• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

Onu tekrar göreceğime eminim, çünkü nasıl bir insan olduğunu biliyorum, hayatnda sorun oluşturan bir şey varsa onu çözer ve öyle ilerler..Sorunları ile ilerlemez..Şu an ben onun hayatında sonuca bağlaması gereken bir problemim..Tamamen mantığı ile davranıyor,, Beni sevmiyor ama sevmediği bi insanla evlenmk onun için o kadar fena bir şey değil..Doktor olacak biriyle evleniyor, kız onu çok seviyor, çok değer veriyor bunu çok iyi biliyor , üstelik kızın ilk erkek arkadaşı ilk birlite olduğu kişi, kızın ailesi düzgün kendi hallerinde insanlar, benimle evlenirse maddi olarak sıkıntı çekmeyecek, anlaşamazsak da boşanır ne önemi var ki onun için..ne de olsa o üzerine düşen görevi(!) fazlasıyla yerine getirmiş olacak ..Bence böyle düşünüyor , ppeki siz ne düşnüyorsunz ?

Canım bak az önce de yazdım sana , bu adam seni kullanacak
Ve sen de yukarıda yazmışsın zaten, senden menfaatleri olduğunu.
Kesinlikle yüz verdikçe astarını isteyecek ..
Asla boyun eğme onun isteklerine.
Kendisini bulunmaz hint kumaşı sansın dursun ama asıl değerli olan sensin ...

ama bunları yaşayan bi tek sen değilsin.
tusa 2 hafta kala kimse bayram mayram düşünmedi
herkes tus kampında
ben şu an nöbetteyim millet tatil yaparken.
bu yaşadıklarını yaşayan bi sen değilsin inan bana.
sevgilin öküz çıkmış evet.
ama yaptıklarından pişman olmamalısın.
bir tek sen değilsin sevip de birlikte olan.
o kadar çok var ki.
zamanla o öküzü unutup başkasını seveceksin.
o zaman anlayacaksın.

haklısın galiba.. bazen bunlar sadece benim başıma gelmiş, dünya üzerinde tek dert benimmiş gibi davranıyorum..aslında ne ilk ne de son bnm yaşadıklarım

Yorum yapamam ama diyeceğim tek şey samimi bir tövbe et ve günahını kimseye anlatma, Allah günahları çok kabul edendir. Allah'a yönel, O seni zindanlardan gül bahçesine çıkarır.. Evet çok büyük bir hata yaptın belki ama Allah o kadar merhametli ki yeter ki samimi bir tövbe et ve seni bu karanlıktan kurtarmasını iste.. Biz sana sadece akıl veririz fakat seni biz kurtaramayız. Seni kurtaracak olan Alemlerin Rabbi olan Allahtır.. Selametle... Allah seni korusun...

haklısın galiba.. bazen bunlar sadece benim başıma gelmiş, dünya üzerinde tek dert benimmiş gibi davranıyorum..aslında ne ilk ne de son bnm yaşadıklarım

değilsin canım etrafta çok var senin durumunda olan
ve üstteki arkadaşa katılıyorum sakın kimseye anlatma.
şahit olduğum bi olay yüzünden söylüyorum ne kadar yakın olursa olsun gelip kullanırlar sana karşı.
bir gün evlenirken anlatırsın.
zaten karşındaki de adam gibi adam olacak ve seni yargılama hakkı olmadığını bileceği için sorun olmayacak.

Yorum yapamam ama diyeceğim tek şey samimi bir tövbe et ve günahını kimseye anlatma, Allah günahları çok kabul edendir. Allah'a yönel, O seni zindanlardan gül bahçesine çıkarır.. Evet çok büyük bir hata yaptın belki ama Allah o kadar merhametli ki yeter ki samimi bir tövbe et ve seni bu karanlıktan kurtarmasını iste.. Biz sana sadece akıl veririz fakat seni biz kurtaramayız. Seni kurtaracak olan Alemlerin Rabbi olan Allahtır.. Selametle... Allah seni korusun...

