- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
Canım sen morlu sütyen külot takımını kaça almıştın?ayrı ayrı fiyatını hatırlıyor musun acaba?
Canım morlu leoparlıyı diyorsun değil mi hemen baktım 49,5 + 16,5 TL ye almışım. Bu arada bugün dayanamadım bunu aldım :)
yarın pazar açık mıdır acaba dediğin gibi yine de bir arayayım. beğendiğim 3 parça 4200 gibi bir fiyata geliyor. davlumbaz nişanlımda varmış babası alıp koymuş daha önce ne alakaysaçamaşır makinasını da dediğim gibi bir süre kendiminkini kullanmaya karar verdim. bence gayet uygun olacak o ürünleri o fiyata alırsak garanti de inşallah 4+3 oluyordur
Arkadaşlar selamlar :) Öncelikle çok genel bi sorum olacak. Bütün sayfalara bakma fırsatım olmadı. Beyaz eşya konusunda tercihiniz nedir? Konunun en başında ki beyaz eşyaları çok beğendim. Ama markasını göremedim nedir onlar? Şİmdiden herkese teşekkürler.
Canım ilkten ben Bosch veya Siemens düşünüyordum ama sonradan araştırmalarım sonucu Samsungta karar kıldım. İlk sayfadaki beyaz eşyaları bayii fiyatının çok altında aldım. Spotçu değil toptan satış yapan bir yer internet satışı da var tekcarsı.com. Süpürgemi de ordan aldım alıyorsun ertesi gün kapında. Modelleri istersen yazabilirim. Çamaşır makinem kurutmalı 8 kilo yıkama 5 kilo kurutma, buzdolabı 480 litre smartfreezer, bulaşık makinesi 6 programlı hepsini 4000 TL ye aldık. İnanılmaz ucuz bu özelliklere bu fiyat.
Canım ilkten ben Bosch veya Siemens düşünüyordum ama sonradan araştırmalarım sonucu Samsungta karar kıldım. İlk sayfadaki beyaz eşyaları bayii fiyatının çok altında aldım. Spotçu değil toptan satış yapan bir yer internet satışı da var tekcarsı.com. Süpürgemi de ordan aldım alıyorsun ertesi gün kapında. Modelleri istersen yazabilirim. Çamaşır makinem kurutmalı 8 kilo yıkama 5 kilo kurutma, buzdolabı 480 litre smartfreezer, bulaşık makinesi 6 programlı hepsini 4000 TL ye aldık. İnanılmaz ucuz bu özelliklere bu fiyat.
airlikfeer
aldığın her şey çok hoş canm
iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah inşallah
ilk mesajına nasıl foto ekliyorsun ben yapamadım canm ya anlatırmısın
canım birmutfağa bende baktım annemin 4 tane tahta kaşığı var ve yetiyor ona herşeyde tahta kaşık kullanıyor bende alsammı diye düşündüm fiyatıda çok uygun ayy hiç bu piyasayı bilmiyorum ben fiyatı çok ucuzuma gitti ama sen aldysan gerçekten iyidir ben şimdiden alsammı sonra aklımdan çıkar die düşündüm bide ordan bıçakta almıştın dimi sen canım
Çok sevinirim modelleri verirseniz. Eşyalar geçrekten muhteşem görünüyor. Bende Siemens in iyi olduğunu duymuştum ama çok pahalıSen 4000 e çok iyi alışveriş yapmışsın. Samsung telefonlar genelde çabuk bozulur.İnşallah beyaz eşya öyle değildir.Şuan kullanıyo musunuz? Memnun musunuz?
Canım çok teşekkür ederim seninkiler de öyle :) ilk mesajın altında mesaj düzenleme paneli ar onu tıklıyorsun sonra açılan ekranda üst kısımda yer alan ikonlardan resim şeklinde olanı tıklayıp, from url yi tıklıyor o satırda alttaki tik işaretini kaldırıyorsun, daha önceden herhangi bir yere eklemiş olduğun bir fotoğrafın url sini kopyaladıktan sonra buraya yapıştırıyorsun ve ilk mesaja eklemiş oluyorsun canım.