Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek takımın çok güzel markası ve modeli ne acaba ben eski sayfaları tam okuyamadım belki söylemişsindir..
canım o bıçaklardan bizdede varmış ben dün farkettim anneme aaa bunun markasını biliyorum çok keskin dedim annemde ya ne sandın çok memnunum dedi bende okaaa alcam hemen die ayrıldım mutfakta bir habermişim bu arada
yuppiiii benim ki de geldi hızlarına dicek bi lafım yok
her gittiğimde elim bi değiyordu zaten çok güzel linens de aklımda ama taç mı mink mi saçlı mı karar veremedim :26:
Linensten tek kişilik iki tane almak istiyorum sizce bunlar nasıl? Tek kişilik olanların çok kalın olması gerekmez diye düşünüyorum illa şöyle koltuğa uzanınca da üzerinize atınca iyi oluyor gibi
Linensten tek kişilik iki tane almak istiyorum sizce bunlar nasıl? Tek kişilik olanların çok kalın olması gerekmez diye düşünüyorum illa şöyle koltuğa uzanınca da üzerinize atınca iyi oluyor gibi
Bende ikisini begenmıstım hatta paylastım topikte.Zevklerimiz aynı mı ne :) Bence ikisi de güzel.Bende almak istiyorum bakalım.Renk olarak hangilerini düşündün canım?
ben 1 englısh homedeki tv battaniyelerini ve bu linensteki minoşları alıcam canım bu ayyy bide senin morlu battaniyenin kremi
ayy bu arada yatak örtün ve morlu battaniyen çok güzel olucaktır canım
canım ya ikisinde de gri çok güzel bence belki kırmızı da olabilir Sen hangi rengi düşünüyorsun?
Ben de ikisinde de griyi begendım.Ama koyu gri olanda çift kişilikte çok güzel olur onu da begendım.Offff her şeyi begenmeye mi basladık.Aç gözlü olduk çıktık sanki :)))
Bence desenlinin grisi, diğerinin de en üstte olan kot rengi canım. İkisini de tek kilişil mi alacaksın. Mavili bir nevresimin varmış ya mavi battaniyeyi onunla kullanabilirsin çift kişilik alırsan.