- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
Yine ben arkadaslar.. bı mail gelms ondan sabah saatlerinde gönderilmiş.. Abimin e-mail adresi ve telefon numarasını yazmış , başka da bişey yok mail de , Abi'm ve babam ticaretle uğraşıyorlar ve Facebook'ta dükkanımızla ilgili bı sayfamız vardı , Abi'm iletişim kısmına telefon ve mailini yazmsti sanırım oradan gördü ..ya anlamıyorum telefon açıp ne söyleyeck aileme ..terk eden o , bırakan o ..ve ailemin bunu öğrenmemesi gerekiyor ..bu kadar şerefsiz olamaz diye düşünüyorum ..Napcm ben simditepki verirsem korktuğumu anlar diye birsey yazmadım , numaramı zaten değiştirdim ulaşamaz bana telefonla
Arada kaçırdığım birşeyler olabilir belki ama hatırladığım kadarıyla karşı taraf sizden ayrılmıştı değil mi sıkboğaz ettiğiniz için? Şimdi sizi ne için tehdit ediyor tam olarak? Ona geri dönmeniz için mi? O maili atması dışında hiç konuşmaya çalıştı mı sizinle?
canım benim okudum ve çok üzüldüm. ama inan bana senin mesleğini yapmak isteyen kaç kişi var kolay mı doktorluk?
korktuğunu belli etme, belli edersen daha çok üzerine gelecektir.
onu hiç umursamıyo gibi yap hatta ne yaparsan yap diye rest çek öyle bir şey yapamaz bence.
tekrar geldiğinde onu kabul etmemeni gururuna yedirememiştir tabi o düşünüyodu bana muhtaç gidince hemen kollarıma koşar bensiz yapamaz diye
seni güçlü bir şekilde karşısında görünce, reddedilince hırs yaptı.
işte bunlar da bu kadar aciz, bu kadar şerefsizler..
şimdi diyosundur ben bunu nasıl sevdim, nasıl oldu da bu yüzünü görememişim diye
gelinlik cevap verme
boş boş konuşuyor
aklı sıra seni korkutacak
korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir aşağılık yaratık
siyah mı, gelinlik mi kargaşasından kurtarcm seni juno :) Gamze benim adım
hahah çok şekersin ya :))
benim de aklıma geldiydi az önce önce siyah dedim sonra gelinlik neyse adınla hitap ederim artık Gamzecim :))
özel mesaj hakkıma 13 kaldı :))
Aynen öyle diyorum..Bir de nasıl bu hale geldik, seviyeyi nasıl bu kadar düşürdük diyorum..Tehtit etmek ne yaa..bir de babama değil abime söyleyecekmiş..MS hastası abim kolunu kullanamıyor , ayaklarında uyuşma var, biliyor bu durumu, abim konusundaki hassasiyetimi de biliyor ama bunu bile bana karşı kullanmaya çalıştı..yazık diyorum..emeğime, sevgime, döktüğüm gözyaşına, hayallerime yazık
benimkini okuduğunu varsayıyorum bu mesajından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?