Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canlar çekler bitti ama ben de hazır kargo bedavayken tüm saç bakım ürünlerini alayım dedim. Hacim veren şampuan, saç kremi ve köpük ayrıca bir adet de saç maskesi aldım :) Son ana kalmasını istemediğim için bunları da aldım şimdiden

buzdolabını 480 lt almışsın benim hiç bi fikrim yok 480 lt nin nasıl bi şe olduğuna dair :/ küçük mü orta mı büyük mü diyebiliriz 480 lt için? ben çok büyük istemiyorum ama küçük de istemiyorum orta halli bi şey bana yeter gibi sence kaç lt almam lazım? mağazaya gitsem işte bu derim görünce ama şimdi lt hesabını hiç gözümde canlandıramadım :/

Canım 430 litre olanlar çok küçük 480 litre orta büyüklükte vee bu 480 litre ürünle bocshun standart buzdolaplarının hacmi aynı kapladığı yer daha az. Ben de senin gibi çok büyük istemediğim için bu modeli tercih ettim. Bazı modeller çok geniş ve standart mutfaklara sığdırmak zor olabilir.

hmm bakıyorum o zaman şimdi buzdolaplarına. mutfağımız daha kesinleşmediği için alamıcam henüz hiç bi şey ama en azından fiyatlara bakayım indirimli ne kadar indirimsiz ne kadar fikrim olsun biraz. çok teşekkürler haber verdiğin için :))

maşallah canım banyo dolapları dolup taşacak:) güle güle kullan aldıklarını çok güzeller hepsi de...

maşallah canım banyo dolapları dolup taşacak:) güle güle kullan aldıklarını çok güzeller hepsi de...

Saçlarım ince telli olduğu için hacim veren ürünleri de kaçırmayayım dedim ama o saç serumları ve spreyler gerçekten harika

limango çekleri demişsin. Ne oluyor onlar nereden alınıyor?:44:

Canım benim 80. sayfama git ordaki linkten sana ait başka bir mail adresinden limangoya üye ol 20 tl hediye çeki veriyor ben bir sürü mailden üye olmuştum kullanmayacak olan kişilerden ve alışveriş sırasında çeki aktifleştirmek için de farklı tel numaralarına tek kullanımlık şifre gelmesi ve senin onu girmen gerekiyor.

çkb setini çok beğendim aynı modelin düz mat olanından var bende de. güle güle kullan.

Canım ben de düz olanını alacaktım yemek takımıma çok uyumlu olması nedeniyle kendisine hayran oldum ve bir şekilde aldım bütçemi çok zorladı belki ama içimde kalmasın dedim :))

canım ısıya dayanıklı serumdan bende kullanıyorum gerçekten çok iyi sende güle güle kullan

canım ısıya dayanıklı serumdan bende kullanıyorum gerçekten çok iyi sende güle güle kullan

Çok teşekkür ederim canım etkili olmasına sevindim o kadar maşa düzleştirici alınca saçlarım harap bitap olmasın dedim :))))

Kızlar yeniinci şortlu takımım geldi o kadar kaliteli ki kumaşı çok sevdim çok güzelll

Tchibodan RMNCTS kodunu girince bedava kargo seçeneği vardı ben de yakından görüp çok beğendiğim askıları aldım :)) 8 Adet ceket askısı 8 adet askı ve 1 adet çoklu askı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…