• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

canim benim konunda sanki kendimi buldum ayni olmasada benzer seyler yasamisiz!
istersen özel mesaj yaz msn ekle beni biraz sohbet edelim mailleselim.
Dertlesmek istersen ben burdayim.

Rabbim yardimcimiz olsun! O hain insanlarda elbet ettiklerini bulacaklardir!

Kusura bakmayın ama önce kendiğimizi olduğumuz gibi kabul etsek daha iyi değilmi? Cinsellik yaşadığınız için o size siz ona mecbur değilsiniz ki. İki taraf isteyerek yaşanıyor önce kendimizi çözelim sonra sorunlarımızı daha kolay çözümleriz.

Bak konu sahibinin bu yüzden devam etmesine ağır hakaret ve dayak genç kızlarımıza örnek olsun arkasında duramayacağı ağır psikolojik yara alacakları eylemlere girmesin.

Konu sahibi arkadaşım, öyle güzel öyle doğrusun ki hiç bozma moralini. Seni kazanan erkeğe dünyada cenneti yaşatacaksın o insan çok şanslı. Kişinin kendinden kıymetlisi var mı bu dünyada? Eğitimine odaklan geleceğini şekillendir pişman olmuşsun olacağın kadar bu olguları sil kafandan ve artık açıkcası daha dikkatli adımlar atman gerekiyor ki zeki akıllısın.

Kusura bakmayın ama önce kendiğimizi olduğumuz gibi kabul etsek daha iyi değilmi? Cinsellik yaşadığınız için o size siz ona mecbur değilsiniz ki. İki taraf isteyerek yaşanıyor önce kendimizi çözelim sonra sorunlarımızı daha kolay çözümleriz.

Bak konu sahibinin bu yüzden devam etmesine ağır hakaret ve dayak genç kızlarımıza örnek olsun arkasında duramayacağı ağır psikolojik yara alacakları eylemlere girmesin.

Konu sahibi arkadaşım, öyle güzel öyle doğrusun ki hiç bozma moralini. Seni kazanan erkeğe dünyada cenneti yaşatacaksın o insan çok şanslı. Kişinin kendinden kıymetlisi var mı bu dünyada? Eğitimine odaklan geleceğini şekillendir pişman olmuşsun olacağın kadar bu olguları sil kafandan ve artık açıkcası daha dikkatli adımlar atman gerekiyor ki zeki akıllısın.

Nihali arkadaşım bana o kadar destek oldun ki bugünr kadar yazdıklarınla , çok sağol :) biliyorm aslında bunları yaşayan sadece ben değilim , ama sanırım bnm karekterim depresyona olumsuzluklara fazla meyili , o yüzden kolay çıkamadım şu kısır döngüden ama yeni bi hayat kurmayı başarcm inanıyorum :)

Nihali arkadaşım bana o kadar destek oldun ki bugünr kadar yazdıklarınla , çok sağol :) biliyorm aslında bunları yaşayan sadece ben değilim , ama sanırım bnm karekterim depresyona olumsuzluklara fazla meyili , o yüzden kolay çıkamadım şu kısır döngüden ama yeni bi hayat kurmayı başarcm inanıyorum :)

Sen güçlü aklı başındasın yaparsın ben de sana inanıyorum. Yaşanmış bitmiş geriye bakma boynun tutulur :) Bundan sonrası önemli zaten. Ki ne kadınlar var neler yapıyor bak etrafında görürsün çevrende senin içinde vicdan var onlar ile sen bir misin? Sen daha kaliteli daha düzgünsün doktor olacaksın ya keşke ben senin yerinde olabilseydim senin sonlandırmaya kalktığın bu hayat başkasının hayali olabiliyor. O yüzden ne yapıyorsun emin adımlar ile mesleğine ilerliyorsun ilerisi korkutmasın seni çünki seni sen olduğun hayatına ortak etmeyen biri çıkacak karşına emin ol bundan da bir daha çok dolarsan yine depresif eylemlere girmeye kalkarsan bana yaz içindekileri dök hatta hakaret et küfür et özelden yazarsın oldu mu böyle bir durumda oldumu ? Kız sen valla dayaklıksın aslında ya neyse :)

Kişilik namusu herşeydir,bekaret hiçbirşey siz zaten bunun acısını,pişmanlıgını derinden yaşıyorsunuz ve kendınızı cezalandırıyorsunuz.Gençlikte herkezsin hataları olur sizinde belırttıgınız gıbı anal,oral ilişkiye girerek bakıreyım dıye dolaşacagınıza sizin durumunuzu olgunlukla karşılayacak bır eş mutlaka bulursunuz kı artık erkeklerde bu durumu çok fazla takmıyor,10 yıl once evlendıgımde bakıreydım ama eşim bakıre olmasanda senı alırım demıştı bana.

