Evet canım Ankara Optimum Outlet zaten Ankarada bir burda var galiba kendi mağazası indirim varmış bir zamanlar pijamalarda hiç model beden falan kalmamış bir iki parça bir şey daha vardı onlarda desteksiz modellerdi zaten bana uygun değildi. Sezondan almak zorunda kaldım.
Canım çok teşekkür ederim Roy King Bone China Art Model ben 900 e almıştım şuan piyasada 750 TL ye falan satılıyor Ankarada bazı yerlerde.
güle güle kullan battaniyeler çok güzel bende rengine karar veremediğimden on kere gittim linense bakalım hala alıcam ) desenli olanlardan
güle güle kullanırsın inşallah :)) ama şimdi nette baktım 1100 diyen de var 1300 diyen desen nerde gördün 750 tl ye canım yaa
canımmmmm bende sabah beriğ alsammı almasammı diede düşünüyorum bugün linensede gittim öğle aramda sürekli bir gezme telaşım var alsammı almasammı die düşüncelerdeyim yine bir girip bakayım en azından bir adet alayım :)))))))
çok cici herşey yavaş yavaş seninde bitiyo ama gitme burdan sakın :))
güle güle kullan battaniyeler çok güzel bende rengine karar veremediğimden on kere gittim linense bakalım hala alıcam ) desenli olanlardan
bende baktım bugün ama karar veremedimkot rengi olan dikkatimi çekti kırmızının da tonu çok güzeldi ama solar mı bilmiyorum ki:26:
çok güzelmiş canım
güle güle kullannn
canım yatak örtün ve battaniyelerini güle güle kullan . bugün cepa english home gideceğim gizin aldığı örtü orada varmış ondan alacağım. sonraki kampanyada senin örtünden almayı planlıyorum. mor hastası olarak bayıldım
bu arada eryamandasın galiba bende elvankentteyim komşu sayılırız
Komşuuu Ankarada oturan birçok arkadaş var burda çok hoşuma gidiyor :)) Canım inşallah gönlünden geçen her şeyi alırsınkOLAY GELDİN SANA
Komşuuu Ankarada oturan birçok arkadaş var burda çok hoşuma gidiyor :)) Canım inşallah gönlünden geçen her şeyi alırsınkOLAY GELDİN SANA
CROCU
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Komşuuu Ankarada oturan birçok arkadaş var burda çok hoşuma gidiyor :)) Canım inşallah gönlünden geçen her şeyi alırsın kOLAY GELDİN SANA
bende yakın sayılırım kızlar size batıkentteyim:)
Yaşasın Ankara birliği :)))))) Ankaralı değilim ama burada yaşıyorum ve aynı havayı soluyoruz çok güzelpinokyo6
Ankara lı olanları burda görmek benimde çok hoşuma gidiyor
bende yakın sayılırım kızlar size batıkentteyim:)
evet canım ya yakınızGeçen akşam batıkent tekzene gittim tabak sevdasına ama havamı aldım
Gnnrkcy evet yaşasın ankara birliği