Bu da benim çeyizimden örnekler...

Blog hayırlı olsun :nazar:
Muffinler harika görünüyor :KK16:
Ve yeni aldıkların muhteşem :KK9:

Canım çok teşekkürler ilk defa yaptım ama tarif çok sağlam 5 dakikada hazırlanan pasta harcı çok pratik. Bloğumda paylaşacağım inşallah :nazar: .

Son düzenleme:
Havuçlu tarçınlı ve kakolu muffin tarifim için

$IMG_20130910_110359.jpg
Havuçlu Tarçınlı ve Kakaolu Muffinler - Pastel Zaman Yolcusu

Canım valla fiyatları çok iyi ben bundan yaklaşık 1 ay önce %40 indirimle aldım 2 takım,keşke bekleseymişim biraz daha dedim. Şu an fiyatlar çok iyi. Bir müddet sonra beden bulmakta da zorlanıyorsun indirimin en kötü yanı. Zaten bu marka çok çok indirime de girmiyor. Özellikle iç çamaşırları. Ben olsam alırdım ama sen bilirsin.
Bu arada rica ederim:).
Salaş şeyleri de çok severim dediğin takıma da bayılmıştım. Arka detayı da çok hoş.

bişet sormak istiyorum bende reflection marka pijama alıcam netten ama pijamaları hemen bir yıkamada çekiyormu

bişet sormak istiyorum bende reflection marka pijama alıcam netten ama pijamaları hemen bir yıkamada çekiyormu

Merhaba, benim aldığım pijama şu kareli olanlardan pijama altım yırtıldı. O kadar para vermiştim ve kumaşın yapısından dolayı dikiş tutmuyordu, dikildikten sonra tekrar açıldı dikilen yerler. İç çamaşırlarından memnunum ama pijama alacaksan en azından kumaşı şu modelde olanlardan alma çünkü başka bir markada da aynı sorunu yaşadım.

Eklentiler

• $306590.jpg
    $306590.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 165
X