Kitap okur gibi okudum hikayeni..
Bunları yaşamanın sebebi baban bence. Tamam senin okumanı istemesi okutması çok güzel bişey..
Fakat hangi devirde yaşıyoruz ki...! Erkek arkadaşın tabi ki olucak yani. Babandan gizli veya değil.. Senin gözünü çok korkutmuş baban
ve bu yüzden de hayatına ilk giren erkeğe güvenip onunla birlikte olmuşsun...
Allah bundan sonra doğru kararlar alman için sana yardım etsin ve artık babandan da korkma...

Kitap okur gibi okudum hikayeni..
Bunları yaşamanın sebebi baban bence. Tamam senin okumanı istemesi okutması çok güzel bişey..
Fakat hangi devirde yaşıyoruz ki...! Erkek arkadaşın tabi ki olucak yani. Babandan gizli veya değil.. Senin gözünü çok korkutmuş baban
ve bu yüzden de hayatına ilk giren erkeğe güvenip onunla birlikte olmuşsun...
Allah bundan sonra doğru kararlar alman için sana yardım etsin ve artık babandan da korkma...

amin cnm, teşekkür ederim.

Gamzecim,
Bu hayat senin ne yaşadınsa yaşadın, bunlar birer tecrübedir hayatta... Sonuçları kötü de olsa, olgunlaşmaya vesiledir. Sen pişmanlığını fazlasıyla yaşadın ama bu ilişki tek taraflı değildi, bunu da unutma... Yani tüm suçu kendine mal etme...
Yeni ev arkadaşın hayırlı olsun inşallah güzel mutlu mesut yaşarsınız, ne güzel Dr. da olacaksın
Psikolojik olarak depresyona meyilliyim demişsin, insanız bedenimiz gibi ruhumuz da hasta olabilir ki sen bunu benden kat be kat daha iyi biliyorsun bu yüzden psikolog ve psikiyatristler yok mu zaten? Bir uzman desteğiyle herşeyin üstesinden geleceğine inanıyorum.
Her konuda bana da yazabilirsin özelden, elimden geldiğince yardımcı olur en azından seni dinlerim, tabii sen anlatmak, paylaşmak istersen
Buraya yazan herkesin hayatında yaşadığı üzüntüleri, pişmanlıkları vardır ama bir şekilde üstesinden gelmeye uğraşıyoruz sen ki birçok insandan daha şanslısın tutunacağın bir dalın, mesleğin var Sen çok güçlü bir kızsın, bilgili, kültürlü ve akıllısın, bunu da aşacağına inanıyorum
Hayat herşeye ve herkese rağmen yaşamaya değer, yeter ki sen mutlu olmak iste...
Sevgiler...:16:

Bilmiyorum..Hep böyle kalmayacak sanırım çektiğim acı, neler geçmedi neler geçmiyor diyorum kendime.. uzmanlık sınavına odaklanmaya çalışıyorum olmuyor .. şu an yaz tatili ve ben ailemin yanında sadece 10 gün kalabildim, rahat edemiyorum bitirecek beni bu suçluluk duygusu ..ders çalışma bahanesi ile üniversite okuduğum şehre attım kendimi.. Burada biraz daha rahatım.. o' na gelince.. çok sevdimm ben onu ..biri beni böyle sevse ben asla onun yaptığı gibi onu terk edemezdim. Beddua etmemeye çalışıyorum sonuçta tek suç onun değil, ben razı olmasam bana zorla sahip olamazdı. Ama keşke sevgimi böyle bir konuyla tartmaya kalkmasaydı, keşke benim üzerime bu kadar gelmeseydi, psikolojik durumumu göz önüne alıp beni hemen bırakmasaydı, keşke bu kadaar bencil olmasaydı, keşke sevgime biraz daha layık olsaydı.....
Babam hep ablam için 'insanın kendi kendine yaptığını yedi düşmanı bir araya gelse yapamaz' derdi.. Ne kadar haklıymş..Kendim ettim kendim buldumm
Bence kendine haksizlik etme..hayat böyle bişey bazen acı tecrübelerler 1-0 yenik başlanabiliyo.önemli olan ders alabilmek olanlardan.olmusun gecmisin önüne gecemezsin ki ama olabileceklere sen yön verebilirsin..su anda sen bir nehir gibisin akış yönünü arıyosun kafan karışık.bence meslegine odaklan derim.fikrimi sorarsan dogum uzmanı ol bizim gibi kalbi yaralı evlat hasreti çeken (dis gebelik,bos gebelik,kalp atisini duyqmadigi icin evladini aldirmak zorunda kalanlar)anne adaylariydik hepimiz..biliyomusun emin ol bizler gibi bayanlara yardimci olmak sanada iyi gelir..dusunsene elinde bir bebek.dogumu sen yaptirmissin hayata annesinden once seni gorup basliyo senin elindeyken...kendi hayatinin eksik yanlarini baskalarinin hayata ilk merhabalariyla dindirebilirsin...erkek arkadasa gelince emin ol seni gercekten sevecek ve gecmisini anlatabilecegin ve bundan seni yargilamayacak biri cikar elbette karsina herkes tanidigin yanlis adam gibi degildir elbette...

