• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu da benim hikayem

İstedikleri kadar okumuş olsunlar..hepsinin beyinleri aynı çalışıyor işte..Bıktım bu kısırdöngüden..bir hatanın bedeli bu kadar ağır mı olur ? Ben her doğrultmaya çalıştığımda birileri bunu başıma kakarak beni yere mi düşürecek? Sadece elimden tutacak birini istemiştim oysaki

Yasadıgın sey ne olursa olsun senı sen olarak x olarak kabul eden bırı war ılk zamanlar bende senın gbı dusunuyordum
Ama ınsanın karsısına. Gercekten sevebılcegımbırı cıkıyor

Ask. Fızıksel bır begenıdır
Sevgı ıse o kısıyı hata ve yanlıslarıla kabul etmek muhakkak senıde seven bırı cıkıcak elbet bu cark kırılıcak
Bıde yenıtanıstıgın bırıne her seyını annatma. Once sen tanı gor. Bakalım ney necı. Ne ayak

Yaptıgın sey ılk basta uzucu pısmanlık verdı belkı sana ama hayat ınsanlar. Vs bır cok. Sorun karsı karsıyayız lutwen erkeklere guvenme

Erkeklere kalsa her ılıskı bır sonrasının provasıdır ve
Hepsındede wur kac teknıgı mevcut. Bu bır gercek sen karsına cıkıcak ınsanı sen secıceksın. Elıne koz verme

O sümsük kım kı senı uzuyor uzmesıne ızın werıorsun. Verme !!!!! Yasayan bırı olarak bende yazdım sana

Hayatta bazı şeyleri biz seçmeyiz bize baştan verilmiş olur ve bunlara göre yaşamamız gerekir. öyle farzet halini madem şuan bu noktadasın bundan sonrası için nasıl kendini mutlu hissederek yaşayabileceğini düşün. ama unutma ki ailemizi mutlu edecek şeyler yapmak tamamen bizim benligimizin dışında bir şey değildir. sen aslında bir yandan babasını düşünen kız olmayı başardın, kafasına koyduğunu yapan kız olmayı başardın. Biraz karamsar bakıyorsun velhasılı ama düzelir inşallah. Hakkında hayırlısı olsun.

hayat hikayenin devamını şimdi okudum, kötü bir yaşanmışlık olmus ama olanda olmuş artık. Hic arkasından üzülme basit fırsatçı erkeklerden pek farkı yokmuş o kişinin, hem bi kızdan bunu iste hem asla bırakmayacağım diye garanti ver sonra dünyaya bir kere geldm gibi itici bir bahaneyle ortada bırak. Ama arkadaşım sen niye en nihayetinde evli olmadığın bir adamın evine gidip kalıyorsun yatıyorsun vs onlar olursa böyle devamının gelmesi % 90. biliyorum aslında cevabı sevgi yakınlık şafkat arayışı hatta bir erkeğin varlığını hissetme duygusu o kadar yoğunlaşmış ki bu hataları yapıvermişsin. ciddi bir hayat tecrübesi de olmuştur bu senin için. evlilik konusuna gelince elbette seveceğin biri çıkar karşına ve bi bakarsın hiç sorun olmadan evlenmişsin, sanki erkeklerin böyle bir beklenti içine girmeye yüzü var. çoğunun yok ama kimisi yüzsüzlük yapıyor o ayrı, ailene yansıtma boşuna. evlenceğin insanla aranda olan bir mesele. Ama bir daha seviyorum diye bazı doğruları es geçmemeni tavsiye ederim sana. Allah a sığın doğru yoluda ferahlığıda bulursun inşallah.

Öncelikle size ve MS hastasi abinize cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin.

Yazdiginiz tüm yorumlari okudum.

Buradaki bazi arkadaslar cok kizmis tekrar barismaniza.
Fakat ne yalan söyleyeyim bir kez daha sans verdiginiz cok iyi oldu.
Cünkü yorumlarinizi okurken icimde sanki halen o insan hakkinda süphedesiniz,
"olabilir belkide" gibi olumlu hisleriniz oldugunu düsündüm.
Belkide ileride "keske tekrar deneseydim", "belkide olurdu" diye pisman olmamaniz adina
attiginiz adim bana göre dogruydu.
Nihayetinde kesin olarak o insanin ne kadar basit bir insan olduguna sizde sahit oldunuz.

