- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
Ayyyy evet gri çift kişilikte de güzel olur bilemedim ki mağazaya gitmeye de çok üşeniyorum yaaa uzak kalıyorNetten almak istiyorum.
Bana da çok uzak canım ben Atakumdayım linens merkezde ellialtılarda.Sen Samsunlusun diye söylüyorum bunlarıAma ben çift kişilik koyu griyi ve tek kişilik diger griyi almak isterdimmm
Ayyy haklısın aslında o üstteki battaniyeyle de çok güzel olur :)) Hiç aklımda yoktu bir tane daha çift kişilik. Biri tek biri de çift kişilik olur o zamanÇok teşekkürler.
Samsunda Atakumla Linens arası Ankarada Eryamandan herhangi bir yere olan uzaklıktan çok çok yakın geliyor artık burda eve girmek bir çile alışveriş yaptıktan sonra :) Benim de kafama yattı sanırım aynı kombinasyonu yapacağım
Tabi ki canım Ankara'yla burası farklı ama o da bana göre uzak.Ama belki bakarım haftasonu felan.Desenli olanda gri diyoruz ama bir de taş var hangisi hangisinin rengi anlamadım şimdi
Canım kahveye yakın olan taş rengi olması lazım diğeri bildiğin gri çünkü :) Ben alıyorum gitti o zaman
Biz sana yetişemiyoruz valla senin gözün kara oldu bu konuda.En iyisi sen al nasıl oldugunu paylas bizimle.Sanki bizde seninle aynı zamanda evleneceğiz daha ortada hiç bişe yok :))
Canım kredi kartı olmasa ne yapardık bilmiyorumbenim de ev tekstili ürünlerinde pek bir şeyim yok hazır ayın ürünü iken kaçırmak istemiyorum sonlara yaklaşınca bunlara vakit ayıramayabilirim. %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorum
Rica ederim canım,ne demek. Zaten tek kişil çok fazla kullanılmıyr ya ben evli birisi olarak yorumumu yapayım da. Bazen tv karşısında kullanılıyor. Ama eşinle ayrı ayrı oturulmuyor. Birlikte kullanıyoruz biz mesela tek kişilik de küçük oluyor. Misafir gelince de çirf kişilik veriyorum zaten yatak büyük rahat rahat sarınıyorlar valla. Yine de sen bilirsin.
Canım çok iyi oldu yorumların kullanan birinden öneri alınca içim daha da rahat etti. İkisini de tek kişilik almaktan vazgeçtim verdiğiniz fikirlerle.
Kızlar aldım hem de 8 taksitle %50 indirim varken kaçırmamış oldum çok mutluyum. Desenli olan tek, diğeri çift kişilik. İkisi de gri renk.
Canım bu arada ben de Reflectıons'un istediğim takımlarından birini aldım, mor leoparlı takımını. Özdilek'e uğramıştım,orda çok uyguna buldum başka mağazalarda 80 küsür diyordu hep. Sen de uyguna almışsın gerçi. Bir de iç giyim ürünlerini en ön sayfana eklememişsin.
Yaa ne biliyim utandım biraz:)))) İç giyimleri eklemeye bu arada benim faturada yanlışlık olmuştu mağazaya tekrar gitmek zorunda kalınca bir iki şey daha aldım dayanamadım sütyen ve gecelik ihtiyacım kalmadı artık onları da çekerim çok seviyorum onları :)))
İyi bakalım:))). Sen Reflectıonsun kendi mağazasından mı alışveriş yaptın canım,herhangi bir kampanya indirim falan yok mu kendi mağazasında da? Güle güle kullan onları da. Çekip eklersin bakarız artık neler aldığına sevilmeyecek gibi değiller ki:)
Canım yaklaşık 2 saattir baktığım battaniyeyi (gri desenli hem de tek kişilik) almışsın:) güle güle kullan ben de onu beğeniyorum
Hannecim bu arada sence set üstü ocak mı fırınlı ocak mı yoksa ankastre fırın,ocak,davlumbaz üçlüsü mü kirada oturacak biri için? Ben ankastre uygun bir set istiyorum ama kirada oturacağız diye çekiniyorum :44: