sen mağazada görüptemi netten aldın ayy senin aldığının tek kişiliğinide odam için alabilirim yada pembesini ayyyy kendimi tutamıyorum hee bide yastıklar ucuzdu alsammı ki 2 tane misafire
bende aldım gittihemde mürdüm rengini
:))) bence alırsan çok iyi edersn cnm ben çok fazla renkli yapmadım öyle mutfağımı siyah metal griler ağırlıklı..arada kırmızı da olması için tencerelerimin kulplarını kırmızı düşündm ama sonra sofraya getirince yemek takımlarımla uysun işte çbklarmn yanında tencereler kırmızı kırmızı sırıtmasn dedim neleri düşündüysem artk bana bakarmısın uyum delisi olmusum:))Sen mi geldin Nilcim.Sen demiştin ya diğer renkler olsun diye bende acaba yanlıs mı düşündüm siyahı begenmekle diye Günnur'a sorayim dedim.Annem siyah dedi bende diyorum ki kızlar onu begenmedi anne :))) Annemde sen bilirsin dedi.Sonra senin çeyizine baktım yeniden ve dedim ki bıçak seti cezveleri düdüklüsü her şeyi siyah bence en iyi siyah olur.Yarın alacağım heralde öyle düşünüyorum şu anlık
günnurcm çok güzel bi alışveriş olmus yine...güle güle kullan bayılıorm senin aldklarınaKızlar ben bu örtüye bayılıyordum kadınlar gününe özel %50 indirime girmiş mağazalarda kalmamış Ankarada bu renk çift kişilik 85 TL ye aldım
Sizce bu ikisi uyar mı günlük kullanım için çok tatlı bir nevresim Eki Görüntüle 360776 Eki Görüntüle 360777
bence uyar, yakından da görmüştüm çok tatlı
günnur benimde en sevdiğim renklerden biri mürdüm bendemi alsam acaba
:))) bence alırsan çok iyi edersn cnm ben çok fazla renkli yapmadım öyle mutfağımı siyah metal griler ağırlıklı..arada kırmızı da olması için tencerelerimin kulplarını kırmızı düşündm ama sonra sofraya getirince yemek takımlarımla uysun işte çbklarmn yanında tencereler kırmızı kırmızı sırıtmasn dedim neleri düşündüysem artk bana bakarmısın uyum delisi olmusum:))
ama yine de gri kulplu almıstım gümüş gibi ışıklar altında alırken kırmızıdan çok daha şık gelmişti krımızılarn albenisine rağmen
ben siyahı çok severm erkek arkadaşm da öyle herseymzi gri füme siyah olucak ondan korkuorm..siyahı o kdr çok seviorm ki masa örtüm bile siyah yani o kdr düşünn
günnurcm çok güzel bi alışveriş olmus yine...güle güle kullan bayılıorm senin aldklarına)
artk çeyizi fln saldm gitti bende atakanla converse aldık dün kendimize birlkte hiç siyah conversemiz yoktu yazın birlkte giyicez aslında hiç sevmeyiz bir örnek giyinen çifleri ama bu ayakkabı bundan bişi olmaz dedik
başka seylere yatırım yapar oldukceyizi alıorm kullanamıorm sinir oluorm yahu..english home sitesi de açılmıs bakıorm artk keyfinize diyecek olmazz
bence uyar, yakından da görmüştüm çok tatlı
Canım çok iyi yapmışsınız ben de çok seviyorum converseleri zamanın var canım şimdiden çoğu eşyalarını aldın diğerlerini de indirimle rahat rahat alırsın çeyiz yüzünden üstüme başıma birşey alamadım bu aralar evlenince de biraz üst baş almam gerekecek
Canım çok iyi yapmışsınız ben de çok seviyorum converseleri zamanın var canım şimdiden çoğu eşyalarını aldın diğerlerini de indirimle rahat rahat alırsın çeyiz yüzünden üstüme başıma birşey alamadım bu aralar evlenince de biraz üst baş almam gerekecek
seni çok iyi anlıorm kuzum yaa:)) bende çeyiz alırken bi dönem gözüm dönmüş bide baktmki 3-4 ay hiç bişi almamısım artk saatlerce dikiliorm dolabın önünde ne giysem die..sonra son indrm beni kendime getirdi bu seferde hiç çeyiz almamısım bi maaşı direk bizim mağazaya geri bıraktm ama bunlar beni yaz indrmine kdr idare eder herseyden 3er 5er almısım
valla zaman geçio ilerisini düşünmekten anı yaşayamıorz artk biraz saldm gitti üniversite yıllarıma döndm tabi kendimi çok kaybetmeden..kassam da olmuo bazı seyler en iyisi içimizden geldiği gibi davranmak zaten..akşam yemeğimi yiyim de kpss çalışmsına devam edicem kaldığım yerden yarnda öğlen çıkıcam baya zamnım olcak yani çalışmak için
2-3 gün yoktum valla aradm burayı çok fena nasıl bi alışkanlıksa..içime döktm topiğine de ohh:))
günnur canım yatak örtüsünü bir açtım kocaman içide peluş çok hoşuma gitti ama biliyomusun normal boyutlu yatak örtüsü annmlerinknde yere kadar sürndü annemin yatakları küçükmüş biraz büyük geldi banada normal boyutta yatak örtüsü yalnız olmadı yanlardan kırptırrım sende sana gelince birt bakarsın canım
seninkinide anneme gösterdim odama almak için ama 1 tane daha yatak örtüm olmasaydı kesinlikle senin bu aldığın ve diğer gösterdiğin modeli alırdım mağazada hayran kaldım çünkü
Canım ben de mağazada serili gördüğüm çin normal gelmişti ve tüm yatak örtülerinin çift kişilik olanlarının aynı boyutları galiba. Geldiğinde haber veririm canım kırptırma ilerde yatağın belli olsun belki tam olur
hay allah ne acelem varki ama buda sonradan yapılcaklar arasında gerçi annemlerinki küçükmüş oda ayrı sen dene sende görücez zaten ilk :))))))))))))))çoğu şey aynı sen artıları eksileri yazarsın bize bide makineyide bir güzel kullanınca tavsieye ederin ohhh hazıra koncaz ilerde ne güzel olcak