Evet agir seyler yasadiniz ama yaptiginiz hatadan sonra attiginiz adimlar (intihar girisimi haric) dogruydu bence.
Kimse size Allah'in emanet ettigi caniniz kadar degerli degil.
Rabbim tevbe kapilarini en büyük günahlarda bile acik tutuyor.
Zina etmissiniz ama tevbe edip, arkasinda durdugunuz sürece affolunacaginiza emin olun!

Rabbim'in merhameti rahmeti 100 ise yeryüzünde insanlara sadece 1'rini vermis.
Bir annenin yavrusuna merhametini düsünün, ne büyük degil mi?
Ki Allahin merhametini düsünün.
Tevbe kapilari her zaman acik, yeterki o kapiya varalim ve dönmeyelim.

Bir meslektasinizla tanisma yasamissiniz ve olmamis.
Hemen yine yüzünüzü asmissiniz yapmayin arkadasim,
olmadiysa olmadi cok takmayin.
Yasadiklariniz sizi tabiki takip edecek,
ama inaniyorum ki sizi anlayan deger veren ve seven biri mutlaka karsiniza cikacaktir.
Siz hatanizin arkasindasiniz, üstelik "tibbi yoldan temizlen" gibi yorum yapanlar olmasina ragmen
siz dürüstlügünüzden taviz vermediniz.
Tevbenin bir adimida onu hakkiyla yasamaktir, siz bu yolda cok emin bir adim attiginiza inaniyorum.
Siz tevbe edip arkasinda durursaniz,
zaten Allah katinda tertemiz olacaksiniz.
Belkide mükafatini bu dünyada size verecektir.

Kapandi dediginiz kapilar, birgün acilir.
Ac iken bir insan zengin olur.
Ölüm dösegindeki insan, yarin dirilir.
Gece karanlikken günes dogar.

Sizin imtihaninizi Allah o insanla baslatmis ve her an sizi siniyor,
bunu hic unutmayin.
Bugün kendinizi bir iniste görürken yarininizi yükseltmeniz sizin elinizde.
Hersey sizin elinizde.
Hayat sizin.
Can'iniz sizin.
Imtihan sizin.

Yorumlarinizi okurken bende sizin o nisanli komsunuzun düsündügü gibi sizi saf, temiz, iyi niyetli dürüst buldum.
O'nlar bu konulari bilseler yine aynimi düsünürdü demissiniz.
Ben yasadiklarinizi biliyorum ve sizi birebir tanimadigim halde öyle düsünüyorum.

Ben size güveniyorum!
Saf duygularla islediginiz hatanizi yine saf'liginiz ile temizleyeceksiniz.

Dünyada iki en güzel mesleklerden biri;
Öğretmen ve doktorlukdur.

Ablan için üzüldüm ama senin için sevindiğimi diye bilirim.

Senin gelecegin parlak! Cogumuz zaten ailelerimizin istediği bölümü okuyoruz. Eyer senin istediğin bir bölümü okumuş olsaydın, bu hiç farklı olmayacaktı, İnan!

Benim çevremde cok tip dalını izleyenler var. Sana tafsiyem Zadece aklını koruman. Tip okadar kolay bur bölüm değil! Cogu gencler kendilerini cok sıkıyor, zorluyor ve deli gibi ders calışmakdan piskolejileri/ akılarını kaçırıyorlar.

Ailenin seni sırt birt telefoon açıp rahatsız etmeleri İnan hiç hoş olmazdı. Yada sen ders çalışırken sesler yapması! Aileni sevdim;) düşünceliler.

Olmadı arkadaşlar.. Eski erkek arkadaşımın evinde kaldığımı söylediğimde bunu bile hazmedemedi..yargılamaya başladı..sustuklarını, anlatamadıklarımı bilse kim bilir daha neler söyleyecekti..ben hiç ama hiç mutlu olamayacağım sanırım ..benim bu dünyadaki sınavımda bu galiba..

Hikayeni baştan beri takip etmiştim, ilk kez yorum yapıyorum . Karşına yeni bir insan çıktığında seni gerçekten tanımasına izin ver nolur, neden hemen dürüst olup anlattın ki. Biz kadınlar böyle olduğumuz için kaybediyoruz, erkekler sanki herşeyi anlatıyor mu? Lütfen bir daha kendine fırsat ver. Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen çok değerli bir insansın, hiçbirşey bu gerçeği değiştirmez. TUS da başarılar kendine güzel bir bölüm seç. En kısa zamanda aradığın mutluluğu bulmanı dilerim

Bugün Facebook'u açtığımda eski sevgilimin 1ocak itibariyle yeni bir ilişkiye başladığını gördüm. İçim cız etti derler ya öyle birşey oldu ,yüreğim sıkıştı. Kızın resmine bakakaldım bir süre, beni bir türlü sevemeyen adam onu sevmiş demekki , herkesin hayatına devam etme hakkı var tabiki..ama ..neden bu ilişkinin bütün yükü hala benim omuzlarımda, neden o hiç darbe Almadan hayatına devam edebiliyor..Bana yaşattıklarını o kıza yaşatmamasını diliyorum sadece , hiçbir hemcinsim bunları yaşasın istemem. Benim hayatım hala bir moloz yığınından ibaretken o mutlu..canı gönülden dileyemesem de Allah mesut etsin yine de..