Şu an bu siteden başka tek bir yerde bile konuşmadım bu konuyu, eski erkek arkadaşımla tek bir ortak arkadaşımız olmadığı için o da söylememiştir kimseye , şu an hayatımdaki insanların bunu bilmesi gerekmiyor..Günahını kimseye anlatma demişsin ama ilerde hayatıma birini alırsam herşeyi anlatcm ona detayı ile,bilmesi gerekiyor bence,, sizce bunu yapmamam mı gerekiyor?

değilsin canım etrafta çok var senin durumunda olan
ve üstteki arkadaşa katılıyorum sakın kimseye anlatma.
şahit olduğum bi olay yüzünden söylüyorum ne kadar yakın olursa olsun gelip kullanırlar sana karşı.
bir gün evlenirken anlatırsın.
zaten karşındaki de adam gibi adam olacak ve seni yargılama hakkı olmadığını bileceği için sorun olmayacak.

Terk edildiğimde en yakın arkadaşıma anlatmayı düşündüm ama şu an iyi ki kendimi tutmuşum anlatmamışım diyorum çünkü o arkadaşımla başka bir olay yüzünden tartıştık vearamız eskisi gibi değil ..bunu bana karşı kullanmaz o karekterde biri değil ama bilmemesi daha iyi oldu

beni cinsel anlamda kullanmaya çalıştığının ben de farkındayım çünkü ona olan zaafımı, sevgimi çok iyi biliyor ..Yüzüğü getirdiği gün de eve gelmek istedi, eve gelip sarılıp uyumak değildi tabiki amacı ..Ben evlenene kadar bir daha cinsel birliktelik yaşamak istemiyorum , sadece onunla değil bir başkası olsa de..bir kere oldu nasılsa diye yine günaha giremem ..hataydı, günahtı,ama bu kadarla kalsın hepsi.. Allah affetsin beni

olmasaymis iyimis ama olmuss
yapacak bisey yok
yaptigin seyi dogru bulmuyorum aslinda ama
tum omrunu bununla heba edemezsin
niye kendine bunu yapiyorsun anlamiyorum
biu sekilde devam edersen girdabin icinden
ciukamicaksin.....

Şu an bu siteden başka tek bir yerde bile konuşmadım bu konuyu, eski erkek arkadaşımla tek bir ortak arkadaşımız olmadığı için o da söylememiştir kimseye , şu an hayatımdaki insanların bunu bilmesi gerekmiyor..Günahını kimseye anlatma demişsin ama ilerde hayatıma birini alırsam herşeyi anlatcm ona detayı ile,bilmesi gerekiyor bence,, sizce bunu yapmamam mı gerekiyor?

Umudunu kırmak istemem ama seni gerçekten sevdiğine inandığın zaman anlat bunları.
Eğer sevgisinden emin değilsen başka tepkilerle karşılaşabilirsin.
Bilirsin erkekler bu konuda takıntılıdır,kadınların ilkleri olmak isterler ve burası Türkiye..
Mesela hayatındaki kişinin ağzını ara önce bir ..durumu senin başına gelmiş gibi değil de tanıdık birine gelmiş gibi anlat..
Tepkisine bak...Evleneceğin zaman seni gerçekten seven biri olduğunu düşündüğün kişiyi karşına alıp oturacaksın
Başından geçen talihsiz olayı anlatacaksın.Ona göre davran derim ben...

Son düzenleme:
Evleneceğin zaman seni gerçekten seven biri olduğunu düşündüğün kişiyi karşına alıp oturacaksın
Başından geçen talihsiz olayı anlatacaksın.
Umudunu kırmak istemem ama seni gerçekten sevdiğine inandığın zaman anlat bunları.
Eğer sevgisinden emin değilsen başka tepkilerle karşılaşabilirsin.
Bilirsin erkekler bu konuda takıntılıdır,kadınların ilkleri olmak isterler ve burası Türkiye..
Mesela hayatındaki kişinin ağzını ara önce bir ..durumu senin başına gelmiş gibi değil de tanıdık birine gelmiş gibi anlat..
Tepkisine bak...Ona göre davran derim ben...

