Bu da benim çeyizimden örnekler...

Ayyyy evet gri çift kişilikte de güzel olur bilemedim ki mağazaya gitmeye de çok üşeniyorum yaaa uzak kalıyor :KK70: Netten almak istiyorum.

Bana da çok uzak canım ben Atakumdayım linens merkezde ellialtılarda.Sen Samsunlusun diye söylüyorum bunları :KK66: Ama ben çift kişilik koyu griyi ve tek kişilik diger griyi almak isterdimmm

Bana da çok uzak canım ben Atakumdayım linens merkezde ellialtılarda.Sen Samsunlusun diye söylüyorum bunları :KK66: Ama ben çift kişilik koyu griyi ve tek kişilik diger griyi almak isterdimmm

Samsunda Atakumla Linens arası Ankarada Eryamandan herhangi bir yere olan uzaklıktan çok çok yakın geliyor artık burda eve girmek bir çile alışveriş yaptıktan sonra :) Benim de kafama yattı sanırım aynı kombinasyonu yapacağım :KK9::KK9::KK9:

Ayyy haklısın aslında o üstteki battaniyeyle de çok güzel olur :)) Hiç aklımda yoktu bir tane daha çift kişilik. Biri tek biri de çift kişilik olur o zaman :KK16: Çok teşekkürler.

Rica ederim canım,ne demek. Zaten tek kişil çok fazla kullanılmıyr ya ben evli birisi olarak yorumumu yapayım da. Bazen tv karşısında kullanılıyor. Ama eşinle ayrı ayrı oturulmuyor. Birlikte kullanıyoruz biz mesela tek kişilik de küçük oluyor. Misafir gelince de çirf kişilik veriyorum zaten yatak büyük rahat rahat sarınıyorlar valla. Yine de sen bilirsin.

Samsunda Atakumla Linens arası Ankarada Eryamandan herhangi bir yere olan uzaklıktan çok çok yakın geliyor artık burda eve girmek bir çile alışveriş yaptıktan sonra :) Benim de kafama yattı sanırım aynı kombinasyonu yapacağım :KK9::KK9::KK9:

Tabi ki canım Ankara'yla burası farklı ama o da bana göre uzak.Ama belki bakarım haftasonu felan.Desenli olanda gri diyoruz ama bir de taş var hangisi hangisinin rengi anlamadım şimdi

Tabi ki canım Ankara'yla burası farklı ama o da bana göre uzak.Ama belki bakarım haftasonu felan.Desenli olanda gri diyoruz ama bir de taş var hangisi hangisinin rengi anlamadım şimdi

Canım kahveye yakın olan taş rengi olması lazım diğeri bildiğin gri çünkü :) Ben alıyorum gitti o zaman :KK70:

Canım kahveye yakın olan taş rengi olması lazım diğeri bildiğin gri çünkü :) Ben alıyorum gitti o zaman :KK70:

Biz sana yetişemiyoruz valla senin gözün kara oldu bu konuda.En iyisi sen al nasıl oldugunu paylas bizimle.Sanki bizde seninle aynı zamanda evleneceğiz daha ortada hiç bişe yok :))

Biz sana yetişemiyoruz valla senin gözün kara oldu bu konuda.En iyisi sen al nasıl oldugunu paylas bizimle.Sanki bizde seninle aynı zamanda evleneceğiz daha ortada hiç bişe yok :))

Canım kredi kartı olmasa ne yapardık bilmiyorum :KK9: benim de ev tekstili ürünlerinde pek bir şeyim yok hazır ayın ürünü iken kaçırmak istemiyorum sonlara yaklaşınca bunlara vakit ayıramayabilirim. %50 indirim fırsatını kaçırmayalım :KK52:

Son düzenleme:
Canım kredi kartı olmasa ne yapardık bilmiyorum :KK9: benim de ev tekstili ürünlerinde pek bir şeyim yok hazır ayın ürünü iken kaçırmak istemiyorum sonlara yaklaşınca bunlara vakit ayıramayabilirim. %50 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorum :KK52:

İyi yaptın canım bende bugün tencere setini aldım 9 taksit fırsatı varken ben 3 e böldürdüm o yüzden bir kaç ay çok bir şey almayayim.Ama bende onları almayı düşünüyorum

Rica ederim canım,ne demek. Zaten tek kişil çok fazla kullanılmıyr ya ben evli birisi olarak yorumumu yapayım da. Bazen tv karşısında kullanılıyor. Ama eşinle ayrı ayrı oturulmuyor. Birlikte kullanıyoruz biz mesela tek kişilik de küçük oluyor. Misafir gelince de çirf kişilik veriyorum zaten yatak büyük rahat rahat sarınıyorlar valla. Yine de sen bilirsin.

Canım çok iyi oldu yorumların kullanan birinden öneri alınca içim daha da rahat etti. İkisini de tek kişilik almaktan vazgeçtim verdiğiniz fikirlerle.