Bugün Facebook'u açtığımda eski sevgilimin 1ocak itibariyle yeni bir ilişkiye başladığını gördüm. İçim cız etti derler ya öyle birşey oldu ,yüreğim sıkıştı. Kızın resmine bakakaldım bir süre, beni bir türlü sevemeyen adam onu sevmiş demekki , herkesin hayatına devam etme hakkı var tabiki..ama ..neden bu ilişkinin bütün yükü hala benim omuzlarımda, neden o hiç darbe Almadan hayatına devam edebiliyor..Bana yaşattıklarını o kıza yaşatmamasını diliyorum sadece , hiçbir hemcinsim bunları yaşasın istemem. Benim hayatım hala bir moloz yığınından ibaretken o mutlu..canı gönülden dileyemesem de Allah mesut etsin yine de..

Canım atmak istemiyorsun o yüzden omuzların da kızacaksın ama ne darbesi sevdin yaşamak istedin yaşadın öyle değil mi ?

Onu takip etme bırak istediğini yapsın ki en doğal hakkı ve seninde bu hakkın var. Düşünme takılma bu kadar illa düşünceksen güzeller günlerinde olmuştur onları düşün ama gerçeği ne yaparsan yap değiştirmezsin kabullen.

Hayat devam ediyor ileri de geleceğin konum çok güzel ileriye odaklan ve mutlu ol mutsuz değil saplantı haline getirip geçmişe saplanma.

Öyle güzel ruhun var ki senin ve bunun ödülünü alacaksın hayattan Allah büyük hata dedin bitirdin şimdi önüne bak ve ilerle güzel güzel o ne yaparsa yapsın boş ver senin artık onun ile bağın yok bağlı kalma çöz at beyninde ki zincirleri...

Yine bir sirkeledin beni nihali:))teorikte çok haklısın da ben pratikte dökemiyorum işte..sen bunu ilk kez yaşadığında hiç kafana takmadın mı benim gibi, yada yaşadığın insanın yeni ilişkisini gördüğünde bir şey hissetmedin mi ? Anlat bana lütfen , nasıl oldu da bu kadar sağlam basabiliyorsun, bana da öğret

Bencede acil psikiyatr destek almalısın. Zamanla Üzüntülerin Hafifleyecek Belki De Ilerde Hiç Içini Acıtmayacak. Üzülme Zaman Herşeyin Ilacı Ilahi Adalete Güven. Kimsenin Yaptığı Kimsenin Yanına Kar Kalmıyor. Yüce Rabbim Senin Acılarının daha Fazlasını Ona yaşatacaktır. Bu Yaşadığın Senin Kariyerine engel Olmasın. Gençlik Hatası De Geç. Seni Ileride Çok Başarılı Belki Prof Olarak Görürüz Ne Dersin?

Yine bir sirkeledin beni nihali:))teorikte çok haklısın da ben pratikte dökemiyorum işte..sen bunu ilk kez yaşadığında hiç kafana takmadın mı benim gibi, yada yaşadığın insanın yeni ilişkisini gördüğünde bir şey hissetmedin mi ? Anlat bana lütfen , nasıl oldu da bu kadar sağlam basabiliyorsun, bana da öğret

