bu da benim hikayem

Canım hiç üzülme...

Artık bekarete önem veren erkek sayısı azaldı... Karşına seni gerçekten seven biri çıkacaktır ve daha önce ne yaşadığını umursamayacaktır bile...

Biz ailece hayallerimizin peşinden gittik. Birimiz ressam, birimiz operacı birimiz de tiyatrocuyuz. Tiyatrocu olan benim. Babam ise her zaman avukat,doktor, mühendis olmamızı istemiştir. Hep hayal kırıklığı yaşamıştır. Ben de babamın istediği gibi hukuk okumak istedim ama sözel bölüm mezunuydum ve açıkçası o popo bende yoktu. Eşit ağırlık bölümünden bir yere girmek için çok çalışmak gerekiyordu. Gel gelelim ben babamın istediği mesleğe sahip olamadım, kimse olamadı. En azından ablanın yapmadığını yapmış, babanın seninle gurur duymasını sağlamışsın

Bir şerefsiz geldi senin hayallerini yıktı diye sen utanmamalısın o utanmalı.

Hayata daha sıkı sarılmalısın, doğru insan karşına çıkacaktır

geçmiş olsun.. ne diyeceğimi bilemiyorum. kulağın başka sözlere tıkalı gibi. bu ruh halinden çıkmadan söylenen sözleri de yüzeysel bi şekilde algılayıp anlık iyi hissetmeler içine giriyorsun ama aslında tam anlamıyla hazmedemiyorsun sana tavsiye edilenleri. işin boyutunu gittikçe artırıyorsun.

her şartta tedavi ol önce. yılların iyi öğrenci olma baskısı vs abin sevgilin derken pilin bitmiş.

Sonunda bi terapist bulduk bana , sevdiğim bi arkadaşımın abisi götürdü beni..Kime ait bilmiyorum bu söz ama arabada giderken bana şöyle dedi..'Bişey sevmeye değerse ölmeye de değer midir sence Gamze?'' cevap veremedim önüme baktım sadece..Psikologla görüşmem kötü geçti devam eder miyim bilmiyorum .. sadece aklımda o'nun sorduğu soru kaldı ..sevmeye değerdi ama ölmeye değer miydi acaba??

ne dior a adam be ölmek mölmek .tövbe yarabbim ya .o şarkı sözü bu arada teomanın birşey sevmeye değerse ölmeyede değer mi bazı yalanlar şarkısından senin terapist teocu sanırım .

Değmez canım hele intihar günahına hiç kimse değmez.. Yapmışsın bi hata önüne bak ne zor durumda insanlar var
Şükür et mesleğin elinde ailen yanında.. Erkek milleti bu kadar değerli değil.. Lütfen canının kıymetini bil kendine değer
ver artık önüne bak eminim karşına seni hakeden iyi biri çıkacaktır.. Çıkmasa bile erkeksiz hayat daha güzelmiş ben bunu anladım

:)) yok canım psikolog sormadı bunu :) beni psikoloğa getiren arkadaşın abisi sordu

üff salla yaa amann ne diyorlarsa desinler .sen keyfine bakk hayatına bak .sevme artık onu vazgeç inan bana kaybettiğin hiçbirşey yok kazandın hatta .acıda olsa bir tecürbe kazandın ve bu seni daha güçlü yaptı .

çok büyük bir hata yapmışsın evet, intihara kalkışarak. Aileni üzdüğünü düşünüp onları kahredecek bir yolu seçmişsin. inşallah kısa zamanda düzelir psikolojin, lütfen bir daha boyle seylere kalkisma, o firsatci adami da unut. karsina cok daha iyileri ve anlayislilari cikacak.

bu arada senin gibi bir durum yaşadım ben de, evlenmeden önce eşimle birlikte olmuştuk, ancak nişanlılık döneminde yaşadığımız sorunlar dolayısıyla ayrılmak istedim. aile yapılarımız aynı ama inan bekaretim gitti diye vazgeçmedim ayrılmaktan, sevdiğim için vazgeçtim ve evlendik.

en kötü ihtimal evlenmem biriyle kendi hayatımı yaşarım dünyanın sonu değil diye düşünüyordum, çok güzel bir mesleğin var, inan hayat hiç birşey veya hiçkimse için sonlandırılacak kadar kötü değil, içinde bulunduğun bunalımdan çıktığında bunu sen de anlayacaksın.

Gamzeciğim,
bence o psikologla görüş emin ol iyi gelecek sana...
arkadaşının abisinin sorduğu soru da aslında seni üzmek için değil, senin kendini düşünmen, bazı şeyleri analiz edebilmen için sorulmuş gibi geldi bana
ben de bilmiyordum kimin şarkısı zaten Teoman da dinlemem ama çok güzel bir soru... üzerinde düşünmeye değer ki sende de iz bırakmış
senin bir uzmandan yardım alman en iyisi...
bak sonra sen dr olduğunda hastalara uzmana başvur dediğinde seni sallamazlar haaaaa
önce sen uygula hayatına ki, hastalarına da doğru telkinleri yapabil

" onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydıgın yar bile bir gün el olur. aklın şaşar. dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur... öyle garip bir dünya; olmaz dedigin ne varsa hepsi olur... düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın. "

(hz. mevlana)

ah canım benim ya ....duygularını çok açık seçik ve güzel d,le getiriyorsun önce onu söyleleyim, yazın uzun olmasına rağemn(ki hoşlanmam uzun yazılardan) bir solukta okudum.
böyle düşünme canım ya her yaşanan sana bir tecrübe olacak.....
yaşamadan bilemezdin ki, adam zaten pisliğin tekiymiş, yatmasaydın kesin beni sevmiyorsun benle yatmıyor bana güvenmiyorsun ayaklarıyla seni terk edecekti, bo seferde sen "keşkeler" çekecektin....

sadece sana dost tavsiyesi hiçbir erkek için ama hiçkimse için ölmeye değmez, kaldı ki böyle bir pislik için hiç değmez.
"ben varsam herşey var, ben yoksam hiçbirşey yok"..... diye düşünmen lazım her zaman....inan seni çoook seven biri olsa bile ardından 3 gün gözyaşı döker sonra hooop başka bir kadının kucağında soluğu alır ....
"yasını" tutacağını mı sanıyorsun erkek milletinin.. ....
kaldı ki senin yaptığın kötü bişey değil ki masumca sevmiş inanmışsın, o pislik herifin niyeti bozuksa senin suçun ne....
bence şu kendine acımaktan vazgeçmelisin, kötü durumları iyiye, aleyhine olan durumları lehine çevirmeyi bilmeli veya öğrenmelisin....
bak hayat sana daha ne güzellikler sunacak, yıllar sonra bu yaşadıkların bu düşüncelerin ve yaptıkların aklına geldikçe gülecek hatta kendi kendine inanamayacaksın .....

ay ben de öyle bir konuştum ki gören de babaanne sanacak, 24 yaşındayım ayol

Son düzenleme:

Canım sen elinden geleni yapmışsın,ailen seninle ne kadar gurur duysa az.. Senden utanacakları hiçbir şey yok!!

Eski sevgilinin zırvalılarına takılma.. "bu şekilde evlenemem" düşüncesini sil kafandan!! Sen bunu bu kadar büyütürsen karşındaki erkek daha fazla büyütür. Normal,sıradan bir olay olduğunu bil ve kabul et..Seninle değil de, iki bacağının arasındaki zarla evlenecek adamdan ne hayır gelir!! Yapma doktor olmuşsun neler duymuş,neler görmüşsündür,bu kadar değerini düşürme.. Kimse senden daha değerli değil.

Seninle evlenecek şanslı adam şükredip, mutluluğuna bakmalı..Senin gibi fedakar birini rüyasında bile göremez.. Hakaret edecekse de önce kendisinden başlasın,evlilik öncesi ilişki yaşamayan erkek var mı sence..

Yapma lütfen..Bekaret ruhtadır,kalptedir.. Eşiyle yatarken, unutamadığı eline dokunamadığı sevgilisini hayal eden kadınlar duydum..

Hayatta çok az insan sevdiği işi yapar.bu iş yaşamana engel değil.. Evet,çalışırsın ama özel hayatına da zaman ayırabilirsin. Saat düzenin olur. Gezersin,sportif faaliyetler yaparsın, kurslara gidersin.. Ne seviyorsan artık.. Hayat güzel,zor ama güzel..

canım üzülme şu an nasılsın ne durumda psikolojin bilmiyorum ama evlenmem deme seni gerçekten seven birisi elbet olur. hem de doktorsun bu konulara doktorlar pek sığ bakmıyorlar o yüzden yüzüne vuracak bir çevrenin olması ihtimali bana düşük geldi. evet senin kendi vicdanın rahat değil ama insanların başına neler neler geliyor ve üstesinden geliyorlar böyle düşün.

canım hiç üzme kendini..sen yanlış birşey yapmamışsın ki sevip inanmışsın..karşına daha kimbilir kimler çıkıcak.. ki doktor olduğun için karşına çıkıcak insanlar da okumuş aydın insanlar olucak..kimsenin bunu yüzüne vurmaya hakkı yok.yazdıklarından anladığım kadarıyla gerçekten çok iyi birine benziyorsun.senin gibisini nerde bulucaklar...
mesleğine gelince..doktorluk uzaktan çok saygın iyi bir meslek olarak gözüküyor. inan mesleğini severek yapan insan yok :) en azından haya kuratrıcaksın,birilerine yardımcı olucaksın bu bile yeter ....

Sen elinde gayet güçlü ve saygın mesleği olan biri olacaksın. Hiçbir adamın karşına çıkıp da sana hakaret etmeye cesaret edebileceğini sanmıyorum açıkçası. Bu şekilde evlenemem de ne demek hem yahu!? Sanki sen oradan mı ibaretsin. Aklın, belli bir duruşun var hayata karşı. Kendini bu kadar değersiz görme lütfen.

bu kadar uzayan giden bir konuya hala olumlu yorumlar yapmanız beni o kadar mutlu ediyor ki :) çok sağolun arkadaşlar..sizi bunalttığımın farkındayım çok özür dilerim.. ama ben bu konuyu sizin dışınızda tek bir arkadaşımla bile paylaşamadım..değerli vaktiniz, güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler..bu arada artık bir ev arkadaşım var, biraz ailemin zoruyla oldu ama iyi de oldu galiba..umarım sorun yaşamadan evimizi paylaşırız

canim benim konunda sanki kendimi buldum ayni olmasada benzer seyler yasamisiz!
istersen özel mesaj yaz msn ekle beni biraz sohbet edelim mailleselim.
Dertlesmek istersen ben burdayim.

Rabbim yardimcimiz olsun! O hain insanlarda elbet ettiklerini bulacaklardir!

Konuyu başından itibaren bende okudum canım.Bu arada ilk mesajım:) Allah bundan sonraki hayatında iyi insanlarla karşılaştırır inşallah.Bol bol dua et.Kimler neler yaşıyor.İllaki üzüntülerimiz,acılarımız oluyor.Bir de şöyle düşün derim başına ya daha da kötü toparlanamayacağın şeyler gelmiş olsaydı? Birşeyleri farketmiş olman,bazı olayların kıyısından dönmen bile bir şanstır belki.Çok güzel bir mesleğin,sana her koşulda sahip çıkan bir ailen var. Şükretmelisin. Umudun,ümidin her daim olsun.Kendini kimse için üzme.Bencillik için söylemiyorum ama kimse senden daha değerli değil,hayatının merkezine koyma insanları.Ve arkadaşlarında dediği gibi hiçbir şey için mecbur olmamalısın.Herkes hata yapar.Artık daha güçlü bir insansın,demek böyle olması gerekiyormuş.
Güzel bir hayat var önünde.Umarım herşey gönlünce olur,hayatın boyunca başarılı olursun inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…