merhaba,
ben salondaki mobilya seçimine bayıldım. hem koltuklar, hem masa ve konsol hem de aksesuarlar. her şey mükemmel durmuş , hepsi birbirinden farklı ve aslında en zor dekorasyon biçimi. tebrik ederim. tabi maddi kaynak temini de çok önemli bir kriter.
ben de aynı siz gibi ordan burdan toplamaya uğraşıyorum eşyalarımı ama bi türlü bitiremiyorum. aradığım şeyi buluyorum ama aşırı pahalı oluyor, ya da bulamıyorum. internette aradıklarım ve beğendiklerim gerçek hayatta bir türlü karşıma çıkmıyor. bunda Düzce'de yaşamam da etken tabi.
lafın kısası, orta sehpayı nerede, kime ve ne kadara yaptırdınız? ben de bronz ve füme camlı benzer bir şey istiyorum da.
Honderiko çok özür dilerim daha şimdi gördüm mesajınızı. Hamilelik nedeniyle ilgi alanları kayınca sanırım böyle oldu. Tam olarak her parçayı alakasız yerlerden aldım belirttiğiniz gibi. beğendiğimi aldım açıkçası ama kararsızlıklarım beni çok zorladı, hala da zorluyor. mesela sandalye alıcam hala alamadım, duvar kağıdı hala yok.. kısmet diyorum artık. su an bebek odası için uğraşıyorum :)
maddi konulardaki yorumunuza da katılıyorum. aynı şeyi 100 liraya da alabiliyorsunuz 1000 liraya da gezerken bunu anladım. o yüzden mümkün olduğunca araştırdım. orta sehpayı bildiğiniz imalathanesinden aldım. bir dolu desen var, yâri biraz karışık ama dışarıdan almaya kalksam mümkün değil alamazdım. facebook'tan marscona diye aratırsanız diğer modelleri de görürüsünüz. bu arada mermer de çok şık oluyor. yardımcı olabileceği başka bir şey varsa lütfen yazın :)
ayrıca siz de paylaşabilirseniz resimlerinizi çok güzel olur. belki benim de size soracaklarım çıkar, karışıklıklarım gider :)