bu da benim hikayem

Bazen biraz psikopat olacaksın. Kendini koruyacaksiñ. Sen böyle güçsüz olursan yarın kızına da taciz uygularlar. Allah korusun. Seninle konusmayanlar içinde üzülme . Aileden bile olsalar senin birine önceliğin çocukların ve kocan. Diğerleri 2. Planda. Sen evine düzenine bak derim. Hiiiiiiiiiiicccccccc üzülme.

Birde yanlış anlama ama yazmam lazım
Eşek olursan semer vuran çok olur derler. Kendini toparla kardeşim.

Gücü yetsin diyen oldu mu ki?

Kocası "abin kızı mı dövüyor" dediğinde yalan söylemesin kafi.

Benim gibi biri lazim bu abiye demi shapes.

Konu sahibi
Yasadiklarin cok kötü..
Ama ne olursa olsun cocuklarin icin güclü kalman lazim.

Söylencek herseyi söylemiş arkadaslar zaten, tekrar etmek istemiyorum.

Bu abi müsvettesi seni habire tekme tokat döverken esin ne yapiyor, olay aninda orada olmasa bile sonradan görmüyor mu halini?
Senin durumunu gördükten sonra
'kizimin dedigi dogruymus meger'demiyor mu?

Sevgili indira zaten kabul etmedigim için şiddet gördüm.hamileyken dövdügü Zaman teyzem senin kaderin bize benziyor ne yapacaksin demisti (annemde dahil erkek kardesleri tarafindan cok hirpalanmislar)
Ben hayir teyze ben annem degilim ben cocuklarimida kendimide ezdirmem dedim.
Evime geldi beni neden dövüp gitti zaten sürekli göz yummadığim icin.esime demedim evet esim onu döverdi ama o psikopat manyak kan davasına çevirirdi olayi kendimce halletmeye calistim cünku gidecekti.evet teyzemler galiba beni artik istemiyor bunu da bahane ettiler.

Kizlar o cocugumu alip patir kütür dövmüyor ki herşeyi göze alip bende ona vurayim zaten seviyo gibi yapip canini yakiyo kac kez sesimi yükselttim bana yumruk sıktı utanmaz dedi.anlamayan ben degilim.o ... Bu arada Allah razi olsun beni anladiginiz icin.

Çok mu zor teyzelerinle enistenle abilerinle irtibatini kesip cocuklarinla eşinle yaşamak. ..Bu gidişle esin de elden gider haberin olsun sizlemi ugrascam diye. .Ayrıca kızlarını uzak tut o aileden!

Yorumlar gerçekten çok ağır ilerlemiş
Fakat eniştesi ile munasebeti ne derece ilerlemiş o bile sorgulanmış
Ben konu sahibinin piskoloji olarak zaten sarsıldığını düşünüyorum ki gerçekten yaşadıkları hiç kolay şeyler değil

Evet o piskopat abisine benim tepkim onu evden kovmamasına hala abi demesine çocuğuna abi tarafından şiddet uygulanıp hala o sıfatsızı evde bulundurmasına,ve hala okadar şey yaşanırken teyzesinin kendisine sırt çevirmiş olmasına üzülmesine

Ama 15 yaşındaki bir genç kıza değil lafım annesiz büyümüş yola babasız devam etmiş bunu tüm yorum yapanlar birde bu tarafından düşünsün olur mu .Nacizane fikrim öyle uzaktan konuşmak kolay ama yaşaması eminim zordur
Konu sahibi rica ederim onu atın başınızdan abi falan demeyin ona
Gürüşmek istemezlerse görüşmeyin teyzelerinizlede
Yavrularınıza ve eşinize sarılın

Bu gerçek mi ya
Abiniz ya da babanız ya da kim olursa olsun böyle birpislikle nasılgörüşbiliyorusnuz?
evinize nasıl alabiliyorsunuz?
O teyzeler nasıl insanlarmiş da yapıp edip aranızdaki herşeyibildikleri halde onca seyden sonra size küsmüşler?
Eşinizin kıymetini bilin lütfen. Ben olsam kendi ailemle tamamen iletişimikoparır, kendi çekirdek ailemle mutlu huzurlu ıolmaya bakardım.
Yazık size, Allah yardımcınız olsun....

Öyle yapiyorum zaten.gitti gideli arayip sormadim aramamda taviz tavizi doğurur.

Cnm sizi hamile halinizle döven abinizi evinizde nasıl misafir edersiniz
Hadi ettin baktın terbiyesizlik yapıyor eşin evdeyim kov gitsin
Ben yapardım valla

inanmıyorum size, inanamıyorum. buradan okurken ben sinir krizleri geçirdim. küçücük çoçuğa abiniz resmen işkence etmiş.. allah aşkına, abinden dayak yemişsin, nasıl evine kabul edersin.. o abin senin hayatında olsa ne olmasa ne.. resmen bu dünyaya fazla.. neden evine kabul ediyorsun, çocuğunu eline oyuncak ediyorsun. yazıklar olsun sana.. nasıl annesin sen?

Ayrıca bu kdr olay içindeykn hala malk mülk derdındesın . Bu kdr CİDDİ sorunlarkn varkn bunu da bi sorunmuş gıbı yazman gercktn cok tuhaf

Cnm sizi hamile halinizle döven abinizi evinizde nasıl misafir edersiniz
Hadi ettin baktın terbiyesizlik yapıyor eşin evdeyim kov gitsin
Ben yapardım valla
Sevgili sevdasinemalarda arkadasim umaram böyle bi durumla karşilaşmazsin.dövdükten sonra zorbaliklada konustu benle.aslinda şöyle düşünüyorum benden para istedi vermedim.sonra geldi burda beni huzursuz etti ve affedilmeyecek seyler yapti ki ben babamin evine gitmiyim diye.yani bi nevi gözümü korkuttu biliyo ben memleketimi cok seviyorum her yil giderim.ee mecbur kalip ona para verip orda kalayim diye yapti bir nevi rüsvet

Ayrıca bu kdr olay içindeykn hala malk mülk derdındesın . Bu kdr CİDDİ sorunlarkn varkn bunu da bi sorunmuş gıbı yazman gercktn cok tuhaf
Arkadaşim siz gercekten insanmisiniz yeter beee nerenle okuyosun.beni neden dövdü onun icin yazdim ben para kismini.hakikatten kadin kadinjn düsmani pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…