Burası Türkiye ve ne acı ki insanlar bi kızın ilk erkeği olsalar bile bırakıp gidiyorlar.. Adım gibi eminim ayrıldığım kişi bir başkasıyla evlenmeye kalktığında evleneceği kişi de bekaret arayacak

Terk edildiğimde en yakın arkadaşıma anlatmayı düşündüm ama şu an iyi ki kendimi tutmuşum anlatmamışım diyorum çünkü o arkadaşımla başka bir olay yüzünden tartıştık vearamız eskisi gibi değil ..bunu bana karşı kullanmaz o karekterde biri değil ama bilmemesi daha iyi oldu

valla hiç öyle deme insan milletine inan güven olmuyor
bak ben de yaşadım bi arkadaşım benle ilgili bişi biliyordu
samimiydik baya hatta
sonra bir gün konuşmamaya başladık aynen gitti yetiştirdi karaktersiz.
o yüzden kimseye güvenme.

Burası Türkiye ve ne acı ki insanlar bi kızın ilk erkeği olsalar bile bırakıp gidiyorlar.. Adım gibi eminim ayrıldığım kişi bir başkasıyla evlenmeye kalktığında evleneceği kişi de bekaret arayacak

Buna emin ol, hatta erkek arkadaşlarına seninle olan birlikteliğini geyik muhabbetine konu edecek.
Ama sen bunlara takılma, Allah büyüktür zalimin yanında değil , mazlumun yanındadır...
Senin de karşına her şeyin bir zardan ibaret olmadığını düşünen bir erkek çıkaracaktır.
Ama yine diyorum sırf mecbur olduğun için senin günahına giren o adamla asla barışma, asla evlilik yapma..

Buna emin ol, hatta erkek arkadaşlarına seninle olan birlikteliğini geyik muhabbetine konu edecek.
Ama sen bunlara takılma, Allah büyüktür zalimin yanında değil , mazlumun yanındadır...
Senin de karşına her şeyin bir zardan ibaret olmadığını düşünen bir erkek çıkaracaktır.
Ama yine diyorum sırf mecbur olduğun için senin günahına giren o adamla asla barışma, asla evlilik yapma..

her şeyin bir zardan ibaret olmadığını düşünen bir erkek yok bence Türkiye de ... kimse benimle evlenmeyecek benden çocuk sahibi olmak istemeyecek , kendimi kandıramam bu böyle..ve tüm yorumlar erkek arkadaşımın dediği gibi ' bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' a çıkacak.. ne kadar aptalım ki bırakıp gideceğini düşenemedim bile :( hep aynı cümlelerle kafanızı şişiriyorumm farkındym ama resmen saplandım kaldım,, kusura bakmayın hakkınızı helal edin ltfn

Gerçekten hakkını helal edebiliyor musun venüs? Ben edemiyorum galiba ..

canım artık onu düşünmek istemiyorum o yüzden hakkımı helal ediyorum benden uzak Allah a yakın olsunj önce etmiyorum dedim beddua bile eetim ama kötü söz dönüp dolaşıp sahibini bulur artık yoruldum bu nedenle ediyorum dedim büyüklük bende kalsın istedim en azından Allak katında değerim olur

canım artık onu düşünmek istemiyorum o yüzden hakkımı helal ediyorum benden uzak Allah a yakın olsunj önce etmiyorum dedim beddua bile eetim ama kötü söz dönüp dolaşıp sahibini bulur artık yoruldum bu nedenle ediyorum dedim büyüklük bende kalsın istedim en azından Allak katında değerim olur

çok soru soruyorum ama seviyor musun onu ?

her şeyin bir zardan ibaret olmadığını düşünen bir erkek yok bence Türkiye de ... kimse benimle evlenmeyecek benden çocuk sahibi olmak istemeyecek , kendimi kandıramam bu böyle..ve tüm yorumlar erkek arkadaşımın dediği gibi ' bu kadar düşünüyorsan yapmasaydın' a çıkacak.. ne kadar aptalım ki bırakıp gideceğini düşenemedim bile :( hep aynı cümlelerle kafanızı şişiriyorumm farkındym ama resmen saplandım kaldım,, kusura bakmayın hakkınızı helal edin ltfn

bir sürü bakire olmayıp da evlenip çok mutlu olan var etrafta, benim tanıdıklarım filan da var.
bir tek sen değilsin anla bunu.
dünyada buna takılmayacak bir çok erkek var.
hem kendileri çok masum temiz mi olacaklar acaba?

Hayır ben öyle düşünmüyorum..Bu kadar kesin konuşma eğer kafanı rahatlatacaksa gelecek üzerine planlar yapmadan yaşarsın, evleneceğim ,çocuğum olacak diye planlar yapmazsın, ama bunlar % 90 olacak görürsün..Çünkü öyle değil hayat o kadar tekdüze değil düz mantık değil evet pek çok erkek öyle bakıyor olabilir ama sürprizler olacak görürsün! Birkaç yıl sonra belki bir 5 yıl sonra buraya yazmanı diliyorum çünkü ben şimdi milyon tane ümit verici şöyle olabilir böyle olabilir şeklinde cümle kursam reddedeceksin ama zaten aklımıza hayalimize gelmeyecek şekilde yönlenecek hayatın aslında.Çünkü yaşananlar hep böyle..Ümitsiz olma kesinlikle lütfen..Sadece akışına bırak ..

Evlenmek umrumda değil , evlenme meraklısı bir insan değilim ama anne olmak istiyorum ben, herşeyden çok istiyorum bunu , evlenmeden nasıl anne olayım ki :S

çok soru soruyorum ama seviyor musun onu ?

tabiki sorabilirsin bilmiyorum siyahgelinlik kafam kalbim o kadar karışık ki eet onu çok seviyordum ama bana o kadar ağır sözler söledi ki kalbim çok kırıldı bana şu ana kadar tek bi kötü söz bile söylemeişti süreklei bana karşı güzel şeyler söyleyen kişiden kötü sözler duyma çok kırdı beni ama sevgimin azaldığı kesin inşallah tamamen bitecek yakında

tabiki sorabilirsin bilmiyorum siyahgelinlik kafam kalbim o kadar karışık ki eet onu çok seviyordum ama bana o kadar ağır sözler söledi ki kalbim çok kırıldı bana şu ana kadar tek bi kötü söz bile söylemeişti süreklei bana karşı güzel şeyler söyleyen kişiden kötü sözler duyma çok kırdı beni ama sevgimin azaldığı kesin inşallah tamamen bitecek yakında

sen benden çok daha güçlü birisin öyle hissediyorum, atlatacağından üstesinden geleceğine eminimm

Siyahgelinlik demişsin ya benle kimse evlenmeyecek şunu bunu diyecek diye sana bi örnek vereyim..

Doğunun en ücra illerinden birinden bi arkadaşım vardı bu arkadaş kendi memleketinden biriyle sevgili oluyor ve ilişkiye giriyor. 3 sene bi beraberlik yaşıyorlar. Zamanla ilişki kötüye gidiyor ayrılıyor zaten banada diyordu evlenmeyi düşünmedim ben onunla. Daha sonra yine kendi memleketinden biriyle tanışıyor ve adam herşeyi bilerek evleniyor zerre kadarda sorun çıkmadan..

Doğu dersin tutucu bu konuda dersin ama öyle değil artık ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama daha sonrasındada bu örneklere denk geldim. Hiçç kendini tamam artık evlenemem edemem gibi düşüncelere sokma. Çoğu bunu önemsemiyor artık...

Back