$adsız.jpg Kızlar aldım hem de 8 taksitle %50 indirim varken kaçırmamış oldum çok mutluyum :KK9::KK9::KK9: . Desenli olan tek, diğeri çift kişilik. İkisi de gri renk.
attachment.php
attachment.php

Son düzenleme:
Canım çok iyi oldu yorumların kullanan birinden öneri alınca içim daha da rahat etti. İkisini de tek kişilik almaktan vazgeçtim verdiğiniz fikirlerle.

Valla canım çift kişiliği tek kişi de kullanır ama tek kişiliği çift kişi kullanamıyor.Pişman olmayacaksın. Arada da fazla bir fiyat farkı yokmuş zaten. Güle güle kullan şimdiden canım.

Canım bu arada ben de Reflectıons'un istediğim takımlarından birini aldım, mor leoparlı takımını. Özdilek'e uğramıştım,orda çok uyguna buldum başka mağazalarda 80 küsür diyordu hep. Sen de uyguna almışsın gerçi. Bir de iç giyim ürünlerini en ön sayfana eklememişsin.

Canım yaklaşık 2 saattir baktığım battaniyeyi (gri desenli hem de tek kişilik) almışsın:) güle güle kullan ben de onu beğeniyorum

Canım bu arada ben de Reflectıons'un istediğim takımlarından birini aldım, mor leoparlı takımını. Özdilek'e uğramıştım,orda çok uyguna buldum başka mağazalarda 80 küsür diyordu hep. Sen de uyguna almışsın gerçi. Bir de iç giyim ürünlerini en ön sayfana eklememişsin.

Yaa ne biliyim utandım biraz :KK17::KK17: :)))) İç giyimleri eklemeye bu arada benim faturada yanlışlık olmuştu mağazaya tekrar gitmek zorunda kalınca bir iki şey daha aldım dayanamadım sütyen ve gecelik ihtiyacım kalmadı artık onları da çekerim çok seviyorum onları :)))

Hannecim bu arada sence set üstü ocak mı fırınlı ocak mı yoksa ankastre fırın,ocak,davlumbaz üçlüsü mü kirada oturacak biri için? Ben ankastre uygun bir set istiyorum ama kirada oturacağız diye çekiniyorum :44:

Yaa ne biliyim utandım biraz :KK17::KK17: :)))) İç giyimleri eklemeye bu arada benim faturada yanlışlık olmuştu mağazaya tekrar gitmek zorunda kalınca bir iki şey daha aldım dayanamadım sütyen ve gecelik ihtiyacım kalmadı artık onları da çekerim çok seviyorum onları :)))

İyi bakalım:))). Sen Reflectıonsun kendi mağazasından mı alışveriş yaptın canım,herhangi bir kampanya indirim falan yok mu kendi mağazasında da? Güle güle kullan onları da. Çekip eklersin bakarız artık neler aldığına sevilmeyecek gibi değiller ki:)

İyi bakalım:))). Sen Reflectıonsun kendi mağazasından mı alışveriş yaptın canım,herhangi bir kampanya indirim falan yok mu kendi mağazasında da? Güle güle kullan onları da. Çekip eklersin bakarız artık neler aldığına sevilmeyecek gibi değiller ki:)

Evet canım Ankara Optimum Outlet zaten Ankarada bir burda var galiba kendi mağazası indirim varmış bir zamanlar pijamalarda hiç model beden falan kalmamış bir iki parça bir şey daha vardı onlarda desteksiz modellerdi zaten bana uygun değildi. Sezondan almak zorunda kaldım.

Canım yaklaşık 2 saattir baktığım battaniyeyi (gri desenli hem de tek kişilik) almışsın:) güle güle kullan ben de onu beğeniyorum

Canım çok sağol :KK55: sende al çok indirimli olması cezbetti bu sayede tek kişilik battaniyem de oldu :KK9:

Hannecim bu arada sence set üstü ocak mı fırınlı ocak mı yoksa ankastre fırın,ocak,davlumbaz üçlüsü mü kirada oturacak biri için? Ben ankastre uygun bir set istiyorum ama kirada oturacağız diye çekiniyorum :44:

Valla canım fırın muhakkak olmalı bence,fırın yemekleri bir başka oluyor onda.Hiçbir şey yerini tutamıyor turbonun. Set üstü alma bence. Eğer durumunuz varsa ankastre set alabilirsiniz uygun bir şey. Kendi evinize geçince hemen yenisini alabilir misiniz bilmiyorum ama.Ben de aynı sorunu yaşadım ve kiraladığımız eve ankastre set olmadı. O yüzden alamadım. Turbo fırınım, ama fırınımdan çoook çooooook memnunum. Yerini mini fırın tutmuyor onu söyleyeyim. Çevremdeki herkes de böyle söylüyordu. Ankastre seti kendi evime çıkınca alacağım inşallah.Gözüm hala onlarda. Sana tavsiyem set üstünü unut,özellikle fırında yemek yapmayı pasta börek yapmayı seviyorsan. Kiralayacağınız eve uyuyorsa ve durumunuz olursa uygun bir ankastre set al yok olmuyorsa turbo fırın canım.

X