Bu da benim çeyizimden örnekler...

sırf renginden dolayı bizim markete gelmiş bir de kırmızı aldım :))

Son düzenleme:
yemek takımın çok güzel markası ve modeli ne acaba ben eski sayfaları tam okuyamadım belki söylemişsindir..

canım o bıçaklardan bizdede varmış ben dün farkettim anneme aaa bunun markasını biliyorum çok keskin dedim annemde ya ne sandın çok memnunum dedi bende okaaa alcam hemen die ayrıldım mutfakta bir habermişim bu arada

yemek takımın çok güzel markası ve modeli ne acaba ben eski sayfaları tam okuyamadım belki söylemişsindir..

Canım çok teşekkür ederim Roy King Bone China Art Model ben 900 e almıştım şuan piyasada 750 TL ye falan satılıyor Ankarada bazı yerlerde.

Evettt çok keskinmiş doğrama tahtası olmadan kullanmamalıyız yoksa parmaklar gider

Kızlar bu arada yatak örtüm hemen gelmiş bugün süper yaa English Home ın hızına şaşırdım doğrusu.

her gittiğimde elim bi değiyordu zaten çok güzel linens de aklımda ama taç mı mink mi saçlı mı karar veremedim :26:

her gittiğimde elim bi değiyordu zaten çok güzel linens de aklımda ama taç mı mink mi saçlı mı karar veremedim :26:

Linensten tek kişilik iki tane almak istiyorum sizce bunlar nasıl? Tek kişilik olanların çok kalın olması gerekmez diye düşünüyorum illa şöyle koltuğa uzanınca da üzerinize atınca iyi oluyor gibi

Linensten tek kişilik iki tane almak istiyorum sizce bunlar nasıl? Tek kişilik olanların çok kalın olması gerekmez diye düşünüyorum illa şöyle koltuğa uzanınca da üzerinize atınca iyi oluyor gibi

Bende ikisini begenmıstım hatta paylastım topikte.Zevklerimiz aynı mı ne :) Bence ikisi de güzel.Bende almak istiyorum bakalım.Renk olarak hangilerini düşündün canım?

ben 1 englısh homedeki tv battaniyelerini ve bu linensteki minoşları alıcam canım bu ayyy bide senin morlu battaniyenin kremi

ayy bu arada yatak örtün ve morlu battaniyen çok güzel olucaktır canım

Bende ikisini begenmıstım hatta paylastım topikte.Zevklerimiz aynı mı ne :) Bence ikisi de güzel.Bende almak istiyorum bakalım.Renk olarak hangilerini düşündün canım?

canım ya ikisinde de gri çok güzel bence belki kırmızı da olabilir Sen hangi rengi düşünüyorsun?

ben 1 englısh homedeki tv battaniyelerini ve bu linensteki minoşları alıcam canım bu ayyy bide senin morlu battaniyenin kremi

ayy bu arada yatak örtün ve morlu battaniyen çok güzel olucaktır canım

Bilmemki sanki mor battaniye mor yatak örtüsü sanki boğar gibi geliyor ama alırken ikisini bir hiç düşünmemiştim ikisinde de mor çok hoşuma gitti diye aldım kremi de çok güzel canım güle güle kullan al da

canım ya ikisinde de gri çok güzel bence belki kırmızı da olabilir Sen hangi rengi düşünüyorsun?

Ben de ikisinde de griyi begendım.Ama koyu gri olanda çift kişilikte çok güzel olur onu da begendım.Offff her şeyi begenmeye mi basladık.Aç gözlü olduk çıktık sanki :)))

Bence desenlinin grisi, diğerinin de en üstte olan kot rengi canım. İkisini de tek kilişil mi alacaksın. Mavili bir nevresimin varmış ya mavi battaniyeyi onunla kullanabilirsin çift kişilik alırsan.

Ben de ikisinde de griyi begendım.Ama koyu gri olanda çift kişilikte çok güzel olur onu da begendım.Offff her şeyi begenmeye mi basladık.Aç gözlü olduk çıktık sanki :)))

Ayyyy evet gri çift kişilikte de güzel olur bilemedim ki mağazaya gitmeye de çok üşeniyorum yaaa uzak kalıyor Netten almak istiyorum.

Bence desenlinin grisi, diğerinin de en üstte olan kot rengi canım. İkisini de tek kilişil mi alacaksın. Mavili bir nevresimin varmış ya mavi battaniyeyi onunla kullanabilirsin çift kişilik alırsan.

Ayyy haklısın aslında o üstteki battaniyeyle de çok güzel olur :)) Hiç aklımda yoktu bir tane daha çift kişilik. Biri tek biri de çift kişilik olur o zaman Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…