocyigit tarzı türk filmlerini izlemekten acıların kadını rolüne iyice kaptirmissiniz kendinizi
Hadi kendinize yapılanı Affetmiş o asagilik abinizii evinize almak gibi bir hata yapmışsınız ee çocuğunuza yapılan bu eziyeti niye sineye çekiyorsunuz..siz bir annesiniz o çocuğu gerektiği zaman herkesten korumak zorundasınız kaldı ki agabiniz bir piskopatmis yanına bile yaklastirmaniz bir hataydı. .
Teyzelerinizin sizinle konuşmaması neden bu kadar üzüyor ki sizi?
Ben olsam çocuklarıma üzülürdüm ve o agabimı ölene kadar affetmezdim

Esime karsi yok öyle birsey dedim ama sürekli ikaz ediyordum hatta kizima durma onun yaninda sana zarar verir dedim .gitmemi nasilda istiyorsum demi diyo bide bende evet bi gitsende kurtulsak dedim kizlar galiba anlatamiyorum adam zaten siddete meğilli hakliyken uyariyorum ona göre severek çay kaşigi basmak normal ve o benden cok tepki veriyor.bazi insanlar anlatilmaz yaşanır

ayy kıyamam ben sanaaaa ... yat kalk dua et allah senden uzak allaha yakın etsin.boşver konuşmasın kimse seninle böylesi daha hayırlı sen kocana çocuklarına sarıl onlardan fayda var sana.o kim bide seni dövüyo valla kocan çok sabırlı biriymiş.allahım yaaa bak çok sinir oldum.piskopatın tekiymiş çocuktan en istiyooo deli yaaa bildiğin deli kusura bakmada.hiçççç üzülme ağlama canınıı hiçç sıkma yaşıycan kadar keder yaşamışın boşverrrrr

Sevgili mira duygularimi paylaşiyorun acitasyon diyorlar.siz hic kimsesiz kaldiniz mi?
Kimsenin gönlü hoş olsun diye degil mesele.

sagolun yorum icin

Canım üzüldüm cidden
Peki şiddete meyilli diye sustun
Kocana meden anlatmadın?

yahu bu ne boyle ben olsam ne abımle ne kardesımle konusmam ne de o teyze musveddelerı ıle, keserım selamı sabahı eşime cocuklarıma yonelırım...
hem benım cocuguma bırı o sekılde davranacak anam babam olsa affetmem aynısını bende ona yaparım dovmek ne demek alırım elıme bıcagı ben adamı deserım kım kı o bana el kaldıracak , kusura bakmayın zor gunlerınız olmus belkıde ezılmıssınız ve bunu kendınıze hak olarak gormusunuz psıkolojık baskılardan oturu ama bır sılkelenın lutfen....
kımse sıze sıddet uygulayamaz hakaret edemez, hele kı cocuklarınıza bunu yapamaz , sızde buna goz yumuyorsunuz pes dogrusu adamda yuz bulmus hem sıze hem evlatlarınıza sıddet uyguluyor hata sızde....

Okudum sok oldum. Bu ne biçim bu aile. Abim gelip beni dovecek teyzelerim bilerek yollayacak gelip çocuklarımı dovecek ben buna sessiz kala cam böyle birşey var mi lafı yapıştırıp gonderirdim. Annen öldükten sonra sahip çıkmayan abi lerden daha ne beklenir. Sen yuvana koca na bak. Senin hakkın olan altinlarinida al teyzenden pek guvenmedim onlara

Sevgili mira duygularimi paylaşiyorun acitasyon diyorlar.siz hic kimsesiz kaldiniz mi?
Kimsenin gönlü hoş olsun diye degil mesele.

sagolun yorum icin
Sizi kırmak değil niyetimiz zaten hayatınız boyunca kirilmissiniz..yaşamayan bilemez elbet çok zor bir hayatınız olmuş. .ama lütfen lütfen artık güçlü olun..
Hickimseye ne kendinizi ne de çocuklarınızı ezdirmeyin..

Bu kadar insan icinden beni sadece siz anladiniz galiba Allah razi olsun.benim derdim kendimi acindirmak degil yasadigim seyleri paylasip biraz rahatlamakti.tabiki kimseden destek beklemiyorum ama en azindan biraz daha insancıl yaklaşılsın sizin gibi.eleştiriye de açığim

kocan ne işe yarıyor peki sen nasıl olurda kocanı görmemezlikten gelirsin nasıl olurda o adamdan saklarsın bu konuları..

Diyelim ki abinizden korktunuz kendiniz bir şey yapamadiniz, esinize niye söylemiyorsunuz.... Ben olsam daha ilk vurmasinda esimi bir güzel doldurur kovdururdum o sadisti....

Valla teyzelerinin de abinin de ... diyesim geldi önce çocuğuna sahip çıkacaksın öyle abiyi arar polise veririm başedemiyorsam bu ne rezil bir durum iyi ki kan çıkartmamış eşin benim eşim olsa gebertirdi onu.Terbiyesiz bi de evimde kalıp beni dövecek ben de arkasından ağlayacağım haa yok 1 yıldır konuşmuyolarmış mış öyle insanların Allah cezasını versin.Sen de kendine gel bi ağlamaaaa çıldırdım burda, öyle abi gebersin!!!

Yani okudum bir süre öyle donuk donuk ekrana baktım resmen...
Yok artık yani afedersin ama yuh çüş!
Sen hala nasıl ondan "abi" diye bahsedebiliyorsun ya...
Yaptıklarına izin vermeni geçtim bir de eşinden saklamışsın hata üstüne hata..
Kimi ne için savunup gizliyorsun ki...
Başıma ağrılar girdi ya içim cız etti...
Kendi çocuğummuş gibi burdan o "abi" müsveddesine atlayasım geldi yani...
O kim ki ne haddine hem beni dövecek hem çocuğumu hem de eşim bana dokunmazken...
Allah aşkına ya kendinizi yine siz sokmuşsunuz kör kuyuya...
Kim konuşmuyorsa konuşmasın...
Eşinizle çocuklarınızla muylu olun gerisini sallayın gitsin ya..
Ve lütfen asla böyle pasif bir anne olmayın LÜTFENNNNNNNNN...
Çocukları yetiştiren anneler lütfen dikkat etsin bunlara...
Bizleri örnek alıp da büyüyorlar..
Gelecek nesilin sağlıklı ruh yapısına ship olmaları da büyük çoğunlukla bizim elimizde...
Ay daha neler diyesim var cümleleri toparlayamıyorum..

adam normal değil,siz hala laf anlatmaya çalışıyorsunuz.adam bildiğin psikopat ,para için kardeşini hamile haliyle döven adam normal olabilir mi düşünsene ...
peki herkes soruyor ama cevap alamadık,bunca şeye rağmen hala nasıl o adamla görüşüp minicik çocuklarınızın olduğu eve alabiliyorsunuz?
bir de sigara konusu var ,onu es geçmeyeleim.doğuştan ciğerleri hast çocuğumun yanında sigara içiyor demişsiniz..akıl alır gibi değil!!!!!!!!!

altinlarin teyzemde olma sebebi abimin zorba oldugunu bildigi icin ben evime gelene kadad o sakladi zaten beni hamileyken dövme sebebi para vermedigim icin

seni Allaha havale ediyorum
teyzen abinin manyak olduğunu biliyorsa,evden kovmanı neden garipsedi anşlamadım? keşke dediği gibi kovmuş olsaydın ayrı konu da..

abinize demişsiniz ya eşimin yanında yapma sakın diye.resmen korumuşsun işte abini..yoksa eşin adamı döve döve sokağa atar biliyordun...
anlatılmaz ama yaşanılmaz da...

Abine inanan teyzelerinle niye görüşmek istiyorsun ki?
Hele bir tanesinin eşi tacizde bulunmuş
Bence şükretmelisin bu sebep olmuş diye
Eşin, evlatların sana yeter.O çocuğun psikolojisi nasıl olmuştur kim bilir..
Nolur siz annesiniz mantıklı düşünün

Okurken çıldırdım çocuğunu kızgın yağla yakması mı gerekiyordu tepki göstermen için.
Senin gibi kadınlar anne olmayı hak etmiyor.
Gidip polis çağıramadın mı bu adam beni çocuğumu dövüyor diye kocana diyemedin mi?
Yahu adam manyak işte bırak abiyi kardeşi falan çocuğun büyüsün bu tecavüzde eder okuyoruz sürekli gazetelerde.
Ama olsun sen sadece sesini yükseltirsin o zaman da.
Hayır sahipsiz değilsin bak allah sana acımış iyi bir eş vermiş.
Seni 7aylıkken döven adamı evine alıp hizmet etmişsin.
Bu nasıl bir kafa nasıl bir eziklik dayak yemekten zevk mi alıyorsun?
Kimsesiz değilsin yahu eşin var çocukların var kimsesizim deme lütfen.
Hayır ben burda herkesi anlamaya çalışırım nazik olmaya çalışırım ama sana olamam asla!!!

ya sen nasıl bir annesin haksızlık karşısında çocuğuna yapılan eziyet karşısın danasıl bu kadar iğrenç olabilrisin.
başlarım abine de teyzene de konuşmasınlar hem de kapını bile çalmasınlar bu ney a.kocan nasıl dövüp gödnermedi o adamı.bak sana bişey söyleyeyim mi kızın ömür boyu sana kin güdecek bütün bunlara karşı o adamı hala evde tuttuğun için.İnşaAllah çocuğu taciz etmemiştir. bu pislik asan küsse ne olur küsmese ne olur.
daha da yazacam da banlanırım.

Neyin yasını tutuyorsunki cidden anlayamadım aklı başında yerinde olan herkes, abiyi silmişti teyzeler çıkarcılar onlarında silmişti ,ee geriye ne kaldı canım yavrularım ve kıymetli eşim onlara sımsıkı sarılır asla abilerimin eline düşmeyeyim kimsenin eline düşmeyem diye yatar kalkar dua ederdim, Rabbime 1tek gözyaşı feda etmezdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…