ağlıya ağlıya helak oldum çok etkilendim
hele o ablana bittim resmen
çok kötü ellerim titriyo resmen
BENDE KAÇTIM VE SENİN BABAN GİBİ BENİN BABAMDA SİLDİ BENİ

onun için ağladım ablana
neoldu ablana ne yapıyo lütfen yaz sende adam mı bulamadın aaaaaa

ağlıya ağlıya helak oldum çok etkilendim
hele o ablana bittim resmen
çok kötü ellerim titriyo resmen
BENDE KAÇTIM VE SENİN BABAN GİBİ BENİN BABAMDA SİLDİ BENİ

onun için ağladım ablana
neoldu ablana ne yapıyo lütfen yaz sende adam mı bulamadın aaaaaa

Ablam hala o kaçtığı adamla evli..Biri 15 diğeri 13 yaşında iki kızı var. Eşinden çok çekti, maddi sıkıntılar, aldatma, şiddet..ama birkaç sene önce ablam çok güzel bir iş bularak çalışmaya başladı. Allah yüzüne güldü ve 30 yaşına çok az kala işe girdi. İsmini söylemem belki yasaktır bilemiyorum ama bim mağazalarında çalışıyor, part-time girmişti ,şimdi yükseldi .Geçen sene ehliyet aldı, ikinci el bir araba aldı, kendine güveni yerine gelmeye başladı. Çok güzel ,genç gösteren bir bayan, kimse iki çocuk annesi olduğuna inanmıyor. Evinde mutlu değil ama evliliğini bitiremiyor. Ergenlik çağında iki kızı var ve onlarla çalışma saatleri dolayısıyla hiç ilgilenemiyor en azından babaları başlarında olsun istiyor. Eniştem iyi bir koca değil ama iyi bir baba sanırım..Zaten yüzünü gördüğüm yok diyerek evliliğini gittiği yere kadar sürdürüyor.

Babamsa ablama asla bana davrandığı gibi davranmyor. Bana sarılır, yürürken koluma girer mesela..ama ablam geldiğinde sadece hoşgeldin diyerek elini uzatıyor. Hala affetmedi onu , kaç sene oldu bir kere bile evine girmedi. Böyle işte..

Umarım en kısa zamanda babanızla aranız düzelir.

Cnm bence senin tek sorunun aşırı duygusal olman Ablan daha 17 yaşında bi adamla kaçmış baban ona bu yüzden kızgın.Haklıda
Ama sen çalışıp çoğu insanın rüyasında bile göremeyeceği tıp fakültesine girmişsin 1 sene sonra resmen doktorsun.Yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır hiç düşündünmü
Sanada doktorluğu kimse dayatmamışki kendin seçmişsin Kaçımız yaptığı işten memnun ?
Ki doktorluk bence dünyanın en güzel mesleklerinden biri Çok kutsal
İkincisi sevdiğin değer verdiğin insanla , tüm dürüstlüğünle hesapsız kitapsız birlikte olmuşsun Sembolik bakirelerden olsan inan daha fazla vicdan azabı çekerdin.
Hee olmamış anlaşamamışsınız ayrılmışsınız buda çok doğal Ama senin içinin rahat olması lazım çünkü kimseyi kandırmak için ufak hesaplar yapmadın dürüst davrandın inandığın şeyi yaptın.
Bundan sonrada kendi eğitim seviyene uygun biriyle bir ilişki yaşarsan medeni aklı başında bi insan zaten bekareti sorun yapmaz.Cinsellik utanılacak bişey değil.Sende hiç kötü bişey yapmamışsın. Herşey insanlar için Kendine bu felsefeyle yaşayan bi eş bulmanı ve çok mutlu olmanı dilerim...

