hepsi cok şık , güle güle kullanmanı dilerim.
[sıze="2"]allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım...[/sıze]
Rosalinda çok teşekkür ederim canım. Kızlar yardım edin bu çeyizleri bir sayfada güzelce toplayanlar özellikle sonradan aldıklarınızı o sayfaya tekrar nasıl ekliyorsunuz beceremedim ben hepsini bir sayfaya ekleyemedim ve çok düzensiz yerleştirdim fotoğrafları.
canim bunun icin sag alt kösede Mesaj düzenleme paneline tikliyosn.. acilan pencerede üst sirada yazi tipleri vsvs var.. sondan ücüncü kare resime tikliyosn (film seridinin solunda) ve alinti yapmak istedigin resimlerin URL adresini acilan kücük pencereye ekliyosn ( URL adresi icin resimlerin üzerin sag tiklayip bulabilirsin http diye basliyor) belki biliyorsundurda yinede yazmakta fada var dedim
umarim yardimci olabilisimdir..
yani ben bu sekilde yapiyorum
Peki canım şunu merak ettim hani herkes çeyizlerini bir sayfaya toplayıp ayrıca her aldığını ekliyor ya o sayfaya nasıl beceriyorlar. Sadece ilk mesajımızda mesaj düzenleme paneli ve son yazdığımızda oluyor, anlamadım denedim denedim.
tamam iste :)
benim bildigim ztn herkes ilk mesajini düzenliyor..aldiklarini böylece ekliyor
ve sen ister dedigim kareye tiklayarak ister bu codlamayi kullanark ilk mesajina bütün resimleri ekliyosun.
[ IMG ] buraya eklemek istedigin resimin adresi [ / IMG ]
(hepsi birlikte yaziliyorda ben hata veriyo diye bosluk birakmak zorunda kaldim)
Sonradanda düzenleme yapabildigin icin bütün resimleri o ilk sayfadaki mesajina ekliyebiliyosun.
ya umarim anlatabilmisimdir.. yanlis anladiysamda kusura bakma:26: :18:
bir cok ceyiz düzen arkadas var onlardn biri elbette cevap yazacaktir:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?