merhaba:) konunun basını da okudum ve psikolojinin bozuk oldugunu sanmıyorum fakat belli bir yasa kadar cok baskı altında kalmıs ve birşey yaşamamış olduğun için insanların ilişkilerin yozlaşmışlığından haberi olmadan büyüyen bir kızsın senle yaşıtız muhtemelen ama ben evliyim, bu sene de okulumu bitiriyorum bende tam tersi erkenden yaşadım herşeyi ve benimde pişmanlıklarım oldu emin ol senden daha fazla diyebilirim, senin şuan pişmanlık duydugun şeylere ben sonradan pişman oldum yaptıklarımdan utandım ama hayat herkese bir şeyleri bir şekilde ve bir zamanda öğretmek zorunda, o zaman senin için gelmiş işte ben 16yaşındaydım ilk erkek arkadaşımla ayrıldığımda:) üzülme diyemem böyle böyle büyüyoruz ama emin ol seni daha çok sevecek insanlar çok mutlu bir yuvan ve çocukların olacak ve çokda iyi bir doktor olacaksın biraz sabır gerek biraz da umut bence, babamın dediği oldu demişsin bu babanla alakalı değilki her erkek her kız aşık olur ve cinselliği yaşamak ister herkesin sınırları farklıdır o ayrı, homoseksüeller bile var üniversitede mesela onlar nasıl söylesin ailelerine? sen evlenince en azından konu kapanacak, onlar nasıl evlenecek, neden evlenmediklerini nasıl açıklayacaklar?
hepimizin ailesinden hatta kendinde bile gizlediği sırlar yaralar vardır, sende atıp içine yeni hikayelere yelken açacak ve artık daha az yaralanacaksın hayatta:)

Son düzenleme:
Psikolojik destek değil de yatarak tedavi görmem gerekiyor aslında ..ama okulum aksayacak, uzayacak , bir yandan dershaneye dunyanın parasını yatırdım falan..zor yani..şimdilik kaldığım staj yok çok şükür ama aylardır aynı psikolojide olmak , bi adım ileriye gitmek yoruyor beni..yapabilirim sandım biriyle görüştüm ama daha da kötü oldum, hazır değilmişim bu konuda yorum yapılmasına, üstelik konunun tamamını anlatmamıştım ona,iyiki de anlatmamışım.

merhaba:) konunun basını da okudum ve psikolojinin bozuk oldugunu sanmıyorum fakat belli bir yasa kadar cok baskı altında kalmıs ve birşey yaşamamış olduğun için insanların ilişkilerin yozlaşmışlığından haberi olmadan büyüyen bir kızsın senle yaşıtız muhtemelen ama ben evliyim, bu sene de okulumu bitiriyorum bende tam tersi erkenden yaşadım herşeyi ve benimde pişmanlıklarım oldu emin ol senden daha fazla diyebilirim, senin şuan pişmanlık duydugun şeylere ben sonradan pişman oldum yaptıklarımdan utandım ama hayat herkese bir şeyleri bir şekilde ve bir zamanda öğretmek zorunda, o zaman senin için gelmiş işte ben 16yaşındaydım ilk erkek arkadaşımla ayrıldığımda:) üzülme diyemem böyle böyle büyüyoruz ama emin ol seni daha çok sevecek insanlar çok mutlu bir yuvan ve çocukların olacak ve çokda iyi bir doktor olacaksın biraz sabır gerek biraz da umut bence, babamın dediği oldu demişsin bu babanla alakalı değilki her erkek her kız aşık olur ve cinselliği yaşamak ister herkesin sınırları farklıdır o ayrı, homoseksüeller bile var üniversitede mesela onlar nasıl söylesin ailelerine sen evlenince en azından konu kapanacak onlar nasıl evlenecek, neden evlenmediklerini nasıl açıklayacaklar?
hepimizin ailesinden hatta kendinde bile gizlediği sırlar yaralar vardır, sende atıp içine yeni hikayelere yelken açacak ve artık daha az yaralanacaksın hayatta:)

Evlenmek .. Adı bile uzak geliyor artık bana , insanların parmaklarına bakıyorum sürekli, ben neden yapamadım , neyi beceremedim diyorum sürekli, benim yüzüğüm neden zorunluluktan alındı..ve bunlar normal insanların yapacakları,düşünecekleri şeyler değil biliyorm , bozuk psikolojim..

bellı bır yaşta yetişkin bır kızsın kalk ayaga sılkelen artık ne demek kımsenın yuzune bakamam hata ınsan ıcındır ders alınmazsa o zaman uzul dovun ders aldınsa ne ala yapma bunu kendını yatarak tedavı falan..Senın tatıle ıhtıyacın var kucuk hanım buda benım sana recetem... başlarım dersıne odevıne
pratısyen olursun ama aılenden baska sehırde ol hayata tutunman soyal cevren acısından yenı baslangıc acısından harıka olur harıtadan sehır sec kendıne veee orda uzmanlıgına calıs
hayat sureklı ders calısmaktan ıbaret degıl bır kez dur ve dınlenmeyı dene yasadıgın seye gelıncede evet olmasaymıs ıyı olurmus ama olmus bu konuyu kapatıyoruz ve yenı konular acıyoruz artık ıcınde doktorların bulunmadıgı bır sosyal cevre sec kendıne dans fotograf bu tur kurslara gıt goreceksın ınsanlar nasıl dejarj oluyor..
nerden mı biliyorum aynısı olmasad benzerını yasadım bebeğimmm hadı bakalım yenı bır sayfa aç ve yeni şeyler yaz oraya

