canım bambo ve wood life kampanyalarında çok güzel şeyler var sen bana en kullanışlılarını sölermisin en azından bambolarımı tamamlayım canım
Çok çok çokkk teşekkür ederim güzel dualarınız için inşallah güzel günlerde kullanırız her şeyimizi hepimiz :)Allah nazarlardan kem gözlerden korusun hepsi çok güzeller...huzurlu mutlu sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah...
Günnurcuğum bu seti almayı düşünüyorum senin de zevkine güvendiğim için danısmak istedim.249 tl ye alacağım.Rengi de siyah.Sence alayim mi?Nil sapları diğer renkler olsun siyah olmasın demişti(gri ya da kırmızı)Bende nedense kırmızıyı bu saplarda begenmedim.Sen ne düşünüyorsun canım?
Eki Görüntüle 360621
bende fırsatsitesinden haftasonu dominoyu araştırdım hep bende hisardan günlük alcam gayet güzel bir model ve ucuzmuş nereden buldun o fiyata canım
Kızlar ben tencerede nedense siyahı beğeniyorum çok daha güzel duruyor gibi geliyor bana. Bu sette her şey var zaten sonra da yapıştıurmaz seramik tencerelerden de aldınız mı bir iki boy veya tava tencere seti başka tencereye ihtiyacınız kalmaz gibi geliyor bana. Çok uygun ve güzel
bende fırsatsitesinden haftasonu dominoyu araştırdım hep bende hisardan günlük alcam gayet güzel bir model ve ucuzmuş nereden buldun o fiyata canım
Canım bende senin gibi siyahı begenıyorum o nedenle acaba ben yanlıs mı düşünüyorum diye sormak istedim.Ben zaten bir de bunları almıstım.
Eki Görüntüle 360681 Eki Görüntüle 360682 Eki Görüntüle 360683
Bunlarla yeterli olur değil mi?Bir de günlük olarak küçük alırım diyorum
canım bence bunların hepsi yeterli sahanları da aldıysan eğer günlük çok çok küçük tencere seti almana gerek yok bence ihtiyaç duyarsan sonradan alırsın bir iki tencere dana ama sanmıyorum zaten çok küçük tencerelerde sadece yemek ısıtılıyor o görevi sahanların görecek zaten.
Günnurcuğum bu seti almayı düşünüyorum senin de zevkine güvendiğim için danısmak istedim.249 tl ye alacağım.Rengi de siyah.Sence alayim mi?Nil sapları diğer renkler olsun siyah olmasın demişti(gri ya da kırmızı)Bende nedense kırmızıyı bu saplarda begenmedim.Sen ne düşünüyorsun canım?
Eki Görüntüle 360621
kuzum alıcaksan güle güle kullan..ben siyah olmasn dememiştm ki sana..gri yada kırmızılaı ben beğeniorm ama siyahıda çok şık kesnlkle..alırsan da çok karlı bi alışveriş olur bence
Kızlar ben bu örtüye bayılıyordum kadınlar gününe özel %50 indirime girmiş mağazalarda kalmamış Ankarada bu renk çift kişilik 85 TL ye aldım
canım bende aldım bugün hemen öğle aramda güle güle kullan benimkide burdaki çok severek aldım 2. günlük takımım oldu
VIVIAN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK
güle güle kullanalım o zaman iyiki geçen ay almamışım %50 indirim müthiş bir model daha var beğendiğim onu da indirime girerse alırım hem de yatak örtüsüne çok para vermemiş olurum artık derman kalmadı
ne kadar beğendiğin model canım indirimde değilmiydi o morluydu herhalde beğendiğin değilmi
ben artık günlük almıcam bu 2 oldu biri 100 biri 85 ikitaneye 185 tl vermiş oldum şu güne kadar hattaha belki birtane daha alırım bugün aldığımın kenaralar peluş polar karşımı irşey çok sevdim yumuşacık battaniye gibi aslında
canım o diğer morluyu almaktan bunu mağazada gördükten sonra vazgeçtim bir de bunu beğendim taş rengi çok tatlı değil mi :))Eki Görüntüle 360738
sen nettenmi aldın canım model güzelmiş sevdim bunuda
güle güle kullanınyazdıklarınızı okuyunca bende nette almaya karar verdim boşuna mağazaya gidip de hüsrana uğramak istemiyorum mürdüm rengine bende bayılmıştım çok güzel duruyordu ama diğer taş rengi modeline denk gelmedim