Bu da benim çeyizimden örnekler...

Evet canım Ankara Optimum Outlet zaten Ankarada bir burda var galiba kendi mağazası indirim varmış bir zamanlar pijamalarda hiç model beden falan kalmamış bir iki parça bir şey daha vardı onlarda desteksiz modellerdi zaten bana uygun değildi. Sezondan almak zorunda kaldım.

Hımm anladım canım. Merak ettim kendi mağazasında iç giyim ürünleri %10 %20 de olsa indirime giriyor mu diye,onun için sordum.Hiç indirimli yakalayamadım ben hatta burda mağazası yok olan mağazalarda kendi mağaza fiyatının çok üstünde satıyorlar. Onun için almak cazip gelmiyor.Geçen Özdilek'te gördüm fiyatı çok uygundu ama kalmamış model de. Bir o mor leoparlının kahvesi vardı. Bulabilseydim birkaç takım daha istiyordum:KK43:(((.

Canım çok teşekkür ederim Roy King Bone China Art Model ben 900 e almıştım şuan piyasada 750 TL ye falan satılıyor Ankarada bazı yerlerde.

güle güle kullanırsın inşallah :)) ama şimdi nette baktım 1100 diyen de var 1300 diyen de:KK43: sen nerde gördün 750 tl ye canım yaa

internetten bayısinin buldum trabzonda da varmış teefon açtım sordum hem de indirimli çok sevindim 745 tl miş :)

canımmmmm bende sabah beriğ alsammı almasammı diede düşünüyorum bugün linensede gittim öğle aramda sürekli bir gezme telaşım var alsammı almasammı die düşüncelerdeyim yine bir girip bakayım en azından bir adet alayım :)))))))

çok cici herşey yavaş yavaş seninde bitiyo ama gitme burdan sakın :))

güle güle kullan battaniyeler çok güzel bende rengine karar veremediğimden on kere gittim linense bakalım hala alıcam ) desenli olanlardan

güle güle kullan battaniyeler çok güzel bende rengine karar veremediğimden on kere gittim linense bakalım hala alıcam ) desenli olanlardan

bende baktım bugün ama karar veremedim :KK14: kot rengi olan dikkatimi çekti kırmızının da tonu çok güzeldi ama solar mı bilmiyorum ki:26:

güle güle kullanırsın inşallah :)) ama şimdi nette baktım 1100 diyen de var 1300 diyen de:KK43: sen nerde gördün 750 tl ye canım yaa

Canım Ankara Kızılay Kayalar ve Aydoğanlarda 750 TL ydi. Ben 900 e almıştım. İnşallah uygun fiyata bulursun.

canımmmmm bende sabah beriğ alsammı almasammı diede düşünüyorum bugün linensede gittim öğle aramda sürekli bir gezme telaşım var alsammı almasammı die düşüncelerdeyim yine bir girip bakayım en azından bir adet alayım :)))))))

çok cici herşey yavaş yavaş seninde bitiyo ama gitme burdan sakın :))

Canım dershaneye gittim bugün uzun kar tatilinden sonra :KK9::KK9::KK9: Gitmem gitmem kullandıklarımdan izlenimlerimi paylaşırım :KK55: Büyük eşyalar dışında önemli eşyalarımın hepsi bitti sayılır diğerleri de eve yerleşince alınacak şeyler. Son zamana kalınca ugak ayrıntıları da istediğim gibi alamam diye korktuğum için bu aylar çok yüklendim resmen 5 ay kaldı :KK52::KK52::KK52: Panik oluyorum böyle düşününce de. İnşallah önümüzdeki ay da güzel indirimler olur da yararlanırız :KK9:

Canım bence hepsi güzel ama gri daha hoş geldi gözüme hazır indirimdeyken kaçırmayayım dedim evliliğe çok az kaldı :KK8: Sen de tereddütteysen mağazaya gidip karar verebilirsin canım.

bende baktım bugün ama karar veremedim :KK14: kot rengi olan dikkatimi çekti kırmızının da tonu çok güzeldi ama solar mı bilmiyorum ki:26:

canım hiç bilmiyorum ki yıkama talimatına uyduğumuz takdirde Linensten acısını çıkarırız hiçbir şeyin faturasını atmayın sakın ben küçücük şeylerin fişini bile saklıyorum ne alsam.

canım yatak örtün ve battaniyelerini güle güle kullan . bugün cepa english home gideceğim gizin aldığı örtü orada varmış ondan alacağım. sonraki kampanyada senin örtünden almayı planlıyorum. mor hastası olarak bayıldım :KK1:
bu arada eryamandasın galiba bende elvankentteyim komşu sayılırız :KK1:

canım yatak örtün ve battaniyelerini güle güle kullan . bugün cepa english home gideceğim gizin aldığı örtü orada varmış ondan alacağım. sonraki kampanyada senin örtünden almayı planlıyorum. mor hastası olarak bayıldım :KK1:
bu arada eryamandasın galiba bende elvankentteyim komşu sayılırız :KK1:

Komşuuu Ankarada oturan birçok arkadaş var burda çok hoşuma gidiyor :)) Canım inşallah gönlünden geçen her şeyi alırsın :KK16: kOLAY GELDİN SANA :KK55:

CROCU
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Komşuuu Ankarada oturan birçok arkadaş var burda çok hoşuma gidiyor :)) Canım inşallah gönlünden geçen her şeyi alırsın kOLAY GELDİN SANA
bende yakın sayılırım kızlar size batıkentteyim:)

pinokyo6
Ankara lı olanları burda görmek benimde çok hoşuma gidiyor
Yaşasın Ankara birliği :)))))) Ankaralı değilim ama burada yaşıyorum ve aynı havayı soluyoruz çok güzel :KK70::KK54:

X