bellı bır yaşta yetişkin bır kızsın kalk ayaga sılkelen artık ne demek kımsenın yuzune bakamam hata ınsan ıcındır ders alınmazsa o zaman uzul dovun ders aldınsa ne ala yapma bunu kendını yatarak tedavı falan..Senın tatıle ıhtıyacın var kucuk hanım buda benım sana recetem... başlarım dersıne odevıne
pratısyen olursun ama aılenden baska sehırde ol hayata tutunman soyal cevren acısından yenı baslangıc acısından harıka olur harıtadan sehır sec kendıne veee orda uzmanlıgına calıs
hayat sureklı ders calısmaktan ıbaret degıl bır kez dur ve dınlenmeyı dene yasadıgın seye gelıncede evet olmasaymıs ıyı olurmus ama olmus bu konuyu kapatıyoruz ve yenı konular acıyoruz artık ıcınde doktorların bulunmadıgı bır sosyal cevre sec kendıne dans fotograf bu tur kurslara gıt goreceksın ınsanlar nasıl dejarj oluyor..
nerden mı biliyorum aynısı olmasad benzerını yasadım bebeğimmm hadı bakalım yenı bır sayfa aç ve yeni şeyler yaz oraya

Teşekkkür ederim yorumunuz için :)
tek bir ilişki de hayattan öyle dersler aldım ki, ama biraz geç oldu..İlk zamanlar kadar kötü değilim artık, insan herşeye alışıyor :)

En büyük hayallerimden biri mecburi hizmetimi güneydeki köylerden birinde yapmak, aileme de oldukça uzak, dilerim gerçek olur

Teşekkkür ederim yorumunuz için :)
tek bir ilişki de hayattan öyle dersler aldım ki, ama biraz geç oldu..İlk zamanlar kadar kötü değilim artık, insan herşeye alışıyor :)

En büyük hayallerimden biri mecburi hizmetimi güneydeki köylerden birinde yapmak, aileme de oldukça uzak, dilerim gerçek olur

İnşallah olur baya toparlanırsın güzel olur dinlenirsin ve tusa hazırlanırdın..Aslında Akdeniz ünv tıp fakultesı tıp konusunda epey gundeme cıktı oldukça basarılılar neden olmasın ???? hem tus hem pratısyen hekımlık hemde güney ılı yogunluktan zamanın nasıl gectıgını anlamazsın bıle bır de bakmısın kı elınden sımsıkı biri tutmuşşş

sürekli ablam böyle hata yaptı ablam şöyleydi ablam böyleydi onun gibi olmamalıydım demişsin herkes kendi kaderini yaşar sen de başkasının hayatını yaşıyorum demişsin ama kendi istediğin hayatı yaşamassın bi kere ablan için yazdıkların çok kırıcı ablan için benim kardeşim benim için böyle yazsa hayatımdan silerdim onu ki ablam boşanmak üzere ...

baban çok doğru tespit yapmış buda böyle olucak diye senelerce babanın istediği gibi bi kız olmak istedinde bu son yazdığın neydi şimdi ....
ablan en azından evlenmiş ve anlaşamamış boşanmış ailen bence düzgün insanlarmış hatayı kendinde ara derim

bide bu mesleği sevebilecekmiyim demişsiniz lütfen madem istemiyorsunuz yapmayın doktorluk filan sizin yüzünüzden çocuklarımıza insanlarımıza yanlış teşhis konuyor hastane hastane geziyoruz ..... dahada cabası

Allah'tan beni kırmak istememişsiniz (!) ben ablamı çok seviyorum ve her zaman arkasındayım , kötü hiçbirşey yazmadım ablam hakkında yazmam da..ama merak ediyorum kötüden kastınız ne ? Ne yazmışımda ablam olsanız çok kırılırmışsınız

Mesleğimi de yapmak yada yapmamak bana kalmış, siz bir yorum yaptınız diye yıllarımı verdiğim mesleğimden vazgeçmem

Yengem konusu ile bu konuyu karıştırıp bel altından vurmazsanız sevinirim..bu benim hatam, benim vicdan azabım, ne hata yaptığımı da , kim olduğumu da gayet iyi biliyorum . Siz bunları yüzüme vurun diye de yazmadım içimi döktüm sadece

Back
X