Tekrar merhaba arkadaşlar :) kadın doğum stajım sırasında bir asistan ile tanıştım. İki hafta onun hasta baktığı poliklinikte gözlemci olarak staj yaptım , aramızda güzel bir elektrik oluştu, hastalarına karşı çok ilgili bir doktor ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Haftasonu beni arayarak yemeğe davet etti ve beni yakından tanımak istediğini söyledi. yaşadıklarımı biliyorsunuz bir ilişki için çok erken , daha yaralarımı saramadım ve olabileceklerden korkuyorum . Onu ben de tanımak isterim ama bir iliskiye hazır mıyım hiç bilmiyorm . Ama çoğu zaman yalnız hissediyorum kendimi , elimden tutacak birine ihtiyaç duyuyorum .. Ona düşüneceğimi söyledim . Geçmişimden ne zaman bahsetmem gerek bilmiyorum , tepkisi nasıl olur bilmiyorum . Ortak tanıdığımız insanlar var ve hepsi olumlu bahsediyor ondan . Geçmişe bir sünger çekip güzel bir başlangıç yapabilmem tek dileğim .. Sorum şu , kabul edersem hata mı yaparım? Çok mu erken bunlar için

Hayır canım,erken değil;hatta tam zamanı.Kışın arkası bahardır ve bahar gecikirse,toprak donar ve ürün vermez.Kalpler de böyledir.Mutluluğun için dua edicem...

Tekrar merhaba arkadaşlar :) kadın doğum stajım sırasında bir asistan ile tanıştım. İki hafta onun hasta baktığı poliklinikte gözlemci olarak staj yaptım , aramızda güzel bir elektrik oluştu, hastalarına karşı çok ilgili bir doktor ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Haftasonu beni arayarak yemeğe davet etti ve beni yakından tanımak istediğini söyledi. yaşadıklarımı biliyorsunuz bir ilişki için çok erken , daha yaralarımı saramadım ve olabileceklerden korkuyorum . Onu ben de tanımak isterim ama bir iliskiye hazır mıyım hiç bilmiyorm . Ama çoğu zaman yalnız hissediyorum kendimi , elimden tutacak birine ihtiyaç duyuyorum .. Ona düşüneceğimi söyledim . Geçmişimden ne zaman bahsetmem gerek bilmiyorum , tepkisi nasıl olur bilmiyorum . Ortak tanıdığımız insanlar var ve hepsi olumlu bahsediyor ondan . Geçmişe bir sünger çekip güzel bir başlangıç yapabilmem tek dileğim .. Sorum şu , kabul edersem hata mı yaparım? Çok mu erken bunlar için
hayır bence bi şans ver. diğer öküzün de ayağı tümden kesilir arada gelip kafanı karıştıramaz. geçmişini anlatma daha fazla yara alırsın. sen adamı çözmeye çalış, bu tarz şeylere önem veriyorsa olamayız biz der bitirirsin. önem vermeyen biriyse zamanla paylaşırsın zaten. ama bunu sorun edecek birine geçmişini anlatıp da yaralarını deşmesine izin verme. zaten çok kısa sürede anlaşılır nasıl bir karakteri olduğu.

Olmadı arkadaşlar.. Eski erkek arkadaşımın evinde kaldığımı söylediğimde bunu bile hazmedemedi..yargılamaya başladı..sustuklarını, anlatamadıklarımı bilse kim bilir daha neler söyleyecekti..ben hiç ama hiç mutlu olamayacağım sanırım ..benim bu dünyadaki sınavımda bu galiba..

İstedikleri kadar okumuş olsunlar..hepsinin beyinleri aynı çalışıyor işte..Bıktım bu kısırdöngüden..bir hatanın bedeli bu kadar ağır mı olur ? Ben her doğrultmaya çalıştığımda birileri bunu başıma kakarak beni yere mi düşürecek? Sadece elimden tutacak birini istemiştim oysaki

Back
X