bu da benim evim :)

Bu isler zevk meselesi haklisin ama görünen Köy de kilavuz istemiyo :) yaptigin dokunuslar evine kisisellik katmis ve bu cok onemli bence.evini kendilestirebilmek.gayet basarili gecen sene evleniyoruz esya alma derdi vardi simdi de evime be taparsam esyalarimi daha sik gösterir derdi.
Biz kastamonu da yadiyoruz o yüzden pek alternatif bulamiyorum.evimuz ekimde reslim edilecek o yüzden daha gidip dolap isi icin falan gorusmedik.oncelik tasarim bi masa istiyorum yapabilirlerse.ama bi firsatin olursa masanin daha yakin bi resmini paylasabilirsen cok memnun olurum :) ankastre burda franke var mi bilmiyorun.bosch la arcelikten broşür aldim sadece.belk8 mutfak dolapcilarinda daha farkli vardir.
Bu arada panolarini da sevdim sade ve zarif. Allah herkese ev almayi ve evini gönlünce döşemeyi nasip etsin :)

Çok teşekkurler çok naziksin :)
en kısa sürede çeker sana gönderirim masanın resimlerini. bu arada masamın ölcüleri de 90x210 yani açık masa gibi düşün.

eveettt çok memnun olurummm bu arada evin çok şirin ve sıcak evine bayıldııııımmmm allah huzurla oturmayı nasip etsinn

Bence duvar kağıdına hiç ama hiç gerek yok, çok şık ve modern duruyor salonun, güzel yerleştirmişsin. iyi günlerde ve aşkla oturun inşallah

Bence duvar kağıdına hiç ama hiç gerek yok, çok şık ve modern duruyor salonun, güzel yerleştirmişsin. iyi günlerde ve aşkla oturun inşallah

Çoooook teşekkur ederim güzel dileklerin için :) herkes için geçerli olsun inşallah

canım sağlıklı huzurlu günlerde otur. ben de çok beğendim. mor ve grinin uyumu çok güzel. çerçeveler göz yormuyor. genel olarak göz yormuyor yani çok şık.

heyoooooo ben geldimmmm :)
canım ben çok uzun zamandır uğramıyordum buralara, bugün foruma "klimalı yastık" aramak için girdiğimde seni gördüm..
cillibom ne kadar ferah bir ev yapmışsın..tebrik ederim! ben kanapelerine ve onların takım olmamasına bayıldım!
balkondaki beyaz masanı çok sevdim! (ben mutfağın ebatlarına uygun beyaz masa bulamayınca başka birşey aldım, yakında blogta paylaşacağım)
bence herşey çok ferah ve güzel olmuş
ha unutmadan, bir de banyonu ve o banyodaki bir türlü dokunamayıp uzaktan sevdiğim yaratığı pek beğendim

ya bir de konuyla alakasız biliyorum ama klimalı yastık tavsiyesi verecek biri var mı? :/

canım sağlıklı huzurlu günlerde otur. ben de çok beğendim. mor ve grinin uyumu çok güzel. çerçeveler göz yormuyor. genel olarak göz yormuyor yani çok şık.

Çoooook tesekkurler güzel yorumların için çok kalabalık göz yormayan bir ev olsun istedim hep demek ki az buçuk başarmışım :)

ya bir de konuyla alakasız biliyorum ama klimalı yastık tavsiyesi verecek biri var mı? :/

Ayyyy kimler gelmiş, hoşgeldin Symrneciğim :)

Aslında dekorasyonda morun senin sevdeğin renklerden olmadığını biliyorum (yaşasın postların) ama yine de kıyamayıp güzel yorumlar yazmışsın çooook teşekkur ederim. Biliyorsun hep becerebilecek miyim, ay beceremadim diye dolandım ortalıklarda. Ama şimdi en azından ferah bir evim var diyorum (yaşasın kk yorumları ).

Bu arada belirtmek isterim ki blogunun sıkı bir takipçisiyim. hatta daha dün akşam börülce yapmaya çalıştım hayatımda ilk defa, senin postunu okuyunca koymuştum kafaya. Evinle ilgili daha fazla detay bekliyoruz haberin olsun. Balkonunu da cok güzel yapmışsın hele o yastıklara bayıldım. ben de salonum için rengarenk yastıkları istiyorum ama cesaret edemiyorum, ne uyduracağımı bilmiyorum. Ayrıca koridorum için bana tavsiyeler verebilirsen coook sevinirim :78: nasıl tablolar almalıyım hiç bilmiyorum.

Klimalı yastık konusunda da hiç bilgim yok. O kadar mı sıcak oluyor oralar yaa? ama kk kızlarından kesin bilenler çıkar.

Çoook öpüyorum seni

sandalyeler dışında benimde gözüme batan hiç bişey olmadı ki onlarda geçiciymiş zaten.. renk uyumu ve zevkiniz süper benim evimde de gri,mürdüm ve metalik renkler hep ön planda çok sevdiğimden bu eve de bayıldımm mutlulukla oturun her daim..

Teşekkur ederim :) siyah olması biraz yorucu oluyor ama en ufak toz belli oluyor. allahtan cok titiz birisi değilim yoksa çıldırırdım :)

evet bizim evdekiler de siyah annem her gün tozunu al deyip duruyor evlendiğimde beyaz alayım oh ayda bir alırım artık tozunu :D

Güle güle oturun mutlulukla,sağlıkla kullanın eşyalarınızı canım gayet hoş eşyaların var

Sevgipıtırcıgım kusura bakma biraz geç kaldım ama masanın diğer tarafı şöyle

eveettt çok memnun olurummm bu arada evin çok şirin ve sıcak evine bayıldııııımmmm allah huzurla oturmayı nasip etsinn

Asenciğim halımın yakından çekilmiş hali şöyle,

Muhtemelen her yerde bulabilirsin. Ben Bursa'dan almıştım ama sonrasında hep gördüm İstanbul'da da.

Benim bu sandalyeleri acil değiştirmem lazım sanırım yaaa çok teşekkur ederim yorumun için ayrıca.
sen de paylaşsana resimlerini ben de fikir alayım senden

evet bizim evdekiler de siyah annem her gün tozunu al deyip duruyor evlendiğimde beyaz alayım oh ayda bir alırım artık tozunu :D

ahhh ah zamanında bilemedim :) ben yandım siz yanmayaın bari..
ŞAka bi yana evet zor oluyor biraz ama yine de seviyorum TV ünitemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…