- 30 Nisan 2013
- 237
- 5
ayyyy ne güzel şeyler yazmışsın koltuklarım kabardı :) bu işler zevk meselesi tabii, bize güzel gelen bir başkasına güzel gelmeyebiliyor. Ama yorumlarından anladığım hemen hemen aynı frekansta oldugumuz :) birbirimize bol bol öneride bulunabiliriz yani tahminim.
masa fikrin cok güzel, farklı olur kesinlikle. benim masamın diğer tarafı kapalı, istersen resim gönderirim. odabaş mobilya yaptı konsol ve masayı. üstü asitli cam, dokusu pütürlü. kullanımı cok dikkat istiyoraynayı da bauhaus'dan aldık. aklınızda bulunsun kesinlikle dışarıdan ayna almayın eğer çok tasarım bir şey istemiyorsanız, çooook uyguna geliyor kıyasladıgınızda.
ankastrelerim franke, evin kendisinde vardı. aslında çok memnunun tek sıkıntım ocak. çok dikkatli silmek gerekiyor, sert şeyler direkt olarak çiziyor. ama genel anlamda gercekten çok memnunum özellikle fırınından. mikrodalgam arçelik. sadece buz çözme için kullanıyorum nerdeyse o yüzden çok fonksiyonel değil, en uygunu neyse onu almıştım açıkçası.
duvar kağıdı önerine gelince asşında hiç aklıma gelmemişti oraya duvar kağıdı yaptırmak. bu açıdan da düşüneyim güzel olabilir. çok teşekkur ederim :) duvar kağıdı olayına giricem zaten en kısa sürede salonum ve yatak odam için. bakalım neler olacak. burda da sorarım size zaten
Bu isler zevk meselesi haklisin ama görünen Köy de kilavuz istemiyo :) yaptigin dokunuslar evine kisisellik katmis ve bu cok onemli bence.evini kendilestirebilmek.gayet basariligecen sene evleniyoruz esya alma derdi vardi simdi de evime be taparsam esyalarimi daha sik gösterir derdi.
Biz kastamonu da yadiyoruz o yüzden pek alternatif bulamiyorum.evimuz ekimde reslim edilecek o yüzden daha gidip dolap isi icin falan gorusmedik.oncelik tasarim bi masa istiyorum yapabilirlerse.ama bi firsatin olursa masanin daha yakin bi resmini paylasabilirsen cok memnun olurum :) ankastre burda franke var mi bilmiyorun.bosch la arcelikten broşür aldim sadece.belk8 mutfak dolapcilarinda daha farkli vardir.
Bu arada panolarini da sevdim sade ve zarif. Allah herkese ev almayi ve evini gönlünce döşemeyi nasip etsin :)
Halımdan cok memnunun, yeni olmasına ragmen hiç toz/hav kaldırmıyor. Markasını bilmiyorum. El dokuması diye geçiyor. Bursa'dan almıştık :) ama her yerde gördüm bu halılardan yaniz or olmaz bulması sanki. ayrıntılı resim istersen yakından çekip gönderebilirim.
Bence duvar kağıdına hiç ama hiç gerek yok, çok şık ve modern duruyor salonun, güzel yerleştirmişsin. iyi günlerde ve aşkla oturun inşallah
Çoooook teşekkur ederim güzel dileklerin için :) herkes için geçerli olsun inşallah
Merhaba kızlar..
Aslında daha önce bir konu açmıştım ama başka bir bölüme alında ve kaynadı gitti o bölümün popularitesi nedeniyle. O yüzden oraya yorum yapan arkadaşların hepsinden özür dilerim tekrar karşılarına çıktığım için :)) Evlerini zevklerini çok beğendiğim arkadaşlar var aranızda o yüzden ben de açmak istedim. Belki değişik farklı fikirlerle karşılasırım diye. Zaten biraz tarzı yok gibi oldu eviminÖncelikle salonumdan resimler ekliyorum.
Bu arada daha eksiklerim var duvar kağıdı gibi, zamanla tamalayacağım umarım.
Ayrıca her türlü önerinize açığım.
14.07.2013 tarihinde de ekledim yeni resimler. buraya da eklemeye çalıştım ama beceremedim maalesef, anlamdım neden olmadı. daha sonra tekrar denerim.
Eki Görüntüle 743218 Eki Görüntüle 743219 Eki Görüntüle 743220 Eki Görüntüle 743221 Eki Görüntüle 743222
canım sağlıklı huzurlu günlerde otur. ben de çok beğendim. mor ve grinin uyumu çok güzel. çerçeveler göz yormuyor. genel olarak göz yormuyor yani çok şık.
tv üniten çok güzel
heyoooooo ben geldimmmm :)
canım ben çok uzun zamandır uğramıyordum buralara, bugün foruma "klimalı yastık" aramak için girdiğimde seni gördüm..
cillibom ne kadar ferah bir ev yapmışsın..tebrik ederim! ben kanapelerine ve onların takım olmamasına bayıldım!
balkondaki beyaz masanı çok sevdim! (ben mutfağın ebatlarına uygun beyaz masa bulamayınca başka birşey aldım, yakında blogta paylaşacağım)
bence herşey çok ferah ve güzel olmuş
ha unutmadan, bir de banyonu ve o banyodaki bir türlü dokunamayıp uzaktan sevdiğim yaratığı pek beğendim
ya bir de konuyla alakasız biliyorum ama klimalı yastık tavsiyesi verecek biri var mı? :/
Teşekkur ederim :) siyah olması biraz yorucu oluyor amaen ufak toz belli oluyor. allahtan cok titiz birisi değilim yoksa çıldırırdım :)
Bu isler zevk meselesi haklisin ama görünen Köy de kilavuz istemiyo :) yaptigin dokunuslar evine kisisellik katmis ve bu cok onemli bence.evini kendilestirebilmek.gayet basariligecen sene evleniyoruz esya alma derdi vardi simdi de evime be taparsam esyalarimi daha sik gösterir derdi.
Biz kastamonu da yadiyoruz o yüzden pek alternatif bulamiyorum.evimuz ekimde reslim edilecek o yüzden daha gidip dolap isi icin falan gorusmedik.oncelik tasarim bi masa istiyorum yapabilirlerse.ama bi firsatin olursa masanin daha yakin bi resmini paylasabilirsen cok memnun olurum :) ankastre burda franke var mi bilmiyorun.bosch la arcelikten broşür aldim sadece.belk8 mutfak dolapcilarinda daha farkli vardir.
Bu arada panolarini da sevdim sade ve zarif. Allah herkese ev almayi ve evini gönlünce döşemeyi nasip etsin :)
sandalyeler dışında benimde gözüme batan hiç bişey olmadı ki onlarda geçiciymiş zaten.. renk uyumu ve zevkiniz süper benim evimde de gri,mürdüm ve metalik renkler hep ön planda çok sevdiğimden bu eve de bayıldımm mutlulukla oturun her daim..
evet bizim evdekiler de siyah annem her gün tozunu al deyip duruyor evlendiğimde beyaz alayım oh ayda bir alırım